גיליתי שאישתי בוגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיליתי שאישתי בוגדת
    יוסי
    13/06/2011

מאיפה אתחיל .. הזוי שאני בכלל כותב את זה
    אני נשוי 4 שנים ללא ילדים
    במהלך הקשר עברנו עליות ומורדות והתמודדנו עם לא מעט בעיות קשות
    אפילו עברנו מס' הפריות שכשלו

לאחרונה גיליתי שהיא בגדה בי תקופה ארוכה , כמה חודשים ..
    אין לי מושג מה לעשות
    אני לא יכול לשמוע אותה ומבין שהצעד הנכון הוא גירושים וכו' .
    מצד שני זה ממש קשה, אני אוהב אותה וקשה לי לנתק עצמי ממנה
    יודע שזה לא נכון אבל בעצם לא יודע מה נכון ..........

ברור לי שאין פתרון קסם אבל אולי פרפקטיבה תעזור קצת .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיליתי שאישתי בוגדת

הוספת תגובה

• אהיה עדין לשם שינוי....

רון
    13/06/2011

שמע, אתה נשוי 4 שנים. רק 4 שנים שזה כלום !!
    סביר להניח שהאהבה שלך תחזיר אותך אל האישה שלך ותמחל לה.... אבל יחד עם זאת אני משוכנע ללא צל של ספק ועם יד על הלב שהיא שוב ושוב ושוב תמעד בעוד שנה שנתיים

גם לך ידידי זה יעבור אבל !! הצלקת תישאר והחשדות יהיו קיימים בצורה אגרסיבית מתמיד

אין לי אמון בשיט באישה שהולכת ובוגדת אחרי פאקינג 4 שנים של נישואין !!
    מה הקטע לומר לא מתאים בוא נתגרש ?!

מזלכם שאין לכם ילדים וזה הרע במיעוטו.......

אני מטבעי ואנשי הפורום יעידו על כך לעיתים אגרסיבי ביותר בתגובותי על סשנים של בגידות. במקרה שלך ידידי אין לי על מה לכעוס אלא רק לרחם על אשתך שלאחר 4 שנים של נישואין הולכת ורועה בשדות זרים...

הסימפטייה היא אליך בלבד ידידי שאתה עומד בפרץ רגשות הזעם/בושה/רחמים וכ'

המלצתי האישית חבר, סיים את זה כמה שיותר מהר משום שהעץ שלצידך תמיד יהיה עקום.

ליבי איתך (וחבל בשבילה אתה נשמע בחור כארז)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי שאישתי בוגדת - תגובה

מיכל פאטל
    13/06/2011

שלום לך יוסי,

אני מבינה את הבילבול ואולי אף כעס שאתה מן הסתם חש .עם זאת, אני מתרשמת שאתה עדיין אוהב את בת זוגתך וקשה לך לחשוב על פרידה- וזה לא בהכרך הצעד הנכון...
    הצעד הנכון הוא להשתמש במשבר זה שנוצר ולהשתמש בו כמנוף לצמיחה ושיפור היחסים בינך לבינה.לא אחת, משבר המערב בגידה הינו תוצאה של קשיים ואי שביעות רצון של אחד מבני הזוג אשר אינו יודע/מסוגל להתמודד בדרך אפקטיבית וזו מעין קריאה לעזרה.אם היא והמערכת ביניכם חשובה לך, עליכם לפנות לייעוץ מיקצועי אשר יסייע לכם לזהות את הסיבות לבגידה ,לשקם את משבר האמון שנוצר בינך לבינה, לעבד את הרגשות הקשים שאתה והיא חווים, ולקבל כלים לשפר את מיומנויות התיקשורת ביניכם ויאפשר לכם להתמודד טוב יותר עם קשיים בעתיד.

בהצלחה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרספקטיבה

דני
    15/06/2011

שב דקה אחת עם עצמך ותחשוב טוב טוב, ארבע שנות נישואין, בגידה אחת באמצע שעליה לפחות אתה יודע,כמה זמן נמשכה? אולי היו בגידות נוספות שאתה לא יודע? בנוסף מזלך שכרגע אתם ללא ילדים,השיקול כרגע הוא נטו אתה! אתה אוהב אותה כל כך? אז זה בסדר גמור אל תתגרש ותחייה בציפייה / ידיעה שהמכהה הבאה בו תבוא ,בזה שלא יהיה לך ספק.מצער לשמוע שאישה עם בעיות פיריון בוגדת בבעל תומך ואוהב שעושה ככל יכולתו כדי לממש את אהבתכם בהפריה מלאכותית.לדעתי לרעייתך יש בעיות נוספות שאתה ממש לא מודע להם.סורי חבר,אתה צריך לקום וללכת ולהמשיך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל הבוגדים והנבגדים

שומשום
    15/07/2011

הייתי נשוי 20 שנה אהבתי אותה יותר מעצמי נסיכה מהאגדות.אחרי 8 שנים בגידה ראשונה השמיים נפלו בכיתי כמו תינוק היה קשה אבל סלחתיאבל זה כבר לא היה אותו דבר . עזבנו לאר"הב .6 שנים אחרי אני מגלה שהיא כבר 5 שנים ברומן .אטום נפל אבל יש ילדם עדיין אוהב. אזהרה אחרונה. שנה אחרי עוד רומן יותר נכון אותו אחד חזר. לא אלאה אותכם .מוות איטי וכואב אבל אין ברירה התגרשנו.היא בוכה דמעות של דם. רוצה לחזור אוהבת מאוד זה היה טעות .על טעויות משלמים וכולם.אח יקר בגדו בך תברח משם זה רק יהיה יותר כואב לעולם לא יהיה אותו דבר.חברה יקרה אין הצר שווה בנזק המלך הלב נקרע אבל אין חזרה תתגברו מי שיש לו סוכרת ומת על שוקולד אם יאכל ימות על השוקולד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצא לך עורך דין

יואל כהן
    17/06/2011

גם אני עברתי חוויה דומה, זה הזמן להתחיל פרק ב, קצת קשה בהתחלה אהל אח"כ... מדהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על פתרון

יוסי
    19/06/2011

ההחלטה הזו קשה לי מאוד ... ואין לי מושג מה הצעד הנכון
    אני אוהבאותה מאוד , וקשה לי לאבד אותה
    מצד שני היא בגדה בי במשך חודשיים !!!
    איך אפשר לשקם אמון ? איך אפשר בכלל להסתכל עליה מבלי לדמיון אותם יחד ??

חשבתי על רעיון ...
    אולי להפרד באופן מוחלט . להשכיר דירת רווקים קטנה , היא תחזור להורים
    לנתק מגע , חשבונות , הכל . ממש להיפרד

לאחר הניתוק המוחלט להפגש בטיפול זוגי . כן לתת לזה סיכוי קלוש .רק שיש לי את הידיעה שאני כבר בחוץ אם לא מסתדר ..

אני לא פוחד מהשינוי , מהמעבר להיות לבד . אני בטוח שיהיה בסדר
    פשוט עברנו כ"כ הרבה בחיים המשותפים הקצרים שלנו , משברים שזוגות לא עוברים חיים שלמים ותסמכו עלי בעניין . והיא הייתה שם בשבילי בבעיות הכלכליות , בבעיות האי פוריות ובהתמודדות עם קשיים נוספים .

נכון היא עשתה מבחינתי את הנורא מהכל , את מה שלא עושים ולא סולחים
    באמת לא מגיע לה סיכוי לתקן ?

אובד עצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהייה אדיוט

אביבי
    22/06/2011

זרוק אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרוק ותשתקם- להיות עם בוגדת זה כמו

יוסי
    24/06/2011

לדור עם נחש.

לי היה מקרה כזה--אפילו לפני סידור חלוקת הרכוש נתתי לה גט- ובכיף.

זו מצווה לתת גט לאשה בוגדת כדי למנוע תופעת הממזרות.

תצליח... הנה גם אני משתקם רק כחודש לאחר הגירושין...גרושתי עוד

מחפשת לה גברים והטלפון שלה לא מפסיק לצלצל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע ידידי

אנונימי
    24/06/2011

אני מבין אותך לחלוטין. כמו רבים וטובים פה גם אני עברתי את אותה חוויה (מאוד דומה לשלך, בגידה של אישה אחרי שלוש שנים). עד היום אני מרגיש את הכאב, הכעס וגם אשמה לו ברורה. ואני זוכר איך בימים הראשונים כל מה שרציתי זה שהכל יעלם ויחזור להיות כמו פעם. הכעס לא מוחק את האהבה.

וכל הזמן אתה בתקווה שאולי זה יום אחד יחזור למה שזה היה.

אז קודם כל - האם אשתך בכלל רוצה לחזור? אולי טוב לה עם הבחור? אני לא אומר שזה המצב, אבל בשביל שמה שאתה מתאר יקרה היא צריכה לרצות את זה. ולהבין. אצלי זה לא היה ככה, וטוב שכך. אישתי רק אמרה שהיא מצטערת, אבל לא הראתה סימני חרטה אמיתים. ואני לא יודע להגיד לך מה היה קורה אילו כן - אבל אני בטוח שלא הייתי יכול לחזור למה שהיה בעבר. לדעת שכל פעם שהיא יוצאת יש סיכוי שהיא עם מישהו. לשכב איתה וחשוב שהיא הייתה עם מישהו אחר.

העצה שלי לך היא - אל תחליט שום דבר. תן למוח לחשוב לכל הכיוונים ותן לעצמך זמן. תתנתק ממנה, ותן לזמן לעבור. דברים יהיו ברורים יותר. ותעזר בפורום, ובחברים.

תהיה חזק - בסוף עוברים את זה.

ןתזכור שולא מגיע לה מישהו כמוך. ושלך מגיע להיות עם מישהי שרוצה אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי לנסות שוב

גבי
    05/07/2011

למרות הקושי , הכעס וכל התחושות שעוברות עלי החלטתי לתת לזה הזדמנות נוספת
    להאמין שמדובר בטעות , ללמוד ולצאת מחוזק

אני מאמין שצריך לתת לכל אחד הזדמנות שניה , במיוחד שמדובר שאישתי שעברה איתי כל כך הרבה ..

חייב לציין שזו ההחלטה הקשה ביותר שלקחתי ויחד איתה מגיעה התמודדות מאוד לא פשוטה .
    אני בכל שעה עגולה מחליף את הרגשתי , לא מצליח למנוע מכל מיני תסריטים ותמונות שלהם .לחדור לי לראש . פשוט קשה .
    זה לא בשליטתי בכלל , מנסה להעסיק עצמי בעבודה ושוב חוזר לפורומים ולכתבות השונות לקבל פיסות מידע ואינדיקציה נוספת .

הלוואי ויכולתי לשכוח מהכל , למחוק את הכתם ..אבל זה לא אפשרי ואני מבין שאת
    פשוט להתמודד ..פשוט לחכות שהזמן יעשה את שלו ולעבוד על הבעיות בקשר הזוגי

מקווה לטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה

אנונימי
    06/07/2011

אם החלטת אז שיהיה בהצלחה. אל תקשיב למה שאחרים אומרים לך, בסופו של דבר אתה זה שהולך לישון בלילה עם עצמך.

אני בטוח שלא יהיה קל, אבל אולי עוד חצי שנה תבוא לפורום הזה ותעודד אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו