זוגיות נוראית גם בחיי הנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות נוראית גם בחיי הנישואין
    בתאל
    25/06/2011

הי אני בת 23 נשואה שנה כמעט וחפני זה יצאתי עם בעלי כשנתיים מאז שאנו יחד תמיד היינו רבים אפילו עם זה על שטויות שהוא מתעצבן על משהו זה או אשמתי או החברות שלי!!! ניסינו מידי פעם לדבר על זה ואמרתי לו שהוא חייב להשתנות כהזוגיות הזו לא נורמלית לפני כמה חודשים למשל היה לנו ריב גדול אז ישנתי אצל חברה אך שחזרתי לבוקר למחרת הוא לא היה מוכן לפתוח לי את הדלת במשך זמן ארוך!!!! הוא אפילו אומר לי שאנשים שאנחנו מכירים כל הזמן אומרים לו שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה...תודה לאל אין ילדים אין בית ובטח שלא חשבונות משותפים אני לא בטוחה כבר על רגשותיי אליו וחוששת לעזוב גם כן אך יודעת איזה מין בן אדם טוב אני שמגיע לו יותר כבוד והערכה לדברים שאני עושה!! הוא אפילו מתעצבן מדברים ממש קטנים כמו עם אני אומרת שאני עייפה ואין לי כוח לקיים יחסי מין...מה עלי לעשות כדי לבדוק העם הוא אוהב אתי בכלל למרות כל הדברים הנוראים שעשה ועדיין עושה..! בבקשה עיזרו לי אני נואשת זו היתה הטעות הכי גדולה להתחתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי

דורון
    25/06/2011

זה ממש אבסורד מה שקורה פה ! אני אמנם קצת יותר בוגר ממך (25) נשוי שנתיים ללא ילדים....אני אשמח לשתף אותך בדבר הדי זה שקורה בנישואיי (פרט לעניין שהדלת לא נפתחת לאחר ריב) זה המיל שלי ואני אשמח אם תצרי עימי קשר [email protected]
    שבוע מדהים שיהיה וכמובן אופטימי עד כמה שניתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן

דורון
    26/06/2011

תיקון במיל...רק הבוקר שמתי לב לכך [email protected]
    בוקר מדהים ושבוע מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות נוראית גם בחיי הנישואין - תגובה

דליה שוורץ
    26/06/2011

בתאל שלום,
    קודם כל חשוב לי להדגיש בפנייך שנישואין זה משהו שאפשר לסיים. לא חייבים להשאר בזוגיות שרע בה. ואם את מדגישה בצורה כ"כ ברורה שזו היתה טעות אז תמיד תזכרי שאת יכולה להתחרט... וכל זמן שאין לכם ילדים זה גם לא יגרום נזק ממשי לאף אחד.
    ועכשיו לעניין, את מתארת חיים עם בן זוג עצבני ומאשים אך מצד שני את מתארת את עצמך כאישה שמאשימה רק את הצד השני. חשוב לזכור שהצדק נמצא בדרך כלל באמצע ולכן לא כדאי לרוץ ולהאשים את הצד השני אלא לעצור רגע ולבדוק האם יש משהו שאת יכולה לשנות בהתנהגות שלך שיגרום לו להגיב אחרת..
    בדרךכלל יועצת זוגית תוכל לעזור למצוא את הדרך לעשות את השינויים גם שלך וגם שלו כדי שיהיה לכם קל יותר להתנהל בזוגיות.
    חשוב לי להתייחס לדברייך בנושא הכעס שלו כשאת עייפה ואין לך כח לייחסי מין, תזכרי תמיד שלמרות שיחסי מין הם חלק מזוגיות הם תמיד אבל תמיד צריכים להעשות בהסכמתך ואף אחד, כולל בעלך, לא יכול לכפות עלייך יחסי מין. אם את חשה שמחייבים אותך ומכריחים אותך לקיים יחסי מין פני לקבלת עזרה מיידית.

בכל מקרה אני מציעה לך לפנות לייעוץ זוגי כדי להבין מה באמת קורה בזוגיות שלכם ולנסות לעשות שינויים.

בהצלחה,
    דליה שרווץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברחי ומהר

t
    27/06/2011

באמת זכית , עדיין אין ילדים ואת יכולה להנצל.
    אחר כך יבואו השיקולים אם לפגע בילדים ותימצאי את עצמך גוועת,בנישואים אומללים ללא כבוד מאחלת לך בהצלחה במקומך כבר לא הייתי שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו