חייבת לעדכן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לעדכן...
    שירלי
    10/06/2011

הי לכולם,
    הבטחתי לעדכן ואני בעיקר חושבת שהעדכון שהוא מלא בתובנות יוכל לעזור לעוד אנשים שהם במצבים דומים. כתבתי כאן לפני איזה חודש וחצי על בגידה שהיתה לי במקום העבודה והתגובות הרבות לא איחרו לבוא...
    היום, שכבר עבר קצת זמן ואני יכולה להסתכל על הדברים מהצד אני יכולה לכתוב כאן שהכל א ש ל י ה א ח ת ג ד ו ל ה. משהו לא אמיתי שלא יכול לעמוד בכלל במבחן המציאות. לרגע לא השלתי את עצמי שייצא מזה משהו אבל זה כל כך ברור (ברוב המקרים) שאנחנו הבנות שם בשביל לספק להם משהו (, מין אגו, פנטזיה וכו') ואנחנו שאוהבות מחמאות,מילים יפות והשגרה עם הבעל כבר מעייפת אותנו נופלות למקום הלא אמיתי הזה.
    לא משנה כמה הם בוגדים בסוף באמת הם רוצים להישאר בבית ולחזור לאישה שלהם. באיזה שהוא שלב הרגשתי שאם אני לא יוצאת מהקשר הזה ומהר אני פשוט מתאהבת במישהו שלא מתאהב בי אלא נהנה להיות בקרבתי. אני לרגע לא כועסת או מאשימה אותו אני פשוט מבינה שזה עובד על ערוצים שונים. אני גם לא מתחרטת שזה קרה לי. זה ביגר אותי ועזר לי להבין ולהסתכל על הדברים אחרת.
    כתבו לי פה כל כך הרבה שאקח את המשבר כנקודת התחלה חדשה בבית. זה נראה לי משהו הזוי לפני חודש והיום אני עושה את זה באהבה גדולה. למדתי מהסיפור הזה להעריך שוב את בעלי שנשאר נאמן לי כל הזמן בזמן שאני לא הצלחתי לעשות את זה. מה שנשאר מהסיפור הזה אלו ייסורי המצפון שלא מניחים לי ובימים מסויימים גם בושה שמרחפת מעלי. חוץ מזה אני מרגישה יותר מחוזקת ויותר פנוייה דווקא לבעלי (כמה שזה לא נשמע הגיוני).
    אני מודה לכולכם על התגובות שבאמת עזרו ובאו מכל הלב.
    לסיכום, עם כל הריגושים שבזה אני לא ממליצה על החוויה...
    שבת שלום,
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לעדכן...

הוספת תגובה

• שירלי כל הכבוד !

בני
    10/06/2011

אין חכם כבעל הניסיון !
    אני שמח לקרוא את מה שעבר עלייך מאז, וכפי שנאמר "מעז יצא מתוק".
    כל אדם עובר משברים בשלב מסויים בחיים שלו, החכמה היא >
    לצאת ממנה בכבוד,
    להפיק את הלקחים,
    ולדהור קדימה עם תובנות חדשות,
    אני מקנא בזוגיות הפורחת שתהייה לכם מעתה ועד עולם.
    -
    שבת שלום
    והמון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לעדכן... - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

שירלי שלום,

לפעמים אצריך לעבור חוויה מסויימת כדי לדעת מהי שווה באמת, וזה קרה לך והבנת שהדרך הזאת לא מתאימה.
    ניסיון הוא דבר אפשר לצבור אותו ואת את הניסיון שלך עשית והגעת למסקנות ותובנות.
    בושה לא צריכה לרחף מעלייך, את עשית את הבחירה שלך בזמן מסויים והיום את יודעת להעריך הרבה יותר את מה שיש לך ופנויה לבן הזוג שלך הרבה יותר..

מי יתן ויהיה קל לאחרים ללמוד מהנסיון שלך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני, רון וצוות היועצות

שירלי
    12/06/2011

הי,
    לבני, אין לך מושג כמה העצות שנתת לי חלחלו והשפיעו עלי. הראייה שלך כל כך חיובית, רחבה ואמפטית. אני באמת מודה לך על המילים שכתבת לי לפני חודש ועל מה שכתבת לי עכשיו. רק בגללך הרגשתי חובה כל כך גדולה לעדכן.
    לרון, אני לא מתכוונת להשתמש במילים שאתה משתמש. לשמחתי קראתי את התגובה שלך לפני שמחקו אותה. אני בטוחה שאכעיס אותך יותר אך אני חייבת לספר לך שבעלי לא יודע כלום... לא בגלל שאני חוששת מהתגובה שלו אלא משום שאני לא מוצאת טעם להכאיב לו בנושא. אני יודעת שזה לא הוגן כלפיו אבל אולי זה דווקא מה שהוגן ונכון לעשות בשבילו. לשמחתי החיים הם לא שחור ולבן, יש עוד צבעים וגוונים וכרגע אני בוחרת להשתמש בהם. הייתי שמחה לדעת מה הסיפור שלך? האם אתה נשוי? רווק? בן כמה אתה? מה גורם לך להיות כל כך קיצוני בדעות שלך? זה לא מהתנשאות חלילה זה באמת מעניין אותי. אתה מגיב פה כל כך הרבה שאני בטוחה שלא רק אני מעוניינת לדעת מה הסיפור שלך.
    לצוות היועצות, תודה על התגובות אז וגם עכשיו. תגובות מאוד חכמות שבאו ממקום של אמפטיה ולא שפיטה. זה מאוד עוזר בעיקר ברגעי משבר.
    אני מאוד נהניית לקרוא את הסיפורים כאן ובעיקר את התגובות.
    לילה טוב,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בני

ירון
    17/06/2011

למה אתה מפרסם את המייל שלך בכל פורום הקשור לסקס ?!?!?! משהו מסריח לי איתך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזלך

דני
    13/06/2011

היי שירלי, מזלך שהצלחת לזהות בזמן שהיית כלי משחק אמנם כלי המשרת את שני הצדדים אבל אתן הנשים בדרך כלל גם מערבות רגשות ומכאן חיי הנישואים שלכם נהרסים.אל תיתייסרי ובטח אל תשתפי את בעלך בבגידה שבגדת בו.אמנם זה לא היה לעניין אבל מה שלא יודעים לא כואב ואין מצב שתוכלו לחזור לחיי שיגרה והיה אם תספרי.רק תיזכרי תמיד שבמידה ולבעלת תהיה מעידה את תיצטרכי למחול לו עליה מראש.מהתובנות שהגעת בדרך הקשה את יכולה ללכת רק קדימה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו