מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת לשתףמיטל28/05/2011
לפני כשנה וחצי עם לידת ביתי גיליתי שבעלי בגד בי-היה בקשר עם אשה נשואה במשך 10 חודשים-אולי חלקכם זוכרים את הסיפור שלי?הייתיכאן בפורום ימים כלילות והרגעתם ודיברתם ונתתם לי עצות מועילות.
אז,גיליתי שבעלי נפגש עימה פעם אחת בלבד ברחוב,והיתה לי הוכחה לכך.הוא נשבע שלא היה איתה כלום למרות הקשר הטלפוני ההדוק{פרוט שיחות}.
לפני פסח מצאתי בבית כרטיס חדר של בית מלון שלא ביקרתי בו מעולם.ושאלתי אותו והוא כמובן היתמם ונשבע....האמנתי??חצי חצי.
הוא גם הבטיח שלעולם לא ידבר איתה.
ויום אחד היה לו טלכרט בארנק.
ושוב הוא היתמם ונשבע.
וזהו מאז למרות הכאב הקושי וחוסר האמון שמלווה אותי יום יום אנו חיים עם 2 ילדים בעושר ולא באושר,אני עצובה תמיד,מנסה לסלוח ולא מצליחה.
לפני יומיים הקטנה שלי חייגה לזונה בטעות וזו אחרי יומיים חזרה אלי,אז אמרתי לה שאני לא סולחת לה שהיא הרסה לי את החיים וכו וכו....היא ממש רצתה שאסלח לה אז אמרתי בתנאי שתעני לי בכנות על שאלותי וכך היה....
שאלתי אותה כמה פעמים נפגשתם והיא אמרה שלוש{חידוש}איפה?ליד בית מלון כזה וכזה...
התקשרתי אליה ליד בעלי ושוב היא ענתה לי איפה הם נפגשו.
ושוב חרב עלי עולמי.
הוא לא מסכים ללכת איתי לפוליגרף-כי אני צריכה להאמין בו.הפעם הראתי לו שאני סולחת כי אני רוצה לנסות חיים חדשים אני ינסה אותו-להיות גרושה ללא שקל זה קשה.
אז היום אני סובלת.שותקת.ובונה לעצמי חומה ביני ובינו,בונה את עצמי כלכלית.חשבתי גם שבשביל לדקור מישהו צריך לחבק אותו חזק ככה זה נכנס עמוק-ובגב.כמו שהוא עשה לי.
שיהיו לכם חיים יפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם כאלה
mosha03/08/2011חשוב אם הוא מכבד אותך.. שומר על המשפחה. כלכלית. וחינוך לילדים .תומך בכל דרך אפשרית...אל תפרקי משפחה תהני גם את בכל דרך שתבחרי (לא חיב סקס) תתקדמי בכיף שלך ......אין מה לעשות כל הגברים כאלה.....
ציצו [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המסר
mosha11/08/2011תפרדו וזהוא למה לגרום סבל אחד לשני זה גם מתסכל את הילדים...חבל
אבל מאחל לך הצלחה בכל שתבחרי...אני מבין לליבך הרגשה נוראה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשתף - תגובה
דליה שוורץ13/08/2011מיטל יקרה,
אני קוראת את דברייך ויש בהם המון המון כאב אבל מה שיש שם יותר זה כעס ורצון לנקום. אני מציעה לך להפנות את כל האנרגיות והכוחות שלך דווקא למקום של בנייה שלך עצמך, במקום להתעסק בלמצוא את העובדות ולסבולל יום יום תחליטי מה את רוצה שיקרה. אם את רוצה להמשיך לחיות איתו אז את מוכרחה להניח לזה ולהתחיל איתו דרך חדשה שיש בה מידה מסויימת של אמון ואין בה יותר כעס. אם את לא מוכנה להמשיך לחיות כך אני מציעה לך בחום פשוט לבדוק את מתנתקת ממנו ויוצאת לחיים חדשים בלעדיו. האם שווה לך להמשיך לחיות כך? מאבקים על פוליגרף, שיחות עם אישה שאת קוראת לה זונה, חיים מלאים בכעס? למה זה כדאי לך? האם לא עדיף לצאת לחיים שכייף בהם לקום בבוקר ולהנות מהם?
מה יעזור לך פולגרף? הרי את כבר יודעת את האמת אז למה את מתעקשת על משהו שברור לך כל כך. קחי את כל הכוחות האלה ותחליטי אם את רוצה אותו בחייך או לא. ופעלי בהתאם לחלטתך. כך זה בטח לא יכול להמשיך.
עזרה מיועצת זוגית בהחלט יכולה לעזור לכם להגיע להחלטות שמתאימות לכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
דני16/08/2011אהבתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מיטל29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל-
בני29/05/2011זוכרים אותך ודואגים לשלומך,
משבר אמון לא נפתר לבד, חייבים לעבוד על האימון מחדש, אתם צריכים לגשת לאנשי מקצוע הכי טובים ולדבר שם על הכל, השיטה שלי ידועה והיא > "בלב ליבו של הקושי שוכנת ההזדמנות !"
עם כל הצער והתסכול שאת מרגישה, ובצדק... תנסי להתעלות ממתחושת הכאב ולנסות באמת לסלוח לו בלב שלם, ולא בגלל שלהיות גרושה בלי שקל,,, ולא בגלל הילדים,,, אלא כי בן אדם ולא משנה מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך, יכול למעוד ולעשות מעשים שפוגעים בו עצמו בלי להתכווין כלל, אני כן הייתי מצפה שהוא ייקח אחריות ויתקרב אלייך בכל הכוח וייראה נכונות לעבוד על הזוגיות שלפחות מעתה ואילך היא תהייה פתוחה וכנה בלי להסתיר מאומה,
-
עוד טיפ קטן > ככל שתחששי והוא ירגיש שאת לא בוטחת בו,,, כך הוא ירשה לעצמו להרפות ולהזניח את הזוגיות, ובהמשך זה יכול לגרום לו למעוד שוב, כי אם את את בלאוו הכי לא מאמינה בו, אז מה הטעם להשקיע, זה יוצר לופ כזה שקשה לצאת ממנו,
לכן תעבדו על החזרת האמון, תנצלו את מה שקרה לטובתכם, תשקיעו בקשר הנפשי והפיזי כדי להתקרב ולהיות קשובים זה לצרכים של זו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב הלב
קטיה מניס29/05/2011כאב לי הלב כשקראתי את מה שכתבת. האם אני יכולה להגיד שאני מבינה מה את מרגישה? מכיוון שאני בעצמי כרגע חווה בזוגיות שלי משבר על רקע בגידה באמון (לא בגידה פיזית- וזה לפחות משהו שלא ידוע לי עליו, האם אני תמימה?), אני יכולה להבין ממש קצת. זו מין תחושה כזאת של חוסר אונים טוטאלי, המון שאלות "למה?" ובעיקר, איך ממשיכים הלאה.
אני יכולה לתת לך אולי עצה קטנה: אם את מחליטה להמשיך לחיות לצידו- אז אולי תנסו יעוץ זוגי? כמובן, שניכם צריכים להסכים לתקן את הזוגיות- את להיות מוכנה לסלוח והוא להיות מוכן להיות נאמן. אם לא זה, אז תלכי לטיפול פסיכולוגי לבד. לשפר את מצב הרוח, להחזיר את הדימוי העצמי, להתחזק....
מחבקת אותך
שיהיה בהצלחה
ותמיד תזכרי, שאחרי פס שחור בחיים תמיד בא הפס הלבן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכםצודקים,
מיטל29/05/2011אבל אני לא יהיה רגועה עד שלא אדע בפרוט מה היה שם.גיליתי בשנה האחרונה הרבה הפתעות שהיו בינהם....למשל שהוא אהב אותה ואמר לה את זה....ועכשיו אני מגלה שאולי הם גם שכבו.....
אז הלב שלי נשבר,והיום הוא נשבר שוב-כי הוספתי להיות תמימה!!!והאמנתי לו שהוא יותר לא יתקשר אליה-והנה הוא כן!!!!
שהוא נפגש איתה רק פעם אחת-והנה שנה אח"כ אני מגלה שזה 3 פעמים!!!
נשים-תפסיקו להיות תמימות-אופי של גבר זה חרא{אלא אם כן הוא עבד על זה...}
ואין מה לעשות-אני שבורה אבל מראה לו שהכל בסדר-לא סובלת אותו-אבל מראה לו שיש אהבה....
ככה זה!!ואין לי ברירה!!!לגבי יעוץ אני רוצה רק מישהו\י טובים עם המון נסיון אין לי כוח לחירטוטים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה כואב!!!
מיטל30/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיי29/05/2011לדעתי אין הרבה מה לעשות.אם תגידי לו,הוא יפסיק?או לא יבגוד?ברור שכן!ככה גברים בנוים,הם הרי ציידים.חוץ מזה,יש גברים שיכולים לאהוב כמה נשים,ומה רע בזה?
בגידה-זה מושג שהומצא ע"י בן אדם...וגם נישואין...ככה שאין לזה הרבה משמעות.
לכן-יש להנות מהחיים ולעזוב שטויות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי נכון בהחלט...
mosha16/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?