מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי !!!אלין חביב 3325/05/2011
שלום,
אני בת 33 אני ובעלי נשואים 3 שנים וסהכ' ביחד 7 שנים
אני פונה אליכם שתעזרו לי ותייעצו לי ....
אני קנאית מטבעי ולא יכולה לחשוב בהגיון לכן אני פונה לעזרתכם
בעלי לא טיפוס בוגדני אבל יש מישהי מהעבודה שלו שמלא פעמים אני תופסת שהיא מתקשרת אליו כשיש אירועים היא מבקשת שיאסוף אותה (לא תמיד אני מצטרפת לאירועים בעבודה מאחר ולרוב הם מגיעים ללא בני זוג ומן הסתם כשהולכים לבד בלי בני זוג היא מבקשת ממנו שיאסוף אותה וזה די מפריע לי אני מרגישה שהיא פונה רק אליו) .היא כרגע בחופשת לידה ואני רואה בנייד מידי פעם שיחה ממנה,תפסתי אותו משקר לי בזמן שהיה בעבודה דיברו שניהם בממתינה וגיליתי באותו רגע שהם מדברים חשדתי התקשרתי לשניהם והיו בממתינה שאלתי אותו והוא אמר שלא דיבר איתה,התקשרתי אליה מיד סתם לשאול איך היא מסתדרת כי רק ילדה והיא סיפרה לי לבד שהיא דיברה עם בעלי כרגע ושאלה אותו משהו (הגעתי למצב שבעלי מסתיר ממני שהיא מתקשרת כי הוא טוען שאני מחטטת לו וכל הזמן עושה מזה סיפור וחושדת שיש בינהם משהו והוא כועס עלי שאני לא בוטחת בו וזה מפריע לו ואמר שאם זה ימשך ככה פשוט יאלץ לסיים את הנשואין
האמת שאני חושדת די הרבה זמן שיש משהו אבל אין לי הוכחות (איני יודעת אם זה נכון או שבגלל שאני קנאית זה נראה לי)ורציתי לדעת אילו סימנים עלי להבחין אם באמת יש משהו?הרי מסיפורים שאני שומעת כשהם בוגדים הם לא מודים....
תודהבבקשה עזרו לי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך מבינה אותך...
יולי25/05/2011היי,
הבחורה נשואה אני מבינה??? תראי, זה שהוא שיקר לך,זה כדי לא לעצבן אותך וכדי לא לעורר את הרוחות שוב, הרי הוא לא אשם שהיא מתקשרת. אם היה משהו, הרי אז הם היו יותר דיסקרטיים ולא היו ככה בפתוח מדברים ומתקשרים מולך.
אולי יש לה משהו אליו והוא פשוט טיפוס נחמד, בערך כמו בעלי... וקשה לו לסרב ולהיות לא נחמד כשמישהו מתייחס אליו בנחמדות, תשימי את עצמך במקומו. יתכן גם שאת עם כל הפחדים, הפרנויות, החשדנויות והאשמות והתאמויות מועוררת בו את החשק אליה, שהוא אפילו לא חשב על האופציה הזאת בעצמו... ואז את בעיניו יוצאת מפלצת וזה דוחה אותו. תנסי להירגע, עד שלא תפסת אותו על חם אין מה לעשות, אל תדחי אותו מעצמיך על ידי הקנאה הזאת, כי זה לא נותן לך לחיות בשקט וגם לו.
יש לכם ילדים?
אם את ממש רוצה לתפוס אותו או לבדוק את כל העניין, תחטטי לו בפלאפון, במיילים וכו'...תראי אם יש משהו מחשיד.
הייתי גם מציעה לך להיתחבר איתה, תהיי חכמה, תחזיקי את האויבים שלך קרוב.
אני גם לפעמים עושה דווקא, פתאום איזה ידיד או מישהו מעבודה או מלימודים מתקשרים וקובעים משהו ואז בעלי מקנא ואני אומרת לו, מה אבל לא נורא, זה כמו הקשר שלך עם זאת שאני מקנא לה...
תעדכני לגבי ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי !!! - תגובה
מיכל פאטל25/05/2011שלום לך אלין,
כשאני קוראת את דברייך אני חוששת שהציפייה שלך לבגידה תגשים עצמה .את חושבת רגשית ,יש לך תחושות ואת מאמינה בהן מבלי שיש לך הוכחות וחבל, את מכבידה על בעלך בשאלותייך וחשדנותך החודרנית וגורמת לכך שיווצר ביניכם מרחק.הוא כבר מסתיר ממך את האמת וחבל,בהתנהגותך את גורמת לכך.
לפי תאורך לא ניתן להבין שיש כרגע מערכת בין בעלך לבחורה מהעבודה שלו, היא מספרת לך גלויות על שיחותיה ואיננה מסתירה מידע.
מה שעלייך לעשות הוא ליזום עם בעלך שיחה שבה תציגי את רגשותייך ועמדותייך לגבי הקשר /אופי הקשר שבינו לבין ובחורה ותזמיני אותו למשא ומתן על פיתרון שיהיה מקובל על שניכם.הפיתרון יתייחס למידת ואופן קיום שיחות הטלפון עימה, הזמינות שלו לקחת אותה טרמפים וכד'
בהצלחה !!!
מיכל פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי לי-המשך למיכל
אלין חביב26/05/2011היי מיכל
תודה הקלת עלי שלפי דעתך אין בגידה
אך זו תופעה שחוזרת על עצמה הקנאה הזאת שלי וכל פעם מחדש אני מעלה את הנושא
האם יש טיפול לקנאה? אני איבדתי כל אימון בקשרים רציתי לקבל עזרה.
אני חיה חיים לא בריאים וכל הזמן חושדת שבוגדים בי יש לי חרדת נטישה מבן זוג מאחר ועברתי בגידה בעבר (לא עם בעלי אלא עם מערכת יחסים שהיתה לפניו)וזה רודף אותי כל החיים.....
בבקשה תעזרי לי,אני רוצה לטפל בבעיה שלי
לעזרתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זקוקה להוכחה חותכת...
רועי26/05/2011אם בעלך בוגד בך עם האשה הזו או לא.
עד שתהייה לך הוכחה כזו את תוכלי לספר לעצמך סיפורים או ללכת לטיפולים יקרים אבל את לא באמת תאמיני שהוא לא בוגד בך ולא באמת תוכלי לטפל אחת ולתמיד בחרדת הנטישה\בגידה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
S26/05/2011לא חשוב לאן הגבר הולך,חשוב לאן הוא חוזר!!!!תפנימו כבר!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור לי
יולי26/05/2011זה פסיכולוגיה של סבתות, יש בזה משהו... פחות יודעים, יותר טוב ישנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לחלוטין לא מסכימה עם זה שמה
שחף26/05/2011שחשוב שהוא חוזר הביתה,לחיות בשקר גם אם עוד לא גילינו מעיב על הנשמה,ואז יש מרמור ,עצבות,חוסר ברק בעיניים ,תסכול וכעס הנשמה יודעת הכל...לכן כתוב "מדבר שקר תרחק.."רק רע יוצא מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווב תגובה
S27/05/2011ברור שגברים שמחפשים בחוץ יש להם חסך מסוים-פיזי או ריגשי...אבל גם יכול להיות בעיות שלא פתר בילדותו....אין מה לעשות,ככה זה..אף פעם לא נדע סיבה אמיתית...
כנראה נסיון של סבתות צריך לאמץ,כי לא כל ישן זה גרוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי !!! - תגובה
דליה שוורץ28/05/2011שלום אלין.
את מתארת מערכת יחסים חברית שמתקיימת בין בעלך לבין חברה מהעבודה. וכמובן יכול להיות שזו מערכת יחסים חברית ותמימה וגם יכול להיות אחרת.
בעלך אמר לך שאת כל הזמן מחטטת וזה לא נעים לו אך את ממשיכה ולא ממש מקשיבה מה מפריע לבעל שלך.
יש דרכים לוודא בגידה, אפשר לקחת חוקר פרטי ואפשר לחטט בטלפון בלי הפסקה ואפשר להתגנב מאחורי גבו כשהו מול המחשב אבל אפשר גם לנסות ולבטוח בו.
לא לחטט, לא לשאול אחרי כל טלפון מי זה היה ולמה דיברתם כ"כ הרבה.
הרי השאלות האלה, החיטוט וחוסר האמון לא ישנו את העובודת. אם הוא בוגד אז זה קורה עם ובלי החשדנות ואם הוא לא בוגד אז זה לא קורה עם או בלי החשדנות.
ולכן אני מציעה לך להניח לזה בשלב הזה ולתת בו אמון ואם הוא בוגד בך את תגלי את זה רק שתגרמי לו לחשוב שאת לא חושדת בכלום כי אז הוא יהיה פחות עירני.
אבל יחד עם זאת חשוב לי להדגיש שהקינאה לא מובילה לשום מקום טוב אלא יוצרת אך ורק רע בזוגיות.
בהצלחה -
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?