הסכם גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסכם גירושין
    שחר
    07/01/2008

שלום, לפני 3 שנים התגרשתי ויש לי 2 ילדים שחיים עם גרושתי. בהסכם הגירושין נקבע סכום גבוה מאד של מזונות כיום פוטרתי מעבודתי ואני מובטל, גרושתי עדיין דורשת לקבל סכום כסף מוגזם ואינה מוכנה להתחשב בכך שאין לי יכולות כלכליות. גרושתי עובדת ולא חסר לה כסף, את כספי המזונות שלי היא לוקחת לרוב לעצמה ולא משקיעה בילדים, אני יודע זאת מהם, כשהם צריכים משהו הם פונים אלי.
    בנוסף היא הסיתה את שני הילדים ועתה הם לא מוכנים להיות איתי בקשר כיון שהיא אמרה להם שאיני מוכן לעזור לה כלכלית יותר.
    אני שבור וכועס ולא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסכם גירושין

הוספת תגובה

• הסכם גרושין תשובה מאילה אריאלי

צריך תשובה
    07/01/2008

אתה מעלה שני נושאים: נושא המזונות ונושא הקשר עם הילדים. לכל אחד מהנושאים יש התיחסות שונה. לגבי שינוי מעמדך הכלכלי, על מנת לשנות את דמי המזונות אתה חייב לפנות לערכאות משפטיות. ניתן לשנות את המזונות, אולם זה מצריך התערבות והחלטת בית משפט. ללא שינוי משפטי אשתך יכולה לדרוש אותו הסכום כפי שנקבע בעבר.
    לגבי הנושא של הקשר עם הילדים, יש כאן הסתה שיכולה להתפתח לדפוס חמור ביותר שנקרא בשפה המקצועית "סרבנות קשר". גם כאן עליך לפנות לבית משפט ולטעון שקיימת הסתה של הילדים נגדך. במקרה זה בית המשפט ימנה פיקדת סעד אשר תיכנס לעובי הקורה. כמו כן בינתיים אני מציעה לך לא לוותר על הקשר עם הילדים. לחזר אחריהם, לטלפן, להגיע ולראות אותם גם במידה והם מסרבים. אמנם זה מאד קשה כאשר את חווה דחיה מילדיך, אולם הילד צריך לחוות שאתה לא מוותר עליו.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

shay
    05/02/2008

שמעתי על מקרה דומה אצל חבר , שהתייעץ עם עו"ד שמאד עזר לו בעניין, עו"ד לענייני [a href=http://www.yarimi.net/ id=link]גירושין[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו