מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עיזרו לי...מיקי18/05/2011
כתבתי לפני כמה ימים ואני מחכה לתגובתכם... בקצרה אספר שוב גרושה עם ילד בן שנתיים,הגרוש כרגע הבין שהוא אוהב ועשה טעות שנתן לי גט אני לא מעוניינת בשום קשר עימו מלבד היותו אבי בני הבכור והיחיד והוא יודע זאת.הכרתי אדם נחמד שאוהב אותי ומוכן לעשות למעני{אגב הוא רווק} ולא אכפת לו מורכבות העניין למרות זאת אני מוצאת את עצמי בכל פגישה איתו מציעה לו רק התקרבות מינית למרות שהוא מתוק אמיתי ומחמיא לי ומנסה לתמוך. מצד שני אני קולטת אצלו דברים שמזכירים לי את הגרוש שלי שזה מלחיץ מפני שעליי לראות או לזהות את הדברים הרעים שחוויתי עוד בהיותם בהתחלה. אז כך: האם זה שאני נפגשת איתו לקיום יחסי מין בלבד יכול לפגוע בי למרות שהוא יודע את הסיבה שלישמה באתי במפורש? האם עלי לומר לו שלא ניפגש יותר כדי לא לפגוע ברגשותיו שכן אני יודעת את שעל ליבו? ועוד דבר אחד אני בוכה המון גם בפגישות שלי איתו ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם זה.....{אני כשמונה חודשים ללא הגרוש} מחכה לתגובתכם.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי-
בני18/05/2011טבעי שאלו יהיו הרגשות שלך בעת הזו, בפרט שזה ממש טרי, אני מציע לך בחום לגשת לטיפול/ייעוץ, כדי לחזק ולהרוויח שתי דברים, 1. לאסוף את עצמך, להתגבר על המשבר, בכל זאת פרידה היא חוויה לא מרנינה במיחוד והראיה שאת בוכה בלי קשר , וגם זה טבעי, אבל דרוש הכוונה ועזרה,
2. להתארגן מחדש ולראות מה ניתן לתקן כדי שלא תחזרי על אותם טעויות, ולא בגלל שכתבת את זה, אלא כי אנו בוחרים כמעט תמיד את אותם טיפוסים שהיו לנו קודם, בקיצור אם את לא רוצה למצוא את עצמך עם אותה גברת רק בשינוי אדרת... אז תנצלי את הזמן שיש לך לצאת למסע טיפולי, שיחזק אותך אישית וייתן לך כלים להמשך,
-
אם היחסים עם הרווק נותנים לך רגעים של שפיות בתוך המערבולת הריגשית שאת נמצאת, ובתנאי שהרווק יודע שזה מה שאת מחפשת, תעשי איתו תיאום ציפיות ברורה שיבין בדיוק איפה את נצמאת, אז לדעתי האישית את יכולה להמשיך בקשר הזה, כי עדיין יש תקווה שאולי זה יתפוס תאוצה ויתפתח לקשר מחייב, אז למה לא ?
בהצלחה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו לי... - תגובה
מיכל פאטל18/05/2011שלום לך מיקי,
הדילמה שאת מעלה מאוד מאפיינת פרודים שלא עשו שיעורי בית לאחד פרידתם מבן הזוג.למה אני מתכוונת? בכל מערכת זוגית שמגיעה לסיומה ישנם שני אנשים ,ואני מדגישה שניים שאחראים לפרידה. לכל אחד החלק שלו הוא אחראי.לאחר הפרידה , חשוב מאוד לקחת זמן לעצמינו ,ולזהות את החלקים שלי בפרידה.מה היה חלקי בכך שבסופו של דבר ה'חבילה התפרקה'? כשאני מכירה את החלק שלי ,אני מגיעה מוכנה יותר לזוגיות הבאה, יותר מודעת -בהנחה שעשיתי עבודה פנימית עמוקה. תשימי לב, אם לא עשית זאת, את עלולה בלי משים למצוא עצמך במערכת יחסים בא את תתקלי באמת באותם המיכשולים שהיו בזוגיות א' אם לא טופלו....
דבר נוסף,אני מתרשמת שהתקשורת שלך לא מפותחת במיוחד, במקום להחליט עבורו אם תיפגשו אם לאו - לא יותר פשוט לדבר אתו, לומר לו מה את חשה? מה הצרכים שלך. ולבדוק מה שלו? ואז בהחלטה משותפת להגיעה להבנה?
בהצלחה1
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובתך
מיקי19/05/2011תודה על התגובה, ברצוני רק לציין שהוא מודע לזה שאיני יכולה לקיים איתו זוגיות כמו שהוא היה רוצה אלא רק יחסי מין. והוא מסכים מלבד זה השאלה שלי הייתה אם יש בצורת הקשר שבנוייה רק על יחסי מין דרך לפגוע בי גם כאשר אני היא ה"מושכת בחוטים"? ולגבי הבכי הבלתי פוסק במיוחד כשאני איתו מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?