מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    סיגל
    19/06/2011

אני נשואה 13 שנה של עליות ומורדות ולפני פחות משנה פתחתי בהליכים והגשתי כבר כ. תביעה לבעלי אך אחרי שכנועים רבים בעלי הצליח לשכנע אותי לסגור את התיק בטענה שהוא ישתנה
    התיק נסגר ובינתיים אני מגלה עליו דברים חדשים כמו שהוא נכנס לאינטרנס ורשם את עצמו באתר להיכריוית של סקס והוא מחפש סטוצים דבר זה מאוד פגע בי
    וזה לא הסוף כיוון שהוא גם משקר לי ביום יום אני מגלה שהוא מספר לי שהוא בעבודה בזמן שהוא במקום אחר
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• מה עושים - תגובה

דליה שוורץ
    19/06/2011

סיגל שלום,
    את מתארת מערכת יחסים שאינה מבוססת על יושר ונאמנות. ניתקלת בזה בעבר והיום זה נמשך.
    יש לך שתי אפשרויות, האחת לשבת לשוחח ולנסות להבין מדוע הוא בוחר לעשות זאת. מומלץ כמובן לפנות לאיש מקצוע, שיעזור לכם לנהל את השיחה הזאת ולהבין מדוע זה קורה.
    ואפשרות שנייה היא לחזור ולפתוח את התיק לגרושין.
    חשוב לציין שלהתגרש אפשר תמיד ולכן מומלץ לפני שעושים זאת למצות את כל התהליכים ולפנות לאיש מקצוע.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו