מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר בנישואיםרועי15/05/2011
אני ואישתי בני 35 ויש לנו שלושה ילדים. אנחנו נשואים 9 שנים והכרנו שהיינן בני 19.
אישתי אישה מקסימה ומבינה ואוהבת היא גם אמא טובה מאוד.. עד לפני שנתים בערך היתה לנו זוגיות טובה מאוד.. מצבנו הכלכלי מצוין אנחנו מאוד דומים ויש ביננו הבנה והסכמה על רוב הדברים כולל גידול הילדים וכו.בשנתים האחרונות מסיבה שאני לאיודע הכל נגמר. בעיקר מבחינתי.אני מרגיש שאני לא אוהב אותה יותר,לא נמשך אליה כמעט בכלל, לא חשוב לי יותר לספר לה דברים שעוברים עלי וגם לא לשמוע ממנה על דברים שעוברים עליה.והיא מבחינתה לא מנסה ממש לבדוק ולברר למה אני מתנהג ככה... הכל מתדרדר לאט ובהדרגתיות אבל זה נראה לי כמו משהו שאי אפשר לעצור אותו. לפעמים אני חושב אולי גם היא לא אוהבת אותי יותר ופשוט נוח לה ככה.היא מכחישה...
אני כבר לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה להתגרש רק בגלל הילדים... אבל לחיות ככב גםלא נראה לי משהו שאני רוצה להישאר בו.
תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי היקר
c15/05/2011יש לי שאלה בשבילך כדי שתשאל את עצמך.האם אתה נימצא בשבילה עוזר עם הילדים מקשיב לה?ואם כן אז באמת אתה צריך לשאול מדוע לא אכפת לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי15/05/2011אני נמצא בשביל הילדים ובצורה מסורה מאוד.. אני קשור אליהם בצורה חזקה מאוד ובגלל זה יש לי קושי נורא לחשוב על גירושים. עבורה אני לא נמצא וזאת האמת... קשה לי לזייף התענינות ואכפתיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופר...
רועי15/05/2011סליחה על החפירות...אבל יכול להיות שהציפיות שלי מאיך שמערכת יחסים אחרי הרבה שנים הם גדולות מידי? יכול להיותשככה זה אמור להרגיש ואני פשוט לא מקבל את זה? לעשות את עצמך מתענין ושואל.... לעשות סקס פעם בחודש וגם לא בהנאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאונים...
רועי15/05/2011כנראה שהגעתי למקום הלא נכון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכעס אחי.
גדי15/05/2011תודה שגם אתה היית חושב אותו דבר אם היית קורא את ההודעה שלך ואחר כך של שירלי.
אני לא חושב שפספסת. זה כן המקום הנכון לפרוק את אשר על לבך. נכון. יכולות להיות ביקורות. לא כולם יסכימו איתך אבל אפשר לשאוב הרבה עצות מאנשים במצבך או במצב דומה.
כולנו כאן כי אין לנו ממש למי לספר. הרי במי אפשר לבטוח היום? בחברים?
תישאר אחי. לא כולנו רעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי כמה שאפשר לתקן
גדי15/05/2011השאלה היא אתה רוצה לתקן את המצב?
כי נראה שהרמת ידיים ואין בך שום רצון לתקן את המצב. אל תשכח שיש לך סיבה טובה להילחם. יש לך 3 ילדים. אז תנסה למצות את כל האפשרויות לפני לשאתה מזכיר גירושין.אתה לא היחיד שעובר משבר מהסוג הזה. כמעט כולם עוברים את זה. יש כאלה שנלחמים ומתגברים על זה, יש כאלה שמרימים ידיים ומפרקים החבילה( אלה האנוכיים בעיניי) ויש כאלה שמוצאים את הפיתרון הקל והנבזי מחוץ לנישואין. לאיזו קבוצה אתה שייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח לא יאומן... אישתך כתבה פוסט למט
חח מזל15/05/2011חחח זה לא הגיוני...
חח אבל זה קרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל זאת לא אישתו
גדי15/05/2011האמת? גם אני חשבתי שזו היא. שניהם בני 35 עם 3 ילדים. אבל נדמה לי שבמקרה של רועי הם מנותקים זה מזו ואין ביניהם תקשורת ובמקרה השני רבים כל הזמן ולא מסכימים על שום דבר.
ואלה זה יהיה קטע אם זו בכל זאת היא.חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?