לאחר בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר בגידה
    רחל
    09/06/2011

אני נשואה 28 שנים וילדינו בוגרים-שני הגדולים כבר לא חיים בבית והקטן בן 18.ממיד נחשבנו לזוג מן החלומות וכולם מסביבינו תמיד אומרים -הלוואי עלינו זוגיות כמו שלכם.תמיד נתנו אחד לשני מרחב מחייה ואמון מלא.לפני 4 שנים פגשתי אדם ויצא לי לפגוש אותו בדרך לעבודה על בסיס יום יומי(נהג ההסעה שלי לעבודה).היתה ביננו כימיה והפכנו ידידים מאוד טובים.מדברים המון-על הכל ומתייעצים.לאט לאט הרגשנו שאנו מתאהבים בהתחלה כל אחד ניסה להלחם בזה כי שנינו נשואים אך לבסוף נשברנו.מה שהרגשנו אחד לשני אי אפשר לתאר במילים זה משהו שקורה פעם בחיים ולנו זה קרה.כל הזמן ניסיתי להפסיק את זה היו לי המון יסורי מצפון וכמובן פחדתי פחד מוות שזה יתפוצץ והוא ניסה לעזור לי בזה אך שנינו הפכנו מכורים אחד לשניה ותמיד נשברנו וחזרנו.כמה חודשים לאחר שהכל התחיל אשתו גילתה הודעות שלי בפלאפון שלו היה בלאגן יומיים התנתקנו אך לא הצלחנו וחזרנו שוב .אשתו סלחה לו.לאחר כמה חודשים שוב אישתו קראה בפלאפון שלו הודעה ושוב בלאגן ושוב לא הצלחנו להפסיק.למרות כמה שנזהרנו שוב אשתו מצאה הודעה והפעם לא נחה כמובן .ניסתה להשיג את בעלי ואני -לפני שהיא תספר-סיפרתי לו(לא הכל-רק על השיחות והמיסרונים)והתחיל מחול שדים,תגובתו של בעלי הפתיעה אותי הוא נלחם בבחור ולא היה מוכן לוותר עלי.עזבתי את הבית להורים שלי לכמה ימים ובלחצו של בעלי חזרתי הוא הבהיר לי שאם אלך עם השני הוא יגרום לכך שהילדים לא יתקרבו אלי ואפילו בחתונות שלהם לא אהיה אני כמובן חזרתי הביתה בריצה.הבחור השני לא מוכן לוותר עלי ומחפש כל דרך אפשרית בכדי להגיע אלי.עכשיו כשהכל כביכול נרגע בצד השני ואני ובעלי חזרנו לחיים נורמאליים כביכול -התפנה בעלי לעסוק ברגשות שלו וכאן הבעיה-הוא עצבני.כל מילה ומעשה שלי מקפיצים
    אותו שנינו מרגישים שאנו ממש מתרחקים.לפחות פעם בשבוע הוא אכזרי אלי אנו רבים מטיחים דברים מדברים המון ולבסוף נרגעים.הרבה פעמים הוא מודיע לי שאנו הולכים לרבנות וזהו נגמר ואז שוב מתחרט וחוזר חלילה.אני מאוד מבולבלת מצד אחד מתה מפחד לפרק את החבילה ולפגוע בילדים שלי (שכרגע לא ממש יודעים מכל הסיפור-איכשהוא הצלחנו להסתיר זאת מהם) מצד שני לא מפסיקה לחשוב ולרצות שת השני שמבהיר לי שהוא מחכה לי ורוצה אותי ושאין סיכוי שיוותר עלי.אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.נקרעת בתוכי בין הרצונות שלי האישיים לבין החובות שלי כאם וכאשת איש.מבקשת עצה (על טיפול זוגי אני יודעת וסביר להניח שגם נלך אבל הייתי רוצה לשמוע דעה האם ניתן לחשוב שלאחר מקרה כזה יש סיכוי להמשך הזוגיות או שחבל על הזמן שלנו.
    תודה רבה-רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר בגידה

הוספת תגובה

• באמת תודה רבה

רחל
    09/06/2011

תודה רבה לך באמת בדיוק בשביל זה כתבתי מה שכתבתי בפורום שיכתבו לי כמה אני לא בסדר- אך מה לעשות את זה אני כבר יודעת ובכל זאת לא חשבתי לקבל תגובה כל כך אגרסיבית מאדם שהוא כל כך נגד אך בכל זאת נכנס לפורום שעוסק בבגידות. ובקשר לאנלפבתיות שלי -הלוואי שזו היתה הטעות הכי קשה שלי מכל מה שאני עוברת עכשיו-להתבלבל בשמות שגם כך ברור ל כ ו ל ם שהם בדויים.את זה אוכל לתקן בקלות אך לכל מה שכתבתי בטח ממך לא אצפה לתשובה שתאיר את עיני אפילו במקצת.
    שיהיה לך המשך יום נעים ר ח ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש קשה

רחל
    09/06/2011

לא רוצה ממך שום תגובה איש קשה!!!אני לא יודעת מה מצבך-נשוי? לא נשוי? אבל אם כן אני ממש מקווה בשביל אשתך שאלוהים לא יעמיד אותה בנסיון כמו שלי ועוד מולך. כבר עכשיו אני מרחמת עליה!!! שאלוהים ישמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בגידה

דני
    13/06/2011

עצתי לך כי תישמרי על חיי הנישואים שלך,תודי לבעלך שהסכים למחול לך ונלחם עלייך,מכאן את צריכה למחוק את העבר ואת הרומן שהיה.הרומן לא יוביל לשום מקום,בסופו של יום את תישארי בלי בעלך ובלי מאהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מבעל ניסיון

G
    13/06/2011

עברתי מצב כזה לפני הרבה שנים (אני מהצד הנבגד), ואנו נשואים. חשוב מאד כיצד מטפלים במצב מייד בהתחלה. רצוי מאד להעזר באיש מקצוע, בין אם ללכת לבד ובין אם ללכת כזוג. חשוב לך לדעת מראש שהדרך ארוכה וקשה. אל תצפי שבעלך יעשה DELETE בראש. הצלקת והחשדות לא נמחקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    14/06/2011

רחל שלום,
    בהחלט ניתן להתגבר ולשקם את הקשר הזוגי שלכם, יש לכם שנים רבות של זוגיות שבוודאי היתה בה הרבה עשייה, שיתוף, הצלחות וכו'. אך עלייך קודם לקבל החלטה עם עצמך האם זה מה שאת רוצה? האם את בוחרת להילחם על בעלך?
    אין ספק שבעלך פגוע וגם הוא כמוך חש מבולבל ולא יודע איך להתמודד עם זה. לכן חשוב שאת תהיי החלטית בשלב הזה גם עבורו.
    אני ממליצה שתעזרו בייעוץ זוגי כדי לדבר על האמון שנשבר וכיצד ניתן מכאן והלאה לבנות אותו מחדש.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית- יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי איתך - ....

עומר
    20/06/2011

רחל החזיקי מעמד והמשיכי להיות חזקה
    אין ספק שתמיד יעלה הנושא ויצוף שוב
    אני לא מקנא בך
    את מוצפת ברגשות - מכל הכיוונים ליבי איתך .
    אני בטוח שאת מי הכותב .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל- בגידה בבעל- נראה לי כי

יוסי
    25/06/2011

זה סוף הנישואין- כך לפחות דעתי בנדון.

את לא אוהבת את בעלך ובגלל זה בגדת.

אם היית אוהבת את בעלך לא היית בוגדת. עכשיו משהסתיימה האהבה עם

הבעל--לדעתי לא ניתן להחזיר את האהבה כפי שהייתה. המטפלים למיניהם כותבים

כי אפשר טיפול זוגי--אבל אני לא מאמין בזה.

לכי לאהבה שלך החדשה ותנסי להצליח בה-ואני מקווה שלבחור החדש לא יקרה

מצב שבו תכירי מכר אחר ותתאהבי בו עם הזמן... אז אין סוף לזה לדעתי.

אני עשיתי טעות שנתתי לאשתי לצ'וטט באינטרנט עם גברים..כי חשבתי שהאהבה ביני

לבין האשה היא חזקה מאד ואף אחד לא יוכל להפריד בינינו, והנה --בסוף האשה

בגדה...התגרשנו..ועכשיו היא בוגדת בכל גבר כל יום שני וחמישי.

עם הזמן אנשים משתנים- וצרכים של אדם משתנים- לכן במקרה בגידה

של אשה (להבדיל משל בעל , שיש לזה חומרה נמוכה יותר) צריך להתגרש.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו