ושוב אני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושוב אני...
    מיקי
    24/05/2011

אני חייבת עזרה, קשה לי אני גם לא יודעת להגיד מה בדיוק או יותר קשה לי . אני בוכה הרבה, גם בעבודה אני מנגבת את הדמעות ומנסה להשתיק את עצמי {גם עכשיו אני כותבת מהעבודה} נעשיתי עצבנית מאז הגירושים, אני לא מוצאת את עצמי, כל מעשה שאני עושה אני מנתחת למיליון חלקים. אני פוגעת בבחור שאיתו אני יוצאת והעצוב הוא שאני יודעת שאני עושה את זה אני יודעת שהוא אוהב אותי ולמרות זאת מתנהגת בגסות ואומרת מילים שעדיף שלא אומר אותן.אני בטוחה שאני צריכה להיפגש עם פסיכולוג עברתי לא מעט בדרך לגירושים אבל האמת שאין לי די כסף בכדי לטפל בעצמי. נרשמתי ללימודים דבר שאני מקווה שימלא לי את הראש רק במחשבות על לימודים ולא על הבעיות והעבר שלי.אני רוצה להיות יותר שלווה ורגועה לא חסרת סבלנות, עצבנית, תוקפנית,חסרת ביטחון כמו שאני עכשיו. לפעמים אני מרגישה שאני כל כך שבירה שאני מנסה לעבוד על עצמי ומוצאת את עצמי עושה מעשים הפוכים לגמרי אבל בצורה קיצונית. מחכה לתגובה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ושוב אני...

הוספת תגובה

• מה שרואים מכאן לא רואים משם...

רועי
    24/05/2011

קראתי את מה שכתבת, גם בפעמים הקודמות, והדבר הראשון שאני רוצה להגיד לך הוא שמה שעובר עליך הוא בתחום הנורמלי לחלוטין. מתי זה לא נורמלי? כשאדם מתפרק ומפסיק לתפקד ולא נראה לי שאת בכלל קרובה למצב הזה.

למעשה את נראית כמו אשה שנמצאת בעמדת זינוק מצוינת לקראת חיים חדשים ויש לך את כל מה שצריך: את צעירה, יש לך ילד מדהים, עבודה, בריאות, את מתחילה ללמוד (אם כי מהסיבה הלא נכונה) … ומה עוד את צריכה? לחזור להיות שמחה כפי שאת מעידה על עצמך שהיית בעבר.

זה אומר שאין לך בעיה קלינית אלא שהגירושין והאירועים הלא נעימים סביבם יצרו אצלך דפוס חשיבה שעושה לך רע, מצליח לפלוש גם להקשרים הטובים של חייך, ובעיקר לא מאפשר לך לראות את האופק בצורה ברורה ומעוררת תקווה שתגרום למוח שלך לשלווה ולהתמקדות בעתיד. אגב, כשמגיעים למצב הזה גם העבר נראה פתאום לא כל כך נורא.

חפשי בגוגל "חיים חדשים לאחר גירושין או פרידה - התארגנות מחדש ומעבר ממשבר לצמיחה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

מיקי
    24/05/2011

רועי, תודה רבה לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב אני... - תגובה

סיגלית גלאי
    25/05/2011

מיקי שלום,
    נראה שהבחור שלך משמש כרגע כ"שק אגרוף" למצבי הרוח שלך, חבל! קחי בחשבון (אם הוא חשוב לך)שאת עשויה להפסיד אותו.
    אין ספק שעדיין לא עיבדת את הגירושים והפרידה, את מציינת את הגירושים כנקודת שינוי ביחס למה שהיית קודם לכן, מדוע? האם את בחרת בגירושים? האם את שלמה עם הגירושים? האם היית נותנת לאקס שלך הזדמנות נוספת? מה גורם לך להרגיש חסרת ביטחון, ומדוע? חשוב שתעשי עם עצמך ברור מעמיק להבנת הסיבות שגורמות לך למצבי הרוח להתקפי הבכי והעצבנות. בהחלט כדאי שתעזרי באיש מקצוע להבנה ולמציאת דרכים חלופיות להתמודדות עם הקשיים. את יכולה לבדוק אפשרות דרך קופ"ח או הרווחה באזור מגורייך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיגל

מיקי
    25/05/2011

ראשית תודה על התגובה, ושנית אני בחרתי בגרושים וזאת כי הגרוש שלי התייחס אליי כאדם הכי לא מעניין, הכי לא חשוב, ונראה לי שהבנת את המסר. אני גם כך לא טיפוס שיכול להגדיר את עצמו כבעלת ביטחון עצמי מי יודע מה, אך במהלך חיי הנישואין הושפלתי רבות הן בציבור והן בבית. תמיד הוא {הגרוש} אמר ונתן לי את ההרגשה שאני לא מלומדת מספיק אין לי חיי חברה כשלו, אני לא יודעת איך להתנהג כאמא, ודוגמאות כאלו ואחרות שרק הוסיפו להרגשה הלא נעימה.אני חייבת לציין שאני שמחה מעצם הבחירה שלי זה הדבר הטוב ביותר שעשיתי בחיים. כהגרוש שלי הלך ירדה לי אבן מהלב אך כנראה שבמקום בו האבן הייתה מונחת הקרקע השתנתה ולכן הכאב שלי הוא גדול.בכל מקרה שוב תודה ומדי פעם אני כנראה אשוב לכאן לחיזוקים מכם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו