צריך עצה נואשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עצה נואשות
    גיא
    05/01/2008

אני בן 26 נשוי טרי(4 חודש) ואני אוהב את אשתי למרות שיש לנו בעיות והסקס לא משהו עוד מאז שהיינו חברים. הבעיה שלי היא שהכרתי משהי מעבודתי גם היא נשואה בת 31 בחורה מקסימה אינטלגנטית וסקסית בטרוף שגם מעוניינת בי ואני לא יודע מה לעשות אני כל היום חושב עליה ומת להיות איתה אבל מפחד שאשתי תגלה מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עצה נואשות

הוספת תגובה

• האם לבגגוד באשתך מאת אילה אריאלי

צריך תשובה
    07/01/2008

נראה לי שאת חייב להשקיע ראשית בקשר עם אשתך, לפני שתפנה לרעות בשדות זרים. האם כבר בראשית הקשר ביניכם יש בעיות? עצתי היא לעבוד בקשר שבינם ואשתך. אתה לא יודע לאן יוביל סיפור הבגידה. זה סיפור שלא יודעים אילו קורבנות הוא יגבה. אפשר לדמיין, ואפשר לפנטז על הבחורה האחרת בעבודה.
    באם אתה חושב שיש בעיות מיניות בינך לבין אשתך כדאי לפנות ליעוץ מקצועי, ולעשות בדק בית בתוך היחסים ביניכם.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה נואשת

חילי
    05/03/2008

אני מקבלת את דעתה של מיה.בגידה היא מעילה באמון ,היא תהליך מכוער בתוך הזוגיות.היא פוגעת ופוערת פצעים שקשה לרפאם אם ניתן.
    אל תתפתה ובנה את הזוגיות עם אשתך ואו תתגרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה בדיוק אתה מפחד

נעמה
    06/01/2008

מה שמוזר הוא שאתה מציין ש"אתה מפחד שאשתך תגלה".
    אבל אם היא לא תגלה,אז כן תבגוד?
    על איזה אהבה לאשתך בדיוק אתה מדבר?
    ככה הורסים נשואים טריים בשביל סקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזוב העבודה דחוף!!!!

מיה
    06/01/2008

יקירי....

אם אשתך חשובה לך , עזוב את עבודתך וממליצה בחום לכו לייעוץ נישואין או טיפול זוגי, אולי שבהתחלה תלך לייעוץ לבד.

אם אתה רוצה את הבחורה מהעבודה , לפני שאתה בוגד אנא ממך התגרש, אל תפגע באשתך,
    חשוב על פגיעתה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו