מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרן01/01/2008
היי..אני בחור בן 37 ויש לי מערכת יחסים עם אישה בת 42.אני גרוש ללא ילדים היא יש לה שניים גדולים מעל גיל 20.
אנחנו מאוד אוהבים..וטוב לנו. אני מעוניין להביא ילד לעולם אך היא אינה רוצה..בטענה..שלא קל לגדל ילדים מה גם שהיא עברה את זה.
מצד אחד אוהב אותה ורוצה אותה מצד שני רוצה לעשות ילד...עלתה האפשרות שאעשה את זה עם אישה אחרת עם הסכם משפטי על ידי הפרייה וכך לשמור על מערכת היחסים הזאת.
נשמע קצת הזוי אך האם לדעתכם זה אפשרי?זה יחזיק \מעמד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית:
נעמה01/01/2008
אני לא מבינה למה שתתפשר אתה עדיין צעיר ויכול להביא עוד הרבה ילדים לעולם. למה שלא תחפש משהי שתרצה אותו דבר כמוך. תאמין לי יש הרבה רווקות בגיל 30 ומעלה שיש להם הכל .מראה טוב. עבודה מסודרת. רק חסר להם אהבה וילד. והם כמהות לגבר כמוך . שגם שואף לאותו דבר כמוך.
החיים זה לא רק אהבה.
בחיים יש גם מטרוות ויעוד לשמו נבראנו. ואחד היעודים שלנו זה "פרו ורבו,
אני מבינה את חברתך לחיים. אישה בגילה כבר עיפה מגידול ילדים. במיוחד שהיא כבר עברה את זה..וזה מדובר בילד שלה פרי בטנה.
איך יהיה היחס שלה לילד שהוא לא ממש שלה?
קשה לי להאמין שתהיה פה אהבת אם מושלמת. למצב כזה אתה רוצה להביא ילד?
למה שלא תחפש משהי שרוצה אותו דבר כמוך. שתשתוקק לשאת את תינוקה ברחמה ללדת אותו. לעטוף אותו באהבה לגדל אותו ביחד איתך.
אם ילד ככ חשוב לך למה אתה מתפשר?.
אין אהבה שבעולם שתגרום לי לא להביא ילד לעולם. ותהיה האהבה הכי גדולה מהחיים שתהיה. פשוט אין!!
לדעתי הפתרון שחשבת עליו הוא הזוי (כדבריך).ורק יהיה עוול לילד.
אני הייתי מחפשת בכיוון אחר..
אומרת לך מנסיון כמי שוותרה על" אהבת חיים" כדי למצוא משהו אחר שבדיעבד התברר כאהבת החיים האמיתית (זה לקח זמן כמובן)
והיום יש לה משפחה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם "אימא" חסר בחורות צעירות?
לילי02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרן
אילה אריאלי02/01/2008אתה מציין שאתם נמצאים במערכת יחסים של אהבה, אבל לא הצלחתם לפתור נושא מאד מהותי.
שניכם נמצאים במקומות שונים מבחינת ההורות. אתה עדיין רוצה להיות הורה שהוא אחד מהכמיהות של כל אדם. בת זוגך מיצתה את הנושא הזה, ולא מוכנה להכנס למקום של הורות.
הפיתרון שהצעת הוא אפשרי אולם תחשוב על התוצאות לטווח ארוך. לא הבנתי מדבריך איך תגדל את הילד, האם יגדל אצלך (כלומר האם האם היולדת היא אם פונדקאית?}
או שאתה מתכנן שהילד יגדל עם אימו, ואתה רק תהיה הורה מבקר.? זו סוגיה ערכית מעבר לנושא היחסים ביניכם, משום שמעורב כאן ילד אשר מראש נשללת ממנו האפשרות לחיות במשפחה עם שני הורים. זה אפשרי, אבל תחשוב לתוצאות לטווח הארוך. תחושת הוויתור על הורות היא החמצה אשר תלווה אותך לאורך שנים.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?