מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על טיפול בבעיות קיבהאיתמר20/07/2017
הקיבה שלי מאוד לא סדירה, יש לי הרבה בעיות בעיכול ואני כל הזמן סובל משלשולים ומעצירויות. מה אני יכול לעשות כדי לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על טיפול בבעיות קיבה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/07/2017היי,
אני עובדת הרבה עם סימפטומים של מערכת עיכול ומניסיוני יש כל מני סיבות : מתח גבוה, דלקת במעי, חיידק, מחסור באנזימי עיכול או קנדידה.
תתחיל מפרוביוטיקה איכותית. אני ממליצה ללכת לאירידיולוג ונטורופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי לשערות לבנותמודאגת18/07/2017
אני בת 27 וכבר התחילו לי שערות לבנות וזה ממש מטריד אותי. יש איזו דרך טבעית להפסיק את זה או להאט את ההתרבות שלהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי לשערות לבנות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/07/2017היי,
מומלץ מזונות עם נחושת כדי לשמור על צבע שיער כהה כמו,
מולסה, בטטות, לפת, תרד, שקדים, זרעי דלעת, ורימונים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי מתכות כבדות מהגוףירון שני15/07/2017
אני בן 35, בריא לחלוטין.
בשנים האחרונות אני מרגיש עייפות גופנית ומנטאלית.
עייף כל הזמן ללא סיבה וגם המחשבה רגישה פחות חדה, מעורפלת משהו.
בדיקות דם מקיפות נראות מעולה ויטמינים, בלטות וכו' ברמות טובות.
לרופאת המשפחה אין הסבר.
לאחרונה בבדיקה אצל מדקרת היא הבחינה שהתופעות החלו הבתקופה בה נחשפתי למתכות כבדות.
כספית - שתי סתימות כסף סדוקות הוחלפו אצל רופא שיניים
עופרת - באותה תקופה עסקתי רבות ביצוע הלחמות עם בדיל-עופרת בעבודה ללא הגנה.
הבנתי שאין בדיקה שנותנת רמת מתכות בגוף.
האם כלורלה+אבץ+מגנזיום+סידן+ויטמין C מנקים את הגוף לחלוטין ממתכות כבדות?
במידה וכן כמה זמן לוקח התהליך?
האם ניתן לצפות לשיקום מלא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי מתכות כבדות מהגוף
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/07/2017הי ירון,
הייתי מוסיפה אצת קלפ ומיץ עשב חיטה.
תקופת הניקוי צריכה להיות בן שלושה חודשים לחצי שנה תלוי ברמת ההרעלה.
כן ניתן להתנקות ממתכות רעילות ולחזור לבריאות מיטבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת ויטמינים אחרי לידהאלמא15/07/2017
שלום, אחרי לידה נכנסתי לדיכאון, סטרס וחרדה האם יש תוסף תזונה שיוכל לעזור לי במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : נטילת ויטמינים אחרי לידה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/07/2017היי,
אחרי לידה את יכולה לקחת B קומפלקס, אומגה שלוש עם DHA גבוה וגינקו בילובה. אם את לא מניקה את יכולה להוסיף גם את צמח הרודיולה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמנציה -מה כדאי לקחתלבנה12/07/2017
מבקשת שהמצב לא התדרדר מה רצוי לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : דמנציה -מה כדאי לקחת
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/07/2017היי,
יש מספר תוספי מזון שיכולים להאט את המחלה או למנוע אותה.
התוספים המומלצים הם:
שמן זרעי רימונים, אומגה 3 עם DHA גבוה, כולין ופוספאטידליסרין, גינקו בילובה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של תוספי מזוןמיכל12/07/2017
שלום.
מנסה להיכנס להריון נוטלת חומצה פולית מזה 3 שנים.
שמעתי שq10 יכול לעזור במקרה של בעיית פריון,מעוניינת לקחת את התוסף..האם שילוב בין חומצה פולית לq10 הוא לגיטימי או שרצוי שלא לשלב בין השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה: שילוב של תוספי מזון
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/07/2017הי,
אין בעיה בשילוב חומצה פולית וקיו עשר.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בטיפולי פוריותנילי10/07/2017
התחלתי טיפולי פוריות ואני מזריקה הורמונים וכתוצאה מכך כואבת לי הבטן, כנראה תגובה של השחלה לטיפול.
יש לך אולי המלצה על טיפול טבעי נגד כאבים מסוג זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: כאבי בטן בטיפולי פוריות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית11/07/2017היי נילי,
אני ממליצה לך לשים בקבוק מים חמים על האזור או לקחת מגנזיום כדור אחד כדי להרפות את השרירים , להמעיט באכילת סוכרים ופחמימות פשוטות שגוזלות מגנזיום.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול משלים לטיפולי פוריותאלינה09/07/2017
אני מתחילה עכשיו טיפולי פוריות ואני רוצה להכין את הגוף שלי בצורה הטובה ביותר להיקלטות. אשמח לבניית תפריט ותוספים טבעיים שיכולים לעזור לי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משלים לטיפולי פוריות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית11/07/2017היי אלינה,
מומלץ לפני התחלת הטיפולים לעשות ניקוי רעלים שכולל תזונה וצמחי מרפא.
שיטת העבודה שלי לבניית תפריט והמלצת תוספי תזונה זה רק אחרי האבחון האירידיולוגי שאני עושה כי לכל אחת יש את החוסרים שלה והתזונה שמתאימה לה.
רק בריאות
מומלץ חומצה פולית ואומגה 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש שלא עובריםשירי06/07/2017
בת 30 בריאה בדרך כלל, בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש חוזרים בצד הראש. אני שותה מים, בדיקות דם יצאו תקינות. מה זה יכול להיות ואיך זה יכול לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש שלא עוברים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית06/07/2017היי,
כאבים בצידי הראש מעידים על מתח, אני ממליצה לך לקחת צמחי מרפא שמחזקים את מערכת העצבים כמו את תערובת הצמחים שנקראת iridoRelief שנקנית באינטרנט.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול משלים בסרטן הערמוניתעדינה04/07/2017
לבעלי יש סרטן הערמונית והוא עובר טיפולים הורמונליים. האם יש טיפול טבעי תומך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משלים בסרטן הערמונית
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית06/07/2017
היי
טיפול משלים בסרטן הערמונית ניתן על ידי תזונה, וצמחי מרפא שמחזקים את הנפש והגוף כמו כורכומין, תה ירוק, וצמחים נוספים שמעכבים צמיחה של תאי סרטן.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי בדיכאון לנערהאילנית02/07/2017
הבת שלי בת 16 ונראה שהיא סובלת מדיכאון ומחרדות. היא לא רוצה ללכת לטיפול רשמי והיא לא רוצה לדבר על זה גם איתנו. יש לך מערך טיפולי שיכול לעזור לה באופן טבעי שאולי יעזור לה לצאת מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בדיכאון לנערה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/07/2017
היי,
ניתן לטפל בדיכאון לא קליני בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא ותזונה ובנוסף הייתי ממליצה על שיחות עם פסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות וקלקולי קיבה קבועיםרובי28/06/2017
כבר כמה חודשים אני סובל מעצירויות ומקלקולי קיבה חוזרים. מה התזונה הנכונה או תוספים מומלצים למצב זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: עצירות וקלקולי קיבה קבועים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית29/06/2017היי רובי,
מצב זה יכול להעיד על החלשות מערכת החיסון של המעיים.
לדעתי כדאי לך ללכת לאירידיולוג נטורופת ולבדוק מה מקור הבעיה במיוחד כשאתה מדבר על חודשים אחרונים.
ממליצה לך לקחת פרוביוטיק איכותי אבל לדעתי זה לא יספיק.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי/ תחליפי מזון לחוליםאופיר24/06/2017
שלום רב,
אימי חולה אונקולוגית, ובשבועיים האחרונים ממעטת לאכול
בשבוע האחרון ארוחותיה היו דלות ביותר ולא מזינות, הזמנתי תור לדיאטנית אולם בינתיים ברצוני לנסות לסייע לה. בעבר ניסינו גלוצרנה אך זה עושה לה שלשולים ולכן לא ניתן לתת לה זאת כעת, איזה מזון יכול להוות חלופה לכך? נכון שהיא עם סכרת אבל לדברי הרופאים עדיף לאזן את הסכרת עם יותר אינסולין והעיקר שתהיה תכולה קלורית במזון. אשמח להמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: תוספי/ תחליפי מזון לחולים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/06/2017היי,
ניתן לקנות אינשור פלוס ואת abound שני מזונות עתירים בקלוריות ובחלבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקה וכורכומין ועודף מגנזיוםרויטל23/06/2017
שלום רב אני נוטלת כורכומין ופרוביוטיקה שנהם ראיתי שמופיע ברכיבים מגנזיום סטארט רציתי לדעת אם זה בסדר ואם זה לא יהווה בעיה של עודף מגנזיום בגוף?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה וכורכומין ועודף מגנזיום
הכמות ששמים בקפסולות היא קטנה מאוד לכן אין עודף מגנזיום בגוף.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רומי-בנוגע לכדורי אבץיואב23/06/2017
בנוגע למה ששאלתי אותך לפני כחודש וחצי לגבי הכדורי אבץ.
יש לי 2 שאלות-
א. האם כדורי אבץ יכולים לעזור במקרה של נשירת שיער תורשתית?
ב.האם כדורי אבץ יכולים להזיק אם יש לי כליה אחת?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -בנוגע לכדורי אבץ
אם הנשירה גנטית אין צורך לצרוך אבץ כתוסף במקום מומלץ גרעיני דלעת עשירים באבץ.
עד 20 מג אבץ ביום לא ישפיע על הכליה.
רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)