כעסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעסים
    חדוה
    04/06/2011

בעלי כבר כמה חודשים בחו"ל לצורך עסקים ובריחה מהארץ.מדי חודש הגיע לשבוע ימים.אומנם כעסתי אך קיבלתי.בשבוע האחרון הוא אמר שאיננו מגיע הביתה כי הסתכסך עם יהשוב ומחפשים אותו אנשים שהוא חייב להם כסף,שוב כעסתי מאוד וקיבלתי.במקרה דרך הסקייפ גילתי שיש לו מישהי בחו"ל איתה הוא מתגורר . אני מאוד כועסת ורוצה לפגוע בו בכל דרך אפשרית.אני כועסת גם על בנותיי שאומנם לאמצדיקות אך תומכות בו. וכל העת אומרות יש שניים לטנגו... הכעס,המחשבות לא מרפים ולא מאפשרים לי לתפקד. אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעסים

הוספת תגובה

• כעסים - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

חדוה שלום,
    את כועסת וכשאנשים כועסים הם לא עוצרים רגע אחד לבחון את התגובה שלהם ואת הסיטואציה בה הם נמצאים אלה מתמקדים אך ורק וכעס של עצמם.
    אני מציעה לך לבחון את הסיטואציה הלא פשוטה בה את נמצאת, ולקבל החלטות חכמות לגבי המשך הדרך.
    את מתמקדת ברצון שלך לפגוע בו ובכעס שלך על בנותייך.
    האם כעס על בנותייך ישפר משהו במצבך או רק יהפוך את המצב לרע יותר?
    בנותייך אינן אשמות במה שקורה לך עם בעלך? אם תוציאי את הכעס על הבנות שלך אז את תגרמי להן להתרחק ממך כי אף אחד לא אוהב להיות ליד מי שכועס עליו.
    אם תפגעי באיזשהו אופן בבעלך יהיה לו מאוד קשה לסלוח לך וכך במקום להחזיר אות אלייך רק תרחיקי אותו יותר.
    ולכן את צריכה להחליט איך את מתנהלת בסיטואציה בצורה שתביא תוצאה טובה ולא תוצאה רעה.
    אני מציעה לך קודם לא להתעמת עם בנותייך, הן שלך וגם שלו והן יכולות להביע את דעתן גם אם לא נעים לך לשמוע...
    במקום לכעוס עליהן כדאי אולי לעצור לרגע ולהקשיב.
    תשאלי אותן למה הן אומרות שצריך שניים לטנגו, דברי עם בעלך ונסי להבין למה בעצם בחר בדרך הזו? נסי להבין ממנו אם יש בכלל אפשרות לשיקום מערכת היחסים שלכם.. אולי תביני שהוא ממש לא מעוניין ואולי תגלי שאם את רק מראה רצון לעשות צעד הוא יצטרף אלייך ותוכלו לטפל בבעיות.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו