עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אורית
    05/06/2011

שלום
    אני אישה בת 39 וחצי נשואה+ילדה בת 9 בעלי ארז את הדברים שלו ורוצה לעזוב את הבית זאת לאחר שהוא הביא אותי להגיד לו שאם לא טוב לו הוא יכול לללכת כבר בבוקר הוא יכול לקחת תיק וללכת . הגעתי למצב שאני לא יכולה להוציא מילה מהפה הוא ישר עונה לי לא יפה ורוב היום מסתובב עם פרצוף כועס.
    אמרתי לו שאני מתנצלת ואני לא התכוונתי אני רוצה שלום וגם למען הילדה.
    כל הסיפור שלנו מורכב אבל בגדול הוא הרבה פעמים רצה להביא אותי למצב שאני יגיד לו ללכת ,יום אחד לדוגמה אמרתי לו משהו אז הוא אמר לי אז מה את עושה איתי.
    די נמאס לי מהחיים ,אני יתומה מהורים בלי אחים אין לי בית משלי אין לי עבודה מסודרת ,מרוויחה כ 1000 ש"ח.עד שאקבל קביעות.
    הוא אומר שנמאס לו ש10 שנים הוא סובל(אנו נשואים 11 שנה)אמרתי לו שאם היה אפשר לנהל איתו שיחה ואם היה רוצה ללכת לייעוץ זוגי הכל היה נראה אחרת הוא טוען שאני בחיים לא ישתנה וכלום לא יעזור.
    אני ממש מיואשת דואגת לחיי ולחיי ביתי ולחיי המצב הכלכלי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סיגלית גלאי
    09/06/2011

שלום זיוה

נראה שבמצב הנוכחי התקשורת ביניכם היא כמו כדור שלג, ואף אחד מכם לא מצליח לעצור אותו לרגע ולחשוב. ולכן, אני מציעה לשניכם במקום להיות אימפולסיביים ולהגיד דברים שאולי אתם לא מתכוונים, לנסות ולהבין אחד את השני במקום שכל אחד יהיה תקוע בעצמו. אין לי ספק שייעוץ זוגי עשוי לעזור לכם בשלב זה, אבל אם הוא מתעקש לא ללכת, שכנעי אותו שאת באמת רוצה להבין למה הוא כועס כל היום? ומה אתם מצפים אחד מהשני? שניכם מאוד מתוסכלים מהמצב, שניכם מאוד זקוקים להקשבה והבנה. אולי כדאי שתעזרו בצד שלישי שאתם סומכים עליו (בן משפחה, חבר) שיעזור לכם להתגבר על השלב הנוכחי.
    אם בסופו של דבר תחליטו שאתם נפרדים, היי בטוחה שתמצאי את הדרך להסתדר, האמיני בעצמך וברצון שלך לשמור על הילדה. את יכולה לפנות לרווחה שיעזרו לך וגם בעלך אינו יכול להסיר את אחריותו מתשלום מזונות לילדתך.

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו