מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יורדת מהפסיםגילי13/06/2011
בעלי ואני נשואים 7 שנים לאחר 4 שנות חברות שקדמו לכך, ולנו שני בנים צעירים. לפני כחצי שנה, מצאתי עצמי, בחורה אחראית ומצפונית מנהלת סטוץ מחוץ לנישואין במשך חודש. מה גם לשאדם קשר לבית שאני ובעלי בונים ועומדים לסיים. ערב אחד חטפתי התמוטטות עצבים מול בעלי וסיפרתי לו. הפלתי עליו ועל עצמי הלם שקשה לנו עד יום להתגבר עליו. בעלי רוצה להמשיך בחיים כפי שהם, הוא אוהב אותי ויישר קו כמו גבר עם אותו הבחור. כמובן שהקשר ביני לבינו נותק. אנחנו נמצאים בטיפול זוי ואני גם מטופלת תרופתית. אני לא מרגישה עדיין יציבות. סובלת ממועקות וחרדות. לוקחת תרופות כרוניות נוגדות חרדה ונעזרת בעוד הרבה נוספות על בסיס יומיומי. הרגשות שלי כלפי בעלי תנודתיים. מחד אני רוצה לגייס כוחות ולהמשיך הלאה, מכירהבמידותיו הטובות ובחשיבות של המשכת הקן המשפחתי לילדים, מאידך,לאחר כל מצב אינטימי בינינו אני חווה לחצים, אשמה וחושבת שאולי הכי טוב שנפרד.....מרגישה לכודה. כל צעד שאעשה ארגיש רדופה באשמה. יש לי סיכוי להשתחרר מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
דני13/06/2011תשמע רון ,אתה חתיכת מפגר ומתוסכל ברמות.! לך תעסיק את עצמך במקומות אחרים במקום לפגוע ולרמוס כאן אחרים הנימצאים במצוקה.אם אין לך מה לתרום אז עדיף שתסתום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני13/06/2011אל תיקראי אפילו את התגובה של רון הדפוק. אכן מעדת ועשית מעשה שלא יעשה דבר שלצערנו רובם ככולם חוטאים בו ביום מן הימים,כמובן שחלילה אני לא מצדיק בגידה.אבל את חייבת אך ורק לבעלך תירוצים והסברים ואם הוא החליט מתוך בחירה לוותר ולמחול לך למה את מייסרת ופוגעת בעצמך פגיעה מיותרת שכבר עברת עקב ההתמוטטות שקרתה לדעתי מכיוון שאת לא יכת לחיות בשלום עם מה שעשית.קומי על רגלייך,תשקמי את חיי הנישואים שלכם,חבל לשקוע ולברוח מהמציאות,עוד תיראי ימים טובים בזוגיות שלך.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דני. אני מעריכה את האמפתיה
גילי13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיורדת מהפסים - תגובה
מיכל פאטל13/06/2011שלום לך גילי,
ראשית, צר לי על מצבך הרגשי הלא יציבץטוב אתם עושים שפניתם לייעוץ זוגי, אך אני מקווה כי במהלכו אתם מזהים את אותם הגורמים אשר הביאו אותך ואת אישך למשבר זה ומקבלים הדרכה וכלים כיצד לשפר את מיומנויותיכם החסרות.
עם זאת, ברצוני להציע לך לשלב טיפול זה בטיפול קוגניטיבי - התנהגותי (CBT),אשר יסייע לך רבות בהתמודדות עם החרדות והמועקות ויתכן אף שישחרר אותך מנטילת תרופות בצורה אינטנסיבית כפי שאת מתארת. בטיפול תלמדי כיצד המחשבות שלך 'תורמות' לחוסר יציבותך, ולרגשותייך הקשים וישפר את איכות חייך ורווחתך.זאת באמצעות שינוי דפוסי חשיבה לקויים והמרתם במציאותיים יותר.לשאלתך, יש לך סיכוי להשתחרר מתחושת האשמה שמלווה אותך ומשבשת את איכות חייך, במידה ותשקיעי מאמצים בכיוון הנכון!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?