אוף בא לי עליו והוא תפוס...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוף בא לי עליו והוא תפוס...
    likook.co.il
    29/05/2011

התאהבתי בבחור שלומד איתי אבל הבעיה שהוא תפוס ויש לו חברה רצינית... אני ממש לא רוצה להרוס להם אבל קשה לי להתעלם מזה כל פעם שאני רואה אותו יש לי פרפרים בבטן ואנחנו נפגשים ללמוד ביחד ויש ביננו המון מתח.. מה לעשות? האם להגיד לו על מה שאני מרגישה או להתעלם ולהסתיר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף בא לי עליו והוא תפוס...

הוספת תגובה

• זה פשוט

רון
    29/05/2011

תתעלמי מזה !! תני לו להמשיך את הזוגיות שלו !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרים בבטן

דני
    15/06/2011

אם היית רוצה שמישהי תעשה עיניים או תתחיל עם חברך/בעלך לעתיד ותעמיד אותו במבחן שברור כי הוא לא יעמוד בו אז תעשי עיניים ל[בחור.אם את חושבת שזה לא לעניין להתחיל עם גבר תפוס אז תצאי לו מהזווית של העיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף בא לי עליו והוא תפוס... - תגובה

סיגלית גלאי
    16/06/2011

היי,

זה טבעו של היצר, לרצות דבר שלא שייך לנו. אבל, זאת הסיבה שאנחנו בני אדם כי יש לנו את היכולת להתגבר..
    תחשבי על זה מנקודת מבט אחרת: האם את חושבת שהוא יעריך אותך על זה שאת מתחילה איתו כשאת יודעת שהוא תפוס? ובעצם, למה מלכתחילה לנסות להיכנס ב"אין כניסה"?

מאחלת לך שתמצאי את אהבתך
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו