מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה!נדב18/05/2011
שלום,
אני בן 30 הכרתי בחורה בת 24 במקום עבודתי ואני חושב שהתאהבתי בה!!!
העניין הוא כזה לאותה בחורה יש חבר כ 3 חודשים ואנחנו מדברים בצאט בייפסבוק כבר שבוע.
יש ביננו קליק מטורף מדברים המון עד השעות הקטנות של הלילה השיחה ממש זורמת היא וממש כיף לנו יחד,יש לציין שעבודתי היא בשטח והיא כל הזמן שואלת מתי אני בא?מתי אני בא?אני אכין לך עוגיות...עד פה הכל בסדר.
ניסיתי כמה פעמים להתקדם איתה וזה פשוט נתקע,הצעתי לה להיפגש אז היא כל הזמן מתחמקת ומעבירה נושא למתי אתה בא?אני מבקש ממנה את מספר הטלפון היא מעבירה נושא.
עכשיו היא נותת את כל הסימנים שהיא כן רוצה בקשר היא נורא נהנת מזה שאני מחמיא לה ומלטף לה את האגו אבל כל הזמן זה נגמר רק בזה!!
אמרתי לה דיי אם זה סוג הקשר אז לא כל כך מתאים לי,היא מצידה נורא מתעקשת ונורא חשוב לה שנמשיך בקשר הזה...אני מבולבללל
האם אני ממהר מידי?האם צריך לתת לה את הזמן אולי לבנות אמון?נורא קשה לי המצב הזה. שוב אנחנו מדברים רק שבוע..
איך אני אמור להתנהג איתה על מנת למשוך אותה לקדם את הקשר?!?!
אני לא יודע איך להתנהג איתה ולמשוך אותה מהצד שלה לקדם את הקשר...
מה לעשות????להפסיק לחזר אחרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא רוצה לתת עצה????
נדב19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוק
אלמוני26/05/2011יש לה חבר עזוב אותה אל תהיה חרא תחפש במקום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לה
יולי26/05/2011היא נהינית מהחיזור וזה בהחלט מלטף לה את האגו, מנסיון, לא כדאי לפתח קשר רומנטי במקום עבודה,לרוב זה לא נגמר טוב... אם אתה בכל זאת ממש אבל ממש מעונין בה, אז תוריד פרופיל, תשחק אותה קשה להשגה אולי תצא עם בחורות אחרות, אבל תדאג שהיא תדע מזה. אז היא בעצמה תרוץ אליך, אבל אל תהיי פראייר, קבל אותה רק אם היא נפרדת מהחבר. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות. אם לא עושה את זה וממשיכה בשלה, אז היא לא שווה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי צודקת
קטיה מניס26/05/2011כבחורה, אני יכולה להעיד שאנחנו הבנות מאוד אוהבות חיזורים וליטוף באגו, זה מעלה לנו דימוי עצמי ומצב רוח. ניראה לי זה בדיוק מה שקורה עם הבחורה הזאת. היא לא רוצה איתך משהו יותר מזה. בנוסף, יש לה חבר. בנוסף, אתם גם עובדים ביחד.
עזוב אותה, יש הרבה דגים בים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה! - תגובה
דליה שוורץ28/05/2011נדב שלום,
אתה בקשר עם אותה בחורה רק שבוע ולה יש חבר רק 3 חודשים..
היא כנראה בודקת את מצבה מולך ואת ההפסד שיהיה לה אם תפרד כבר מאותו חבר..
אתה יכול להמשיך לחזר עוד מעט זמן ולראות לאן זה מוביל ואתה יכול לעזוב ולראות אם היא מחפשת את קירבתך.
ואתה יכול גם להגיד לה שאתה רוצה קשר אחר איתה ולא קשר של ידידים ולשמוע ממנה מדוע היא לא מתקדמת עם זה..
זו נראית לי הדרך הטובה ביותר והקצרה ביותר... לא?
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?