מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עצה נואשותגיא05/01/2008
אני בן 26 נשוי טרי(4 חודש) ואני אוהב את אשתי למרות שיש לנו בעיות והסקס לא משהו עוד מאז שהיינו חברים. הבעיה שלי היא שהכרתי משהי מעבודתי גם היא נשואה בת 31 בחורה מקסימה אינטלגנטית וסקסית בטרוף שגם מעוניינת בי ואני לא יודע מה לעשות אני כל היום חושב עליה ומת להיות איתה אבל מפחד שאשתי תגלה מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לבגגוד באשתך מאת אילה אריאלי
צריך תשובה07/01/2008נראה לי שאת חייב להשקיע ראשית בקשר עם אשתך, לפני שתפנה לרעות בשדות זרים. האם כבר בראשית הקשר ביניכם יש בעיות? עצתי היא לעבוד בקשר שבינם ואשתך. אתה לא יודע לאן יוביל סיפור הבגידה. זה סיפור שלא יודעים אילו קורבנות הוא יגבה. אפשר לדמיין, ואפשר לפנטז על הבחורה האחרת בעבודה.
באם אתה חושב שיש בעיות מיניות בינך לבין אשתך כדאי לפנות ליעוץ מקצועי, ולעשות בדק בית בתוך היחסים ביניכם.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה נואשת
חילי05/03/2008אני מקבלת את דעתה של מיה.בגידה היא מעילה באמון ,היא תהליך מכוער בתוך הזוגיות.היא פוגעת ופוערת פצעים שקשה לרפאם אם ניתן.
אל תתפתה ובנה את הזוגיות עם אשתך ואו תתגרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה בדיוק אתה מפחד
נעמה06/01/2008מה שמוזר הוא שאתה מציין ש"אתה מפחד שאשתך תגלה".
אבל אם היא לא תגלה,אז כן תבגוד?
על איזה אהבה לאשתך בדיוק אתה מדבר?
ככה הורסים נשואים טריים בשביל סקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב העבודה דחוף!!!!
מיה06/01/2008יקירי....
אם אשתך חשובה לך , עזוב את עבודתך וממליצה בחום לכו לייעוץ נישואין או טיפול זוגי, אולי שבהתחלה תלך לייעוץ לבד.
אם אתה רוצה את הבחורה מהעבודה , לפני שאתה בוגד אנא ממך התגרש, אל תפגע באשתך,
חשוב על פגיעתה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?