חשיבות יחסי מין בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות יחסי מין בזוגיות
    עופרה
    02/01/2008

עד כמה חיי המין חשובים לדעתכם?
    כאשר צד אחד מרגיש לא מושך מוזנח נבגד ובלתי נשית או גברי בעליל בגלל חוסר מין כמעט במערכת זוגית ?
    כאשר ישנם פערים גדולים מאוד במיניות לאחד מתחשק רק פעם בחודש והשני כפעמיים בשבוע ואף יותר? ושום שיחות ודיבורים לא עוזרים....הייתם נשארים עם הבן זוג כאשר מחוץ למיטה מסתדרים אך תחושת הבגידה לא עוזבת אתכם (למרות שאין ממש הוכחות חד משמעיות בנדון) אלא רק תחושה שאם הוא לא רוצה אותי ולא משנ מה אני עושה אז כנראה אחרת מספקת צרכיו?
    אשמח אם תענו לשאלתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות יחסי מין בזוגיות

הוספת תגובה

• חשיבות יחסי מין בזוגיות

אילה אריאלי
    02/01/2008

את צודקת, המין הוא חלק מאד משמעותי ביחסי הזוג. הזוגיות מושתתת על שלשה מרכיבים: מחויבות, אינטימיות רגשית ותשוקה. כל אחד מהמרכיבים חשוב אך המשקל ביניהם משתנה בתקופות החיים השונות. אם את מרגישה שההימנעות ממין גורמת לך להרגיש בלתי נחשקת ודחויה, אין ספק שיש בעיה רצינית ביניכם, זה לא אומר בהכרח שיש בגידה.אולי יש סיבות אחרות להמנעות ממין שאת לא מודעת אליהם. לדעתי כדאי לפנות לטיפול מקצועי. אם הוא לא יהיה מוכן לשתף פעולה את יכולה לפנות לבד ולבחון כיצד את ממשיכה להתמודד עם נושא זה.

אריאלי אילה
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו הסיבות

נעמה
    06/01/2008

תראי אבא שלו חולה וצועק מעבר לקיר. למי יש חשק לקיים סקס במצב כזה?
    את גם מדברת בשקט. ולא מאוד מסודרת. וזה מעצבן אותו. וכמתעצבנים אין חשק לסקס.
    איך אני יודעת?
    את ספרת לכולנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו