מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תומך להתאוששות הנפשחגי10/08/2017
שלום רומי, עברתי לאחרונה תקופה מאוד קשה שבה הייתי בדיכאון וחוויתי חרדות. כחלק מתהליך ההתאוששות אני רוצה לשנות את דרכי התזונה ובכלל את אורח החיים שלי למשהו יותר טבעי ורגוע.
איזה תוספים היית ממליצה לי להוסיף לתזונה ובאיזה מינונים?
תודה מראש,
חגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תהומך להתאוששות הנפש
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/08/2017הי חגי,
אני ממליצה לך להוסיף בי קומפלקס שמשתתפים בתהליך הייצור של מוליכים עצביים.
אומגה 3 שומרת על תקינות מערכת העצבים ו sam שמעלה רמות סרטונין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון למניעת ירידה בשמיעהavigos07/08/2017
האם יש תוספי מזון שכדאי לקחת כדי למנוע המשך ירידה בשמיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : תוספי מזון למניעת ירידה בשמיעה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/08/2017הי,
בצורה פשטנית ממליצה לך את הג'ינקו בילובה שמזרים דם לכיוון הראש.
אופציה שניה לעבור אבחון אירידיולוגי מקיף ולראות מה מקור הבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על ניקוי רעליםרננה06/08/2017
אני רוצה לנקות את הגוף שלי והייתי רוצה המלצה או תפריט מסודר של ניקוי רעלים. מה התפריט המועדף וכמה זמן יש לדבוק בו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על ניקוי רעלים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית06/08/2017היי רננית,
אני ממליצה על תפריט טבעוני אורגני שכולל הרבה ירקות, קטניות ודגנים ללא גלוטן כמו קינואה או אורז, שתייה מרובה של מים .
אני משתמשת בתערובת צמחים שנקראת iridoclear שמנקה ומחזקת את שני הפילטרים כבד כליות.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רומי-שאלה בנוגע למוצריואב31/07/2017
ראיתי תוסף תזונה שיש בו 22 מ"ג אבץ בקפסולה, האם זה יכול להשפיע לרעה על מישהו שיש לו רק כליה אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תוסף אבץ מזיק לכליות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017
הי יואב,
ככל שידוע לי 22 מ"ג אבץ לא אמור להזיק לכליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעה וטיפול בקפלי עור במהלך ולאחר דיאטהרוני31/07/2017
שלום
בן 42 עם עודף משקל גובה 1.80.
הגעתי למשקל של 110
אני מנסה לרדת במשקל בכוחות עצמי, הפחתה בכמויות האוכל, ופעילות גופנית של הליכה מספר פעמים בשבוע.
הירידה מתונה, וכעת אני שוקל 101.
רציתי לשאול באופן כללי על הנושא של קפלי עור.
האם זה משתנה מאדם לאדם? במה זה תלוי? והאם יש לי דרך כלשהי להשפיע על זה? למנוע את זה מראש?
יכול להיות שבכלל לא יהיו לי קפלי עור או שבגיל שלי זה כורח המציאות?
והאם תוספים כאלו ואחרים יכולים לתרום למניעה/טיפול בזה?
למשל תוספים של קולגן (בבליעה)? יש בה סיכון כלשהו? כמה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וטיפול בקפלי עור במהלך הדיאטה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017שלום רוני,
מאוד חשוב שההרזיה תהיה איטית כדי לתת לעור להתאים את עצמו. מומלץ לצרוך ירקות ופירות שעשירים בויטמיןC שבונה קולגן.
לשתות עשר כוסות מים ללחלח את העור.
אומגה 3 שניתן לקבל מדגים כמו סלומון ומשמן פשתן וגם שמן זית שמשמנים את העור. וכמובן תוסף של קולגן מחברה ידועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בעקבות הפלותדנה31/07/2017
שלום
אני לוקחת צמחי מרפא בעקבות הפלות שעברתי
ואני ממש יותר עצבנית בחודש האחרון,האם יש קשר לצמחי מרפא?
מחכה לעדכון
בבקשה תענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא בעקבות הפלות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017הי דנה,
אין לי מושג איזה צמחי מרפא את לוקחת לכן אני לא יכולה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר התרוקנות מלאה בזמן יציאהמנשה29/07/2017
שלום,
אני בן 29. יש לי 4 יציאות ביום. העניין הוא שלדעתי אין לי התרוקנות מלאה, וזאת גם מתוך תחושה ש"עדיין נשאר משהו בבטן" וגם מכיוון שפעמים רבות כשעה-שתיים אחרי היציאה יש לי יציאה נוספת.
על מה הדבר מעיד?
מה ניתן לעשות?
בברכה,
מנשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר התרוקנות מלאה בזמן יציאה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017היי,
אתה מתאר מצב של חוסר התרוקנות מלאה שיכולה לנבוע ממתח או מפולרת מעיים לא מאוזנת או ממחסור באנזימי עיכול.
מומלץ טכניקות הרגעה או צמחי מרפא להרגעה, לקנות פרוביוטיק איכותי ואנזימי עיכול ולקחת לפי הוראות היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלשון צורבת ואדמדמהאפרת27/07/2017
שלום,
כבר מספר ימים שהלשון שלי צורבת (לא אפטות, בזה יש לי ניסיון למרות שיש לי גם כרגע אבל זה לא מה שצורב)
הלכתי לרופא שלא ראה שום דבר הציע לי לקחת סטרפסילס בינתיים.
אני שמה לב שהלשון שלי טיפה לבנבנה ובאזור הקדמי ישנם אזורים יותר אדמדמים וחלקים, אלה האזורים הצורבים.
מה זה? יש דרך טיפול טבעית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלשון צורבת ואדמדמה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017שלום אפרת,
לפי התיאור גוון הלשון נראה לי שמדובר בקנדידה או צרבת ועליה של נוזלי הקיבה.
ממליצה ללכת לנטורופת אירידיולוג לאבחן את הבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בקיבה בזמן מחזורקורין27/07/2017
כשאני במחזור יש לי בעיות בקיבה, חוץ מהנפיחות אני רק משלשת וכל היום הבטן עושה רעשים. מה את ממליצה בשבילי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזומחרלבול בקיבה בזמן
אני ממליצה לקחת צמחים שמאזנים הורמונלית וירגיעו את הבטן כמו אנג'ליקה סינית ושיח אברהם.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרזיטים לאחר שנה ללא הצלחהעדן25/07/2017
אהלן, שמי עדן בן 23, חזרתי לפני שנה מהודו, וחודש לאחר שחזרתי לארץ התחלתי להרגיש בחילות שלא נגמרות עד עכשיו, גזים בוושט, תחושת התמלאות וחוסר התרוקנות מלא וצואה לא סדירה, לעיתים עצירות עם צואה קשה ושחורה, ולעיתים צואה רכה בצבעים לא אחידים שנראה כמו מזון לא מעוכל בצורה שלמה, והתעוררויות באמצע הלילה בעקבות כאבים בפי הטבעת, מעין כאבי עצירות. טופלתי על ידי דיקור סיני בשילוב עם צמחים והפסקת לקטוז וגלוטן וזה עדיין לא הוקל. השאלה החשובה ביותר שברצוני להפנות אליכם היא מה המידע שיש לכם על מיי כסף או MMS ביחס לפרזיטים שונים ?? תודה על העזרה, מקווה שאמצא סוף סוף פתרון לסבל שלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפרזיטים לאחר שנה ללא הצלחה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017היי עדן,
מי כסף נוגדים טפילים אבל לדעתי החומר החזק יותר הוא mms,
שעורג חיידקים ופטריות בצורה יעילה יותר.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטל ועודף ויטמין Aאביה23/07/2017
קראתי שעודף של ויטמין A יכול לגרום למומים בעובר אבל אני נוטלת פרנטל שיש בו ויטמין A, אז מה עלי לעשות? להמשיך לקחת את הפרנטל? אם כן, אז איך אני אקבל את שאר התוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל ועודף ויטמין A
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/08/2017הי אביה,
הפרנטל הוא מולטי ויטמין שמכיל מגוון ויטמינים בכמויות קטנות,
לכן לא צריכה להיות שום בעיה בצריכה של התוסף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון שורף בקצה הקדמימאיר23/07/2017
שלום,
בחודשיים האחרונים התחילה אצלי תופעה שהשוליים (הקצה הקדמי) של הלשון שורף בעיקר בזמן אכילה.
ממה זה עשוי לנבוע?
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון שורף בקצה הקדמי
שרפת הקצה ש/ל הלשון בזמן אכילה יכולה להעיד על אלרגיה למזון או אלרגיה לתבלין שאת אוכלת.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון טבעי לאיחור במחזוראורית22/07/2017
אני בת 49 ,עד עתה מחזור סדיר.החודש איחור של 3שבועות.בדיקת דם לפרופיל הורמונלי תקינה. האם יש איזשהו פתרון טבעי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון טבעי לאיחור במחזור
למרות שהבדיקות ההורמונליות תקינות בכל זאת הגוף עובר שינויים הורמונליים שמתבטאים באיחור של המחזר עד סימפטומים של גיל המעבר.
אני ממליצה לך שיח אברהם ועל צמח הסימיסיפוגה שיאזנו את המחזור.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת סיום אכילה בערבשמעון21/07/2017
היי רומי,
האם מומלץ לסיים לאכול עד 20:00?
האם אכילה מאוחרת עלולה לגרום לעייפות ביום שלמחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת סיום אכילה בערב
מומלץ לאכול עד שעה שבע בערב. אכילה מאוחרת מאמצת את מערכת העיכול במקום שהאנרגיה תלך לריפוי הגוף בזמן השינה .
לכן מתעוררים עייפים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר וחומציות יתר בקיבהמרדכי21/07/2017
שלום רב רומי,
לאמא שלי בת ה-83 גילו הליקובקטר וחומציות יתר בקיבה. היא סובלת גם מגאוט.
מהן ההמלצות הכלליות בתזונה שכדאי ליישם ואילו צמחי מרפא ותוספים יכולים לסייע?
תודה רבה ויישר-כח על הפורום המקצועי והענייני,
מרדכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר וחומציות יתר בקיבה
מאחר והמצב הבריאותי של אימא שלך מורכב לא אוכל לתת לך טיפול דרך הפורום אני ממליצה שתלך לנטורופת שיוכל להנחות את אימא שלך תזונתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)