מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על הסף..בת.10/06/2011
הי
אני בת 24 נשואה + ילדה בת שנה ובהריון בחודש שמיני.
כרגע אנחנו בשיאו של משבר שאני לא רואה כיצד אנחנו יוצאים ממנו.
יש לי מחשבות על גירושין מהסיבה שאני יודעת שבעלי צריך לאבד משהו כדי להעריך ולרצות אותו בחזרה.
זה אולי נשמע שאני רוצה לשחק קצת משחקים אבל באמת זה רחוק מהמציאות.
ככ הרבה עברנו ביחד בשנתיים שאנחנו נשואים הרבה מריבות ומעט פיוסים.. המון משברים ומעט מאד נחת מהשני.
אני בטוחה שיש לי חלק בזה אני גם יכולה להצביע על דברים שיכלתי לעשות אחרת.
העניין הוא שאני מותשת.
מותשת מלנסות לתן את עצמי כל הזמן מותשת מלהחזיק את הנישואים האלה בשניים.
הייתי מנסה לפרט יותר את הבעיה שלנו אבל היא יותר מידי מורכבת ובנויה מפערים מנטליים ואלף ואחת דברים.
מה ששובר אותי זה שהעובדה שאני בהריון לא גורמת לו לחשוב שצריך להתייחס אלי בקקצת יותר רגישות. בטונים טיפה יותר נמוכים בקצת יותר סבלנות.
אני לא יכוה להעיד על עצמי דברים אבל אני יכולה לומר שביחס לנשים בהריון שאני מכירה אני מאד רגועה ואין לי התפרצויות .. אני מודה שסף הריגישות שלי הוא מעבר לממוצע..
בקיצור כל ריחוק הזה ביננו גורם לי להיות מדוכאת וחסרת חיות..
אני מאד רוצה לצאת מזה בכל מחיר גם אם זה יעלה לי בחיי הנישואים א
אני פשוט לא מסוגלת לחיות עם ההרגשה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון10/06/2011את צעירה יקירתי, סהכ בת 24 ועם ילד באופק, יש לכם את היכולת לתקן את המעוות, אינכם זוג בני 45 שמיצו את החיים ורוצים לשנות פאזה, נסו להתגבר על המכשולים ! יש ככ הרבה דרכים לאזן את הפערים בינכם ! הכי קל זה להתגרש ולשבור את הכלים.
מרגיש אני באופן חד כי את מעוניינת ואכן רוצה לבנות ולשקם את הנישואין הללו הן בשבילכם והן בשביל הצאצא שבדרך.
אל תתייאשו/י תיכף תשתנה לכם הפרספקטיבה על הזוגיות כאשר אישך יצטרך לקום בבוקר להכין אוכל/להחליף חיתול וכדומה, העזרה ההדדית הזו תעשה לכם פלאים בנישואין !
בעלך לא זקוק לשום זעזוע כדי לראות מה הוא הפסיד. תאמיני לי שהוא ואת יודעים מה אתם אוחזים !
המון הצלחה וכמובן המון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הסף.. - תגובה
דליה שוורץ12/06/2011בת שלום,
את אישה צעירה אך יש לך כבר ילדה ועוד אחת/אחד בדרך. אתם במשבר אך אני בטוחה שקיימת דרך לצאת ממנו ולמצוא פתרון למשבר הזה. המחשבה שלך שפרדה תגרום לו להבין כמה צריך אותך לא בהכרח מבוססת ואני מציעה לך בחום לנסות לפתור את הבעיות במקום לברוח ולגרום לו לחזור לאותן בעיות בדיוק. כשיש קושי צריך לטפל בו ולנסות למצוא מדוע אתם נקלעים למריבות ולקשיים שלכם.
ממליצה לכם בחום לפנות לקבלת ייעוץ זוגי, כדי לעזור לכם לפתור את הבעיות שלכם.
אתם צעירים עם ילדה קטנה כ"כ חבל לפרק לפני שממצים את כל הדרכים לפתירת הבעיות
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?