גירושין עקב בעיה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין עקב בעיה מינית
    נתנאל
    17/05/2011

שלום רב ,
    אני ואישתי נשואים כמעט שנה ועומדים בפני בעיה רצינית .
    אנחנו זוג דתי ולפני החתונה לא היתה ביננו קרבה אינטימית , מהחתונה אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין מלאים . אישתי נגעלת הן מפעולת החדירה והן מהאיבר הגברי .
    זאת בעקבות טראומה שחוותה בילדות משך תקופה לא קצרה שקרוב משפחה הטריד אותה . אשתי נמצאת בטיפול אבל ההתקדמות מאוד מאוד איטית . כרגע אנחנו באותו מצב והתסכול גדול . יש בינינו קשר טוב אבל המצב מתוח וכל מריבה מדליקה הרבה אש וכעס . לאחרונה אישתי מאוד גלויה איתי ואומרת שהיא באמת לא התפתחה נכון בתחום המיני ויקח לה לדעתה שנתיים לפחות להשלים את הפער . השאלה אם במצב כזה שאנחנו נשואים ואישתי מרגישה סוג של אשמה שהיא לא מספקת את בעלה - גם עם כל התמיכה ממני -אם יש טעם להמשיך ? אני אוהב ונמשך לאישתי אבל זה מרגיש ככ מוזר שאין לנו חיבור איטימי בקשר ואין מצידה דחף מיני . האם יש טעם להמשיך בקשר הזה או שלטובת שנינו לפנות איש לדרכו ? אני ממש אובד עצות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין עקב בעיה מינית

הוספת תגובה

• גירושין עקב בעיה מינית - תגובה

סיגלית גלאי
    18/05/2011

שלום נתנאל,
    הסיטואציה שאתה מתאר אכן מורכבת, והקושי שאתה מבטא ברור.
    לצערי אין תשובה חד משמעית לסיטואציה שבה אתה נתון, מכיוון שרק אתה יכול לדעת כמה סבלנות ואהבה אתה יכול להעניק עד שאשתך תחלים.
    אני ממליצה שתבדוק האם יש אפשרות שתלכו לטיפול יחד (לפחות מספר פגישות) כדי שתתמודדו עם השאלות שאתה מעלה כאן. באמצעות תהליך משותף אני מאמינה שתצליח למצוא את התשובה המתאימה לך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנאל-

בני
    20/05/2011

אנטימיות היא הדבק המקשר הטוב ביותר בין בני זוג לאורך כל השנים ולאוו דווקא בתחילת החיים, למרות הקושי הרב אני מבחין שיש לך כוחות נפש ורצון עז לעזור לה ולתמוך בה, היא מאוד מעריכה את זה אבל מרחמת עליך כי אתה נכנסת לזה שלא ברצונך כביכול,,, ובעצם היא בוחנת אותך ורוצה לשמוע עד כמה אתה מוכן ללכת לקראתה...
    אבל אתה מעיד על עצמך שאתה דתי, יודע שהכל מלמעלה ואלוקים בחר בך להוביל איתה את המערכה הזו בייחד, וכנראה שיש לו תוכניות טובות עבורכם ייתכן וזה הניסיון שלך לראות כיצד אתה מתייחס לבריה של הקב"ה האם אתה מוכן להקריב מעצמך ולהעניק לשני,
    אז ידידי היקר אני שמח שלקחת על עצמך את המשימה בשמחה, ובעזרת השם עם סבלנות ועקביות אתם תנצחו ותראו ישועות בקרוב !
    הדרך לנצחון עוברת בשיתוף הדדי ובתחושה שהבעיה היא של שניכם, קחו את עצתה של סיגלית גלאי היא יודעת על מה היא מדברת,
    בהצלחה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין עקב בעיה מינית - תגובה

דליה שוורץ
    22/05/2011

נתנאל שלום,

אתה שואל שאלה שרק אתה יכול לתת עליה את השובה. מי יכול להגיד לך כמה אתה אוהב וכמה אתה מוכן להיות סבלני ולחכות?

לאישתך יש בעיה שדורשת טיפול ומדבריך אני מבינה שהיא נמצאת בטיפול כזה.
    אולי עליכם לגשת לטיפול משותף או שאולי גם אתה צריך לקבל הדרכה איך להתנהג..
    בכל מקרה אם אתה מעוניין להמתין או שאתה רוצה להמשיך הלאה זו תיהיה החלטה שלך בלבד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ...

נתי
    25/05/2011

אני מודה לכם מאוד על תגובתכם בענין .
    ניתן להבחין שאתם מבינים את המקום בו אני נמצא .
    רציתי לשתף יותר בענין :
    אני כבחור צעיר התחתנתי עם אשתי באמת מתוך רגש ואהבה
    אך עם זאת כחלק מהמנגנון הדתי הצפי היה שככל שנתקרב מינית כך האהבה והביטחון שזו האחת יגדלו !
    ופה המשבר הגדול שלי ! אני פשוט מרגיש מאורס כבר שנה , אין לי את הביטחון לחיים הלאה כמה זמן זה יקח ואם אי פעם היא תהיה מינית באופן נורמלי !
    המחשבות האלו משגעות אותי , ואני רואה שאני לא מחזיק מעמד גם אם אני רוצה אני פשוט תלוש מחיי היום יום .
    יש מצב להחזיק ככה ? במיוחד כשהיא אומרת לי גם כן שהיא הרבה מאחורי מבחינת הבשלות לחיים ויקח לה לדעתה הרבה זמן ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך-נתנאל-

בני
    26/05/2011

אתה מיטיב לתאר את תחושותיך בטוב טעם ודעת, ונראה שהינך בחור איטלגנטי מעל הממוצע, אשתך זכתה לבעל אוהב שרוצה בטובתה ומוכן להשקיע ולהקריב את עצמו עבורה, מותר לך גם להביע את התיסכול שבו אתה נמצא, לדבר על זה ולהתייעץ עם אנשים נוספים הנמצאים באותה סירה כשלך,
    אתה מדבר על בטחון בקשר שכתוצאה ממה שאתם עוברים, הבטחון הזה נפגם, מצד אחד אתה צודק יש לך צורך בביטחון ואתה מחפש אותו כל הזמן, מצד שני למי יש ביטחון שהקשר שלו יחזיק מעמד לטווח ארוך ? במה זה תלוי ?
    החיים מלאים בהפתעות ולכל זוג אתגרים מיוחדים שנתפרו במיוחד עבורם, ואין איש יודע מה יקרה איתו מחר,
    -
    תעשו רשימה מפורטת מה כן יש לכם בקשר הזה, אלו דברים אתה והיא כל אחד לחוד ושניכם ביחד מקבלים בקיום הזוגיות שלכם, תחפש את היתרונות באתגר שקיבלת, למשל החיבור הרגשי הגדול שבא במקום החיבור הפיזי, אמנם זה נעשה באילוץ ומחוסר ברירה, אבל עדיין יש לו ערך מוסף שאין לכל חבריך שקרוב לוודאי שלא יגיעו לחיבור רגשי כזה רק בעוד כמה שנים אם בכלל !
    ישנם זוגות שמנסים שנים ארוכות להכנס להריון ולא מצליחים, ומדווחים שזה מה שחיבר בניהם וגרם להם לאהוב ולהרגיש קירבה גדולה וחזקה, מאשר היה נולד להם ילד על ההתחלה והם היו שוקעים בשיגרה רגילה של בית עבודה ילדים וכו',
    תחפש, תרשום, ותשתף אותנו,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו