איך אני נפרד מחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני נפרד מחברה
    יוסי
    17/06/2011

אנחנו גרים יחד 3 שנים עשינו כול מני תוכניות לעתיד ילדים, חתונה, בית.
    אני כבר תקופה מרגיש שינוי אך לא משתף איתו פעולה וממשיך במגמת תכנון התוכניות .
    אנחנו גרים יחד מה שעוד יותר מקשה על פרוצדרת הפרידה ובנוסף אני רוצה לפגוע בה כמה שפחות אני לא יודע איך לגשת לזה ומה עושים ומה לגבי הדברים האם אני צריך לעזוב מיד בשביל שהיא תפגע כמה שפחות או אפילו לסדר לפני אני לא יודע איך להפסיק את הגלגל הזה
    בתודה יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני נפרד מחברה

הוספת תגובה

• איך אני נפרד מחברה - תגובה

דליה שוורץ
    19/06/2011

יוסי שלום,
    אתה מתאר מערכת יחסים שמבחינתך הגיעה לסיומה אך אתה אינך יודע איך לעזוב.
    לא הסברת מדוע אתה רוצה לעזוב ומה בעצם קרה שגרם לך להבין שאתה לא רוצה להשאר ולכן קשה לדעת אם אתה באמת לא מרגיש יותר צורך בקשר או שיש בעיה שאתה לא יודע להתמודד איתה.
    בכל מקרה, לעזוב זו החלטה שלך אך יש לה כמובן גם השפעה על בת הזוג שלך ולכן אני חושבת שהנכון ביותר הוא לשבת לשוחח איתה, להסביר לה מדוע החלטת לעזוב.
    את העזיבה עצמה כמובן שכדאי לעשות בבת אחת ולא למתוח את זה עוד ועוד כי זה רק מקשה על הפרידה ומותח אותה בלי סיבה. אם החלטת שזהו אז זה אכן נגמר!

אבל רגע לפני אני מציעה לך לנסות להסביר קודם כל לעצמך מדוע בעצם אתה רוצה לעזוב כדי שזו תיהיה פרידה מהסיבות הנכונות.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו