נסערת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסערת מאוד
    נוני חדוה
    10/06/2011

שלום,
    אני בת 50 נשואה כמעט 30 שנה.שבוע שעבר גיליתי שבעלי מנהל רומן.בגלל הסתבכויות בעלי נסע לגרוזיה.למרות שהתנגדתי ,תמכתי בו.לפני שבוע שמעתי אותו מדבר וכך נודע לי שיש לו אישה גויה.
    אני שנים רבות הייתי תלויה בו,לא נהגתי,לא יצאתי עם חברות.הבדידות והבגידה כמובן מטריפים אותי.
    יש לי 3 בנות שאומנם רוצות להיות איתי אך אני לא יכולה להיות איתן.קשה לי להשתחרר מהכעס ,מהכאב מהבדידות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסערת מאוד

הוספת תגובה

• נסערת מאוד - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

נוני חדוה שלום,
    קראתי את דברייך וקצת קשה לי להבין האם בעלך חי בארץ ומידי פעם רק נוסע לגרוזיה או שהוא חי שם. לא הבנתי כמה שנים מתנהל הרומן הזה וגם לא הצלחתי להבין מדברייך אם אתם נפרדתם בעקבות מה שגילית או שאתם עדיין יחד.
    בכל מקרה אני מציעה לך בחום לא לנתק את הקשר עם בנותייך. אין שום קשר בין הדברים, בנותייך ודאי אינן אשמות במה שעושה בעלך.
    את כותבת שאינך עצמאית אז אולי זה הזמן לפתח את העצמאות. למצוא לך תעסוקה זה יכול להיות התנדבות או כל דבר אחר שאת יכולה ויודעת לעשות. תוכלי להעזר בבנותייך כדי לא להיות לבד כ"כ.

תלות היא דבר מכביד בעיקר למי שתלוי אז נסי למצוא לך את הדרך שלך שאינה תלויה באדם אחר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו