כלכך לא רציתי להגיע למצב הזה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלכך לא רציתי להגיע למצב הזה...
    אנונימית
    17/05/2011

מה עושים כשחבר שלי אחרי 4 וחצי שנים אומר שהוא לא יודע אם הוא רוצה לחיות איתי??
    אני בת 24 ומוכנה להתחתן, מבינה את זה שאולי זה עדיין מוקדם לו כי הוא בגילי, יחסית גיל צעיר לגברים להתחתן אבל מצפה לפחות ממנו שהוא ידע שהוא מתכוון להתחתן איתי בעתיד ושהוא רוצה לחיות איתי... אני יודעת שהוא אוהב אותי, זאת לא שאלה בכלל מבחינתו, אבל אהבה בשבילו ממש לא מספיקה לכלום... הוא טוען שאני לא מספיק נותנת בקשר יחסית אליו, שהוא משקיע ונותן הרבה יותר, והוא לא יודע לשים בדיוק את האצבע על מה מפריע לו אבל בתקופה האחרונה הוא לא מרגיש שכלכך טוב לו, מה שאני ממש לא הרגשתי ממנו.. לדעתי אין מה לעשות, בקשר ארוך תמיד יש ירידות ועליות ולא הכל ורוד תמיד וטוב, וזה עניין של תקופות אבל כל עוד מדברים על מה שמפריע ומנסים לפתור ולהבין אחד את השני אז זה כיוון טוב... אני הראשונה שלו והוא הראשון שלי, לפעמים אני חושבת שזו הבעייה, שקשה לו עם זה והוא צריך להתנסות עוד בשביל להיות בטוח... אני כבר לא יודעת מה לעשות... לא יכולה לנשום רק מהמחשבה שניפרד, לא יכולה להעלות את זה על הלשון כשאני מדברת איתו, לא רואה את החיים שלי בלעדיו... כרגע אנחנו מנסים לעבוד על הדברים ואני באמת משתדלת לתת יותר מעצמי ועושה לו הפתעה אחרת כל שבוע וחושבת רק על איך לעשות לו טוב ולרצות אותו, אבל ענן הפרידה מרחף מעלי כל הזמן, לא מצליחה להוציא את זה מהראש... אשמח לעזרה ועצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה

אני
    17/05/2011

היי אני צעירה ממך בשנתיים, ובדיוק באותם השלבים שלך בזוגיות
    אצלי כמה שזה אבסורד שנינו ראינו את עצמנו חיים ביחד,אבל לא ראינו את החים ביחד
    כטובים ...בסופ של דבר אחרי המון קשיים.
    אני לא חושבת שאם הוא איתך 4 וחצי שנים ופתאום הוא נזכר שמפחיד אותו ליות עם אותה אישה כל החיים ,כמה שזה בעייתי תני לו ללכת, אם אחרי הזמן הזה הוא לא יודע שאת היחידה ..כן ברור שקשר ארוך זה תהליך ולעבוד על זה ...אבל מה עדיף שיתחיל להיות רע ותמשיכו עוד שנה או יותר ואז תהיי לבד...
    אני יכולה לומר לך שלי מאוד רע בגלל שלא חתכנו מזמן מזמן...
    עדיף לסיים דברים בטוב ,ואת עוד צעירה ,עדיף לך להכיר בחור אחר שידע שהוא רוצה להיות איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלכך לא רציתי להגיע למצב הזה... - תגובה

סיגלית גלאי
    17/05/2011

שלום לך,
    אני מבינה את אכזבתך, הגיוני שאחרי 4 שנים יש ציפייה שהקשר יתקדם למחוייבות גבוהה יותר. יחד עם זאת הפעלת לחץ ובקשתך שיתחייב לך לעתיד, אינן מקדמות את מטרתך, להיפך סביר להניח שהן מרחיקות אותו מסיבות שונות שגם את ציינת (גיל, פעם ראשונה, חוסר וודאות וכד'). למעשה, גם אם הוא יצהיר שהוא מתכוון להתחתן איתך בעתיד, האם את חושבת שיש לזה "שטר ביטחון"??
    הבחירה היא בידייך, להמשיך את הקשר ולקחת בחשבון את הסיכוי או הסיכון.
    לעת עתה, נראה שאתם צריכים לבדוק יותר לעומק, מהי השקעה בזוגיות בעיני כל אחד מכם? ומה אתם מוכנים לעשות אחד עבור השני מתוך כוונה שהקשר יימשך ויצליח?

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימית
    18/05/2011

תודה רבה על התגובות והעצות! הייתי צריכה את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו