מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתגברים על חוסר ביטחון?עידן21/02/2017
אני יוצא עם בחורה כמעט חודשיים. זו מישהי שהייתי מעוניין בה הרבה זמן אבל היא הייתה מעוניינת במישהו אחר ורק כשהיא הבינה שהוא לא בעניין שלה היא כאילו "גילתה" אותי. כיף לנו מאוד ויש לי רגשות כלפיה, אבל אני לא מצליח להתגבר על זה שאני פשרה ואני כל הזמן חושב מה יקרה אם הבחור ההוא יחליט שהוא כן בעניין שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעת בנקודה חשובה
אוראל שופן21/02/2017בכדי להגיע למימוש זוגי ולקחת חלק בזוגיות בריאה, אני מאמינה כי עלינו לפתח את הביטחון העצמי שלנו בעצמינו כפרטנרים רומנטים מוצלחים. עלינו להרגיש שאנחנו אוצר ושזה שיזכה בנו יהיה מאושר ולהיות מודעים לדברים הנפלאים שיש בידינו להביא לקשר הרומנטי.
המצב שאתה מתאר כרגע הוא מצב של חוסר ביטחון כפי שהגדרת. זה אכן מצב שלילי אשר מצד אחד פוגם לך בחוויית הזוגיות שרצית לקחת בה חלק (סוג של הגשמת חלום ואתה בכלל לא נוכח כדי להנות ממנו) וכמובן עלול להרחיק את הפרטנרית הרומנטית שלך, שכן- אם אתה לא תאמין שאתה ה׳עסקה׳ הכי טובה שהיא יכולה לעשות, הסיכוי שלך ׳למכור׳ לה את זה ושלה ׳לקנות׳ את זה הוא קלוש.
העבודה שעליך לעשות היא בינך לבין עצמך. ראשית אני ממליצה לך לחשוב עם עצמך האם אתה פרטנר רומנטי/ בן זוג טוב. במידה ואתה חושב שכן, תכתוב מה הופך אותך לפרטנר רומנטי טוב (כמה שהרשימה הזו תהיה ארוכה ומפורטת יותר כך יותר טוב). במידה ואתה חושב שאתה לא פרטנר רומנטי מספיק טוב, אנא כתוב מה הם הדברים שאתה יכול לעשות או צריך שיהיו לך כדי שתהיה פרטנר רומנטי טוב (גם כאן פירוט יעזור). חדד לעצמך את הדברים היפים שיש בך ותוקיר את עצמך עליהם, פעל כדי להשיג את הדברים שאתה חושב שאתה צריך שיהיו לך במידה ואתה מרגיש לא שלם.
זה הוא כלי לדוגמה שעשוי לעזור לך מאד בהקשר של שיפור הביטחון העצמי שלך בעצמך כפרטנר רומנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)