אשמח לתגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה
    מיק
    01/06/2011

בחודשים האחרונים אני יוצאת עם גבר גרוש+2, הוא גבר מקסים, חם ומפרגן. הסיבה לגרושיו היא בגידה מתמשכת של גרושתו, עם אחד מחבריהם המשותפים.
    ככל שהקשר מתחזק (מצידו) הוא מוצא סיבות שוליות לותר עליו. אבל ממש שוליות. אפשר להעביר שבועות נפלאים, ואז קורא איזה תהליך מעצים קשר (בהתחלה ביטוי אהבה, ובהמשך רצון למעבר משותף) וזמן קצר לאחר מכן יום-יומיים, הוא יתפס לאיזה משהו כ"כ לא מהותי שיערער לו את הביטחון ויבלבל אותו ברמה של האם להפסיק או להמשיך את הקשר.
    בבסיסו הקשר הוא מצויין, יש אהבה גדולה ופתיחות.. ישנם גם אתגרים, לגיטימים כמו בכל מערכת יחסים.. אבל השמיטה הזו קשה לי עד שהחלטתי לשים לזה סוף.. למרות שבפועל אני יודעת שמדובר בזוגיות שעשויה להיות מאוד טובה, אך מוחמצת.
    דעה/עצה תתקבל בברכה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתגובה

הוספת תגובה

• גורם חיצוני

קטיה מניס
    01/06/2011

מה שאני חשבתי שיכול כאן להיות, זה אולי גורם חיצוני, כמו הורים, חברים וכו' שמנסים לפרק את הזוגיות שלכם מסיבה כלשהי. אז יום אחד טוב לו איתך והוא אוהב, למחרת, אחרי שידבר עם הורים או חברים- משנה דעה או מתחילים לו הספקות בעקבות השיחה איתם, ואז, מכיוון שאין לו סיבות משמעותיות מעצמו, מחפש תירוצים ממש טיפשיים.
    תבדקי את הנושא.
    בנוסף, אם הוא במקרה מזל מאזניים- אז זה מאוד, אבל מאוד, אופייני לגברים של המזל הזה. יום אחד הם כך ויום אחר- מתהפכים על עצמם.

בהצלחה וחיים מאושרים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטיה צודקת, אבל...

יולי
    02/06/2011

את טוענת שהוא גרוש +2? אז תחשבי טוב, אדם כזה שכביכול הו כבר התממש מבחינת ילדים וזוגיות שהיתה, לא ימהר להיכנס לקשר זוגי מחייב. ילדים כבר יש לו, קשר מחייב כבר היה לו, עכשיו הוא רוצה חופש... ופתאום מופיעה את והוא אולי מתחיל להתאהב ועם ההגיון הוא מבין שאת בחורה צעירה (לפי מה שאני מבינה) וכל החיים לפנייך,את רוצה חתונה, ילדים והוא כבר היה בסרט הזה, למה לו? אז אולי זה הרגשות המעורבים שלו, מצד אחד אהבה אלייך ומצד שני זה לא פייר לגבייך כי הוא כבר היה בסרט הזה ולא ימהר לחזור לשם. במיוחד אם את אומרת שאישתו לשעבר בגדה בו, אז אולי הוא גם לא סומך על נשים, מפחד שוב להיכווה ושוב ברגשות מעורבים, מצד אחד מת עלייך ומצד שני מחפש תרוצים למה לא...
    תחשבי טוב מה את רוצה מהקשר הזה.
    תעדכני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשתיכן

מיק
    02/06/2011

הוא דווקא מזל סרטן קטיה :)

בכל אופן, הוא כבר עבר שני קשרים אחרי הגירושים.. ונראה שהוא מאוד מעוניין בקשר יציב ובבית. במידה מסויימת נראה לי שהוא מעוניין לחזור יחסית די מהר לפורמט של קן משפחתי.
    מצד שני אני כמובן מודעת לבעייתיות.. זה לא אומר שאני לא מאוכזבת..גם ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהרי מגרוש להתחתן עם גבנת!!

מעיין
    02/06/2011

גרוש עם ילדים זו צרה צרורה, לא מאמינה לסיפורים על האשה הבוגדת
    בדרך כלל הם הבוגדים אך משחקיןם את המסכנים.
    תקחי בחשבון שכבר מהתחלה יש לך 2 ילדים שהם לא שלך אך הם אצלך
    עם כל המתמע, קחי את זה בחשבון, אם את לא נואשת מבוגרת נגיד לא חתיכה מ י ל א...
    אך אם את "במצב טוב" כמו שאומרים "שווה" תברחי מזה כמו מאש......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/06/2011

שלום מיק,
    נראה שלבן זוגך, אכן יש חשש גדול מזוגיות בגלל ניסיון העבר שלו ואולי מסיבות נוספות.
    לא ברור לי האם שיתפת אותו בתחושה שלך, אם לא עשית זאת כדאי.
    ומה לגבייך? האם את בטוחה שהוא המיועד לך?
    הייתי ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי כדי לבדוק את מהות הקשר. לכל אחד מכם יש סיבות טובות לעשות זאת. אם זה יוביל לקשר משותף, נהדר! וגם אם לא זה יחסוך לשניכם הרבה כאב לב ותסכול.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו