מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עומדת להשתגעחולה10/06/2011
שלום אני כשבעה חודשים לאחר הגילוי השפל ביותר שחוויתי בחיי ,מטופלת ביועצת אך זה זורק אותי למצב שאני רחוקה מלסלוח כפי שהוא רוצה הוא מצטער ומוכן לספוג את כל הרוע שלי כלפיו לולא הילדים הייתי עוזבת אותו בלי לחשוב הרבה המאהבת מגעילה אותי לפעמים אני חושבת שאם הייתה אולי יפה יותר רזה יותר הייתי מבינה אך אני מבינה שמה ששיחק פה תפקיד היו החיזורים אחריו והיכולת שלה להביא אותו למצב שיחשוב שהוא אלוהי שבוודאי לא היתה קיימת במערכת יחסים שלנו ולא תיהיה.הוא נפרד ממנה כשהיא חושבת אוי כמה אתה מסכן אך לא יודעת שהדלת פתוחה והוא מתעקש ולא רוצה ללכת עכשיו מבין את משהוא יפסיד ולא רוצה חשב שאני מובנת מאליו.אבל אני לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומדת להשתגע - תגובה
דליה שוורץ12/06/2011שלום לך,
אני מבינה מדברייך שגילית בגידה של בעלך וקשה לך מאוד להתמודד עם זה. זה הגיוני וברור שזה גילוי לא פשוט אך השאלה היא מה את עושה מעכשיו והלאה.
האם את מתכוונת להמשיך את החיים בשינאה וכעס או שאת מתכוונת לנסות להבין איך אפשר להתקדם הלאה.
זה אפשר להמשיך הלאה אך צריך מאוד לרצות. זה לא פשוט זו הרגשה לא נעימה אך ניתן לטפל בעניין ולהמשיך הלאה.
בחירתך בכינוי חולה מטריד אותי והייתי ממליצה לך בחום לפנות לעזרה, לדבר על הדברים ולהבין איך אפשר להתקדם הלאה..
נשמח לעדכון איך את מתקדמת,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני13/06/2011בגידה היא בגידה היא בגידה, בגידה ומעילה באמון זה אחד הדברים הבלתי נסלחים ואין זה משנה אם מדובר בחבר,חברה,בעל,או אישה במיוחד לאדם שבמהות שלו הוא טוטאלי ונאמן כלפי בן זוגו.האם המראה המכוער של הבחורה איתה בגד הוא זה "שמשגע" אותך או שמה הבגידה באמון? לא שהתשובה משנה הרבה אבל יש לי תחושה שההרגשה שהחליף מרצדס בסוסיתא משגעת אותך ולא נותנת לך מנוח.לא ניתן להסביר את המוח הגברי ואני כגבר רושם לך את הדברים,למה ומדוע ואיך זה כבר מאחורייך,בעלך בגד,מתחרט,את פגועה וקשה לך להמשיך מכאן.עצתי לך היא אחת,רק אם את חושבת שתוכלי למחול ולסלוח סליחה אמיתית וכנה לאורך שנים אז תעשי מאמץ לקבל את סליחתו ולהמשיך הלאה. אם השיקולים הם ,לא עכשיו,הילדים,מה יגידו אל לך להתפתות לתירוצים,התסכול והכאב לא ירפו ממך ויעצימו מיום ליום,את תהרסי כל חלקה טובה בתא המשפחתי ולו כדי לנקום ולהרע למי שפגע בך.זה מיותר, ספגת בגידה,קומי על רגלייך,תשקמי את חייך, שלחי אותו למאהבת המכוערת ומכאן השמיים הם הגבול.
אין לך הרבה אופציות,אחת למחול ולסלוח ולהמשיך את החיים,השניה לקום וללכת וזאת אך ורק מתוך ידיעה ברורה שאת לא תיסלחי ולא תימחלי לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני היקר
חולה14/06/2011אני קוראת את תגובתך ומתוך ההגיון הייתי רוצה לקום וללכת .אך אני יודעת שילדיי הרגישים יתמוטטו והם קטנים חיינו מתנהלים רגיל את התיסכול אני משדרת אליו בחדרי חדרים וזה קורה בנפילות שלי .ליבי ללא מוצא אני מניחה שאם אעזוב אני אתמוטט למרות שאני נמצאת בטיפול קשה לי להבין איך אחרי כל השנים שמתוכן היו גם קשות כלכלית ועמדתי לצידו וחלקנו דברים שאיש לא יכול לעלות על הדעת הוא עשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
חולה14/06/2011שכחתי להוסיף שעדיין אכפת לי ממנו ואני עדיין מקנאה בכל טלפון שהוא מקבל במסגרת עבודתו במיוחד אם היא נקבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלימה-
בני14/06/2011סליחה היא קודם כל בשביל עצמך !
כשאת לא סולחת למישהו את בעצם סוגרת וכולאת את הכאב בתוך הגוף שלך, ולא מאפשרת לכעס/לזעם לצאת ממך החוצה...
את מענישה בעיקר את עצמך, את סוחבת על גבך משקל מיותר שמישהו...שם עלייך,
אל תתבלבלי...
קרתה לכם תאונה קשה באמצע החיים, בעלך פגוע ראש ומוח, מנסה כעת לשקם את עצמו, אבל הפגיעה שלך יותר קלה, אל תהפכי את היוצרות,
כפי שכתבה לך דליה, את "בוחרת" להעצים את הפגיעה ולקרוא לעצמך "חולה". וזו נקודה שאת חייבת לעבוד עליה החל מרגע זה,
הרגשות שאת מתארת משקפים מציאות נכונה ולא ניתן לקחת את התחושות שבהם את נמצאת, אבל בידייך לחולל את השינוי, את זו שתקבעי כיצד ייראו חייך מעתה ואילך,
בין אם את רוצה להמשיך ובין אם את רוצה לקום וללכת, יש לך עבודה שקיבלת מבעלך היקר כשיעור לחיים האישיים שלך, אז נכון שהיית מוותרת על המתנה הזו, ונכון שהוא הרס לך כמה דברים בדרך, אבל כעת זה היכולות והתכונות המיוחדות שרק את מודעת להם באים פה למבחן אמיתי,
האם את מתרסקת ונופלת למשכב בגלל אדם שפגע בך ביודעין או שלא ביודעין, או שאת קמה ונלחמת קודם כל בשביל לגלות מי את ? מאיפה באת ? ואז תחליטי לאן את הולכת...
אחרי כל השנים שעמדת לצידו גם בזמנים הקשים אני מניח שיש לך את הכוחות הדרושים לעבור גם את המשבר הזה, את לא חייבת לעשות זאת, אבל יש לך את הזכות לדרוש ממנו שיעמוד לצידך כפי שבני זוג מבקשים תמיכה אחד מהשני לאורך השנים,
אל תרחמי עליו ואל תהססי לבקש עזרה ככל שהלב שלך ידרוש, אם טיפול אחד לא עוזר תעברי למטפל אחר, ובלבד שתמצאי מרגוע ליסורייך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני איש יקר
חולה14/06/2011מודה לך .חיזקת אותי מאד הרגשתי משהו טהור כשקראתי את שכתבת מתחשק לי
לומר שתזכה רק לאור ואהבה בחייך כרגע נכנסתי הביתה לאחר שביקרתי בכותל.
ועדיין שורה עליי האוירה המיוחדת של ירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא חולה...-
בני15/06/2011תודה על הברכות,
מההתנהלות שלך רואים שהחלטת להתחזק בכל המישורים,
את משתפת,
לומדת,
מתחזקת,
מתפללת,
השילוב של כל הדברים יחד יביא לך בסופו של דבר את ההרגשה שהתגברת על המכשול שהזדמן לפתחך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני15/06/2011נקודה חשובה מאוד,אם את מקנאה לו סימן שהרגש שלך כךפיו עדיין קיים למרות הכעס וכאב הבגידה.קומי על רגלייך,שימי הכל מאחורייך קורות טעויות לכולנו.אם למד את הלקח דיינו.בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?