מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרו לידניאלה22/06/2011
אני נשואה 31 שנים סבתא לנכדים. כבר כ- 3 שנים בעלי מתכתב עם בחורות במחשב
הילדים העירו לתשומת לבי תפסתי אותו מספר פעמים והוא תמיד אמר שיש לו הרבה ידידים וידידות. ושאני מפילה עליו סתם עלילות. פעם גם התכתבי איתו בעילום שם והוא חרז לי שירים והסביר לי שיש לו בעיה עם אישתו שהיא לא מתפקדת מינית נורא נפגעתי אמרתי לו איך הוא מצפה ממני לתפקד רגיל שליבי אינו שקט ורגוע כי את הכל הוא עושה בסתר ואם באמת יש לו ידידים שישתף אותי ועל זה ענה בשלילה. בתקופה האחרונה גיליתי שיש לו פייסבוק וקראתי את ההתכתבויות שלו עם בחורה מאוד נפגעתי. הוא כהרגלו מכחיש,עכבתי אחריו בספייבוק והוא התנתק (כבר לא חבר)אמרתי לו שהתיעצתי עם חוקרים והם הנחו אותי מה לעשות כמובן בשקר. מאז הוא לא הדליק את המחשב תקופה ארוכה ואז חזר לסורו ההתנהגות שלו הפכה לבלתי נסבלת מגיע מהעבודה אוכל ישן מחשב מקלל מדבר לא יפה וכל יום חוזר חלילה אפילו הילדים שואלים מה עובר עליו כמובן שסיפרתי להם על הכל לא יודעת מה לעשות? לי זה נמאס לא יכולה להסתכל בפנים שלו. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי - תגובה
מיכל פאטל22/06/2011שלום לך דניאלה,
אני מבינה אותך ובהחלט חושבת שהבסיס ליחסים טובים וזוגיות חזקה הוא כנות ופתיחות, וכאשר ישנם הסתרות והכחשות זה מעורר חוסר שקט ואי ביטחון.
דפוס התנהגות שלו בהתכתבויות במחשב בכל יום באופן אובססיבי, מצביע על סוג של התמכרות.יתכן כי השיגרה בחייכם כנשואים כ-31 תרמה להתנהלותו זו, אך היא איננה תורמת ליציבות בחייכם.עלייך לברר עימו בצורה גלוייה מה לפי תחושתו חסר ?מה הוא היה רוצה שיהיה ביניכם אחרת? האם ישנם מישקעים וקונפליקטים ישנים שיש לפרום? וכו' -ולהגיע עימו להבנה שאופן התנהגותו הנוכחי לא מאפשר לך פתיחות ומקשה עלייך.
תבררו מה כל אחד מכם יכול לשנות /לעשות אחרת כדי שלא יהיו חסכים כלשהם.
במידה ולא תצליחו לבד, אני ממליצה על טיפול זוגי בהקדם האפשרי.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?