בגידה באמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה באמון
    קטיה מניס
    25/05/2011

שלום. אספר בקצרה. לבן זוגי, ארוסי כבר, לצערי, הבן 32 היו חיים פרועים לפניי. בנוסף, כל החברים הקרובים שסובבים אותו מנהלים חיי זוגיות (נישואין) ללא גבולות עם בגידות. בעבר, עקב התנהגות לא הולמת שלו היו לנו ממש הרבה שיחות אבל שום דבר לא עוזר לו להבין מה מותר בזוגיות ומה אסור, מה ניתן להעבור לחווה ומה חובה להשאיר בעבר. היה לנו כבר משבר על רקע אימון בעבר וזה חוזר על עצמו כל הזמן. אמנם, אין לי הוכחה שהייתה כאן בגידה פיזית, אבל יש לי הוכחות לניהול רומנים וירטואליים דרך האינטרנט, נגיעות יתר במקומות אינטימיים מצד נשים אחרות, שקרים וכו. הוא חושב שבגידה היא רק פעולה פיזית וכל השאר- אין לזה חשיבות. אני פגועה ואין לי אמון בו כרגע, לא יודעת איך אוכל להחזיר את האמון שוב. חשבתי ללכת ליעוץ זוגי. הוא לא מסרב. האם זה יעזור לי? לנו? האם ניתן להחזיר את האמון בעזרת טיפולים אלו? ואם אתם מכירים- אשמח להמלצה למטפל זוגי באזור חיפה והקריות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה באמון

הוספת תגובה

• את לא לבד

דליה
    28/09/2012

היי, לצערי אני נמצאת במצב דומה. יותר מזה אני יודעת בוודעות על בגידה של בעלי, ככל הנראה הבגידה הזו גם לא יחידה. עברנו משבר קשה בזוגיות, חיינו חיים נפרדים במשך כמה חודשים ואחר כך חזרנו לחיי משפחה "רגילים". כמו שאומרים, פתחנו דף חדש.
    לצערי, המצב לא דומה למה שהיה לפני הבגידה. חשדות וחוסר אימון בבעלי לא נותנים לי להשתחרר וממררים לי את החיים. אין לי אימון בבעלי והוא מרגיש את זה. האם יש דרך לחזור לחיים נורמליים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

חן
    30/09/2012

לא נראה לי שאפשר לחיות חיים נורמלים אחרי בגידה. לי אישית אין חיים!!!!!!!!!!! אני חיה בפחדים בחששות זה לא חיים.אם אין אימון 100% אין טעם לחיות ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון - תגובה

מיכל פאטל
    25/05/2011

שלום לך קטיה מניס,

ניתן להתרשם מדברייך כי את מלאת חששות, חסרת אמון,ופגועה מארוסך - וכל זה עוד בטרם נישאתם.האם כך נראה לך שנכון להתחיל חיי זוגיות?
    עלייך לברר לעצמך מדוע את חושבת שהוא הבן זוג שמתאים לך? מדוע את מוכנה להתנהגות כזו ועוד טרם התחתנת?
    את צודקת בהחלט ,בגידה אינה חייבת להיות פיזית-היא יכולה אכן להיות באמצעות האינטרנט-ואם הבחור שלך חושב/מבין שכך מנהלים חיי זוגיות אז יש פה בעיה.
    בנוסף ת מדברת על כך שישנם שקרים, והשיחות ששוחחת עימו לא עזרו וכו - אני מציעה לך לחשוב פעמיים לפני שאת קושרת את גורלך בגורלו של בחור זה שאולי חושש ממחוייבות, או שטרם התבגר ואינו בשל למערכת מחייבת ובוגרת, או שערכיו המוסריים בעייתיים, או שאינו יודע לשים גבולות לדחפיו.
    אינני חושבת שיש טעם ללכת לטיפול זוגי אם זוהי התייחסותו, אני ממליצה לך ללכת לטיפול פרטני שבו תטפלי בעצמך ובדימוי העצמי שלך ותביני שאת ראויה לבן זוג בוגר ואחראי.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון- תגובה למיכל פאטל

קטיה מניס
    26/05/2011

מיכל, תודה רבה לך על התשובה המהירה.
    כרגע ההחלטה שלי נוטה יותר לכיוון כן לנסות טיפול זוגי, למען התקופה בה הייתי יחסית מאושרת איתו וכי אני מבחינה בכנות מסויימת כאשר הוא אומר שרוצה להקים איתי משפחה אמיתית ואוהבת הבנוי על ערכים מוסריים מקובלים וכן הוא מאוד מאוד רוצה להשתנות וכן הוא אוהב אותי מאוד ורק אותי.
    קבעתי לו כמה כללים מאוד ברורים שהוא צריך לקיים, כמובן בתמורה פירטתי לו מה יקבל ממני בתמורה ורק לאחר שיוכיח במעשים, ולא במילים והבטחות, שהוא כן אוהב אותי ומתחייב לנהל זוגיות מוסרית, ניגש לטיפול זוגי.
    אני מקווה שאני לא טועה כאן וזה יוביל אותנו להחלטה נכונה. בכל מקרה, לחתוך איתו אני תמיד יכולה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו