חי בשקר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חי בשקר..
    נדב
    14/05/2011

שלום לכולם..
    אני נשוי מזה 3 שנים ויש לי בן מקסים כבן שנתיים.
    תקופה ארוכה שאני מרגיש שכבר אין לי משיכה לאישתי ותקופה ארוכה של שנה שאנחנו כבר לא מקיימים יחסי מין,ואני פשוט מרגיש רע מאוד אם זה כי אשתי נורא רוצה ונורא קשה לי להתקרב אליה.
    יש לציין שאשתי אמא מקסימה,מפרגנת,מעניקה נותנת הכל לזוגיות רק שאני מרגיש מאוד עצור ולא שלם כלל עם הזוגיות.
    היו לנו המון מעידות בזוגיות עד מצב שעזבתי את הבית וממש חשבנו על גרושין אך שוב פעם חוזרים.אני פשוט חושב שהמעידות האלו הרחיקו אותי מאשתי גם מבחינה רגשית וגם פיזית.
    אני נורא פוחד להתגרש,ולעזוב את בני שאני מאוד אוהב.
    אני נמצא במצב שאני לא יודע מה לעשות!!!!
    מה שעוד יותר גרוע ועוד יותר מעצים את המשבר שאני חי בו הוא שלפני כחודש הגיעה עובדת חדשה לעבודתי ופשוט אני לא מפסיק לחשוב עליה...לפני כשבוע התחלנו לדבר בצאט ויש ביננו כמיה ואני פשוט חושב שהיא מושלמת עד למצב שהתחננתי לאלוהים שיהיה ביננו סוג של קשר הוא שמע את בקשתי וגרם לכך.והיא יודעת שאני נשוי אך לא באושר.
    הדבר האחרון שאני רוצה הוא לבגוד או לעשות דברים מהסוג הזה אני נמצא במין נקודה מאוד קשה ריגשית כי אני מאוד רוצה להתקרב ולהיות עם אותה בחורה החדשה שהכרתי.
    אין לי מושג מה לעשות אני נורא מפחד מהמצב הקיים מצד 1 לעזוב ולפרק הכל ומצד שני להתאהב באותה אישה.
    בבקשה חייב עצה מה לעשות..?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חי בשקר..

הוספת תגובה

• חי בשקר.. - תגובה

דליה שוורץ
    14/05/2011

נדב שלום,
    אתה נמצא בסיטואציה לא פשוטה, אך הדרך לצאת ממנה היא לבחור בדרך שאתה חושב שבה תיהיה מאושר, לבחור בדרך שנראה לך שתסב לך את האושר אותו אתה רוצה ומחפש.
    כדי לקבל החלטה עליך להבין את כל האוצפציות העומדות בפניך:
    יש לך אפשרות להמשיך בדרך בה בחרת עד עכשיו והיא להשאר בבית ולנהל סוג של רומן מחוץ לנישואים..
    אפשרות שניה היא לגשת לייעוץ זוגי עם אישתך ולנסות לתת סיכוי לזוגיות הזו.
    אפשרות שלישית היא לפרק את הזוגיות ולמצוא לך את האישה שתסב לך אושר.

ההחלטה אינה פשוטה אך רק אתה יכול להחליט ולהבין איזה בחירה תגרום לאושר שלך .
    סוד האושר הוא להיות שלם עם עצמך, ואם תעשה את הבחירה שלך ממקום שלום ותגדיר את האושר שלך כמטרה אז תוכל להתקדם לכוון הנכון.
    חשוב לי לציין שהבחירה צריכה להעשות בלי שום קשר לאותה בחורה עליה כתבת כי התרגשות והתלהבות יכולים להיות מתאימים לרגע ואותה בחורה היא לא בהכרח הבחירה נכונה שלך להמשך החיים ולכן נטרל אותה בקבלת ההחלטה, ותבדוק את המקום בו אתה נמצא בלי שום קשר אליה.
    תבחן כמה אתה רוצה לשקם את הזוגיות שלך, ואם זה באמת שווה לך את המאמץ, נסה לחשוב על עצמך חי בלי אישתך, ושים על כף המאזניים את מה טוב לך עם אשתך ובלעדיה. לאחר מכן תוכל לקבל החלטה והסיכוי שהבחירה תיהיה נכונה יגדל.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

נדב
    14/05/2011

תודה דליה,
    חשוב לי לציין שמאוד רציתי להגיע להחלטה אם לפרק או לא את הנשואים בזמן שאנחנו בסדר ולא שאנו כועסים אחד על השני.
    אשתי נורא חשובה לי ואני רוצה שיהיה לה טוב,אנחנו בתקופה האחרונה יחסית מסתדרים מעולה רק שזה מגיע לאינטמיות אני פשוט נעול!...והאינטמיות אישית חסרה לי רק לא איתה!
    ולדעתי זו שורש הבעיה שאני לא נמשך אליה למרות שהיא נראת פשוט מעולה!
    רומן מהצד המצפון שלי יהרוס אותי,ובנוסף אני נורא פוחד להתקרב ולהתאהב באותה 1 שהכרתי מהפחד שזה יהרוס אותי.
    נורא קשה לי דליה,ככה ששוב אני חוזר ואומר אותה בחורה חדשה לא משפיעה כלל על מצבי. אותו מצב נמשך כבר המון זמן ובמעידה האחרונה הייתי מאוד שלם עם הגרושין פשוט אנשים התערבו מהצד והשפיעו עליי בצורה מסויימת.
    אני נורא מבולבל ופוחד לאבד הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, - תגובה

דליה שוורץ
    22/05/2011

נדב שלום,

הדרך שלך לאושר שלך צריכה להיות שלך בלבד. זה נכון שתמיד לקרובים יש מה להגיד והם באמת ובתמים רוצים בטובתך אבל רק אתה יכול באמת לדעת מה אתה מרגיש וכמה מה שאתה מרגיש חזק ועוצמתי ולכן, הקשב לסובבים אותך בחן את דבריהם אבל בסופו של דבר תחליט אתה מה טוב לך ומהו המסלול שלך לאושר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים הקסומים עם המים הגנובים!!!

עומר
    18/05/2011

למה אתה מרמה את עצמך. הרי כולנו מבינים שאף אחד לא עושה את מה שהוא באמת לא רוצה
    הכל עיניין של החלטה יתרונות מול החסרונות
    הכייף שבאיסור והריגושים כנראה מובילים אותך להתקשר ולרצות את מה שלא הייתה מוכן שיעשו לך !
    לפי מה שאתה כותב אתה בחור שיוזם התקשרויות , תמיד בודק את מצבך בשטח
    האם אתה עדיין מושך ורצוי, אגו אתה יודע!?
    אתה כנראה בחור נאה שנשים אוהבות להיות בקרבתו ...
    אם אתה מצליח להתגבר על יסורי המצפון סחתיין עליך ואם אין לך יסורי מצפון?!
    כנראה ומאוד סביר שמלבד הנוחיות בבית שיש מי שתסדר תנקה תגיש ותנעים את זמנך אין לך דבר עם האישה בבית.
    אז למה שלא תדחף אותה לזרועותיו הפתוחות של גבר שיתן לה יותר ממה שאתה מסוגל להעניק לה?
    אם לא כל כך איכפת לה יתכן והיא כבר שם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדב

דני
    22/05/2011

אל תפרק את המשפחה אתה תיכנס לדפוס קבוע,אחרי שנה שנתיים יימאס לך גם מאישתך השניה ואז מה? השלישית? הרביעית.? תשקם את הזוגיות שחשובה לך עם אם בינך הקטן.אין לכך תחליף בטח ובטח כפי שאתה מתאר זוגיות ואישה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו