אבא בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא בוגד
    ...
    02/06/2011

היי,
    מקווה שאוכל לקבל כאן קצת עזרה...
    לפני 5 שנים גיליתי שאבי בוגד באימי. מסתבר שזה קרה עוד הרבה לפני.... בערך מתקופה שנולדתי (25 שנה)...
    באותה תקופה שגיליתי זה היה לאחר פיצוץ של הורי ושמעתי על זה. הוא כמובן יודע שאני יודעת.
    לאחר הריב הוא עזב את הבית למס' ימים, חזר והתחנן (גם בפני אישית) שאני ואימי נקבל אותו בחזרה והוא מבטיח להשתנות... הייתי תמימה. האמנתי לו.
    מאז ועד היום, גיליתי מס' פעמים שהוא עדיין בוגד, אך החלטתי לא ספר לאימי.
    אני יודעת שאימי יודעת על מה שהוא עושה... אבל היא בגישה שלא מפרקים משפחה..
    העניין הוא שמצבה של אימי הולך ומדרדר... היא הפכה להיות אישה דכאונית, חסרת חיים וממורמרת.
    הורי לא מדברים כבר חודשיים בגלל מריבה מטופשת (לא זכור לי מתי לא דיברו כל כך הרבה זמן).
    אני כרגע סטודנטית וגרה לצערי בבית (אין לי אפשרות כלכלית לצאת מבית).
    אני פשוט לא יכולה לראות ככה את אימי. גם את אבי אני לא יכולה לראות כבר (משנאה)
    היום שוב גיליתי (יותר גרוע - גילו לי אנשים מבחוץ) ששוב הוא בוגד....
    מבחינתי -שיתגרשו...... אבל אני מצד אחד לא יכולה לספר לאימי (למרות שהיא יודעת שהוא כזה ומעדיפה להתעלם) ומצד שני כמה כבר אפשר לשתוק????
    אני ממש סובלת ודואגת לאימי.... ושלא נדבר על זה שהאמון שלי בגברים לא קיים....
    אבל הכי חשוב זה מה אני אמורה לעשות איתם???
    תודה ומצטערת על החפירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא בוגד

הוספת תגובה

• אבא בוגד - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

....

אבא שלך בוגד באמא שלך, ואת בוחרת צד... את בוחרת להיות לצידה של אמך שאת רואה שמצבה הולך ומתדרדר ומטבע הדברים את דואגת לה..
    את שותקת אך מצד שני אין לך שום תגלית שאמך אינה יודעת. את אומרת בעצמך שהיא יודעת שהוא כזה אך החליטה לא לפרק את המפשחה.. זו ההחלטה שלה ולכן אני מציעה לך לא להתערב ולא להביע את דעתך.
    תעזרי לה בכל מה שאת יכולה, אך עדיין זכרי תמיד שאמך קיבלה את ההחלטה שלה כי זה מה שהיא רצתה (גם אם לדעתך היא טועה). את אומרת שאת שונאת את אבא אך זכרי שאת לא באמת יודעת מה היה במערכת היחסים שלו עם אמך, את יודעת רק את מה שיצא החוצה ואת מה שקורה וקרה בינהם בדלתיים סגורות את לא מכירה ולכן אני מציעה לך לא לבחור צד כ"כ מהר. את תצטערי על כך בהמשך הדרך. את יכולה לדבר איתו להסביר כמה הוא פוגע בה וכמה נזק הוא מייצר אך תזהרי מלהתערב במערכת יחסים שהיא לא שלך.

לגבי האמון שלך בגברים, אבא שלך הוא לא כל הגברים, הוא אחד שהתנהל בדרך מסויימת שאינה קשורה לגברים אחרים ואינה קשורה למערכת יחסים שאת תיהיה מעורבת בה. אמון זה משהו שאת צריכה לתת במי שתבחרי להיות איתו ואם לא תתני אז לא יהיה שם אמון..
    נסי לפנות לעזרה מקצועית עבור עצמך כדי שלא תבססי את מערכות היחסים שלך על מה שראית בבית, את זכאית להתחיל את חיי הזוגיות שלך עם אמון, אהבה, והרבה תקווה לטוב.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו