מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זרע קשה וטיפול בתוספי תזונה.מנשה22/06/2017
שלום רב. בן 29 בריא בדרך כלל.
לפני כשנה גיליתי שהאשכים שלי קטנים ולא היה תאי זרע בבדיקות זרע...לפני 3 חודשים לאחר התחלת טיפול בדיקור סיני ושימוש בויטמין C+אבץ+ויטמין E החל שינוי לטובה וכעת יש לי בודדים בתנועה.
בסבב הראשון שלנו לא הגענו להפריות, כנראה בגלל איכות הזרע שהוא לא טוב.
רציתי לדעת איזה ויטמינים אני יכול להוסיף לשפר את איכות וכמות הזרע. והאם שימוש בהרבה תוספי תזונה יכול לפגוע בכבד(יש לי נשאות להפטיטיס B עם PCR מאוד מאוד נמוך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : בעיית זרע קשה וטיפול בתוספי תזונה.
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/06/2017היי,
לדעתי במקרה שלך כדאי להשתמש בצמחי מרפא מותאמים לך אישית לבעיית הזרע. מניסיוני יש שיפור ניכר באיכות הזרע.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ספירולינה מומלצת לקרוהןנני22/06/2017
רציתי לדעת האם ספירולינה מומלצת למחלת הקרוהן באם היא פעילה או לא פעילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: האם ספירולינה מומלצת לקרוהן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/06/2017היי,
הספירולינה ממולצת לחולי קרוהן מאחר והיא משקמת ותומכת בצמיחה של חיידקי המעיים הטובים. מומלצת גם בזמן שהמחלה פעילה ולא פעילה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן וראש - כרוניייםאביב21/06/2017
שלום רב,
מזה 3 שנים אני סובל מכאבי בטן כרונים, ולפני שנה התחלתי לחוש לחצים בראש שנשארים 24 שעות.
עברתי את כל הבדיקו הפיסיולוגיות והכל תקין.
כבר עבדתי עם מספר נטורופתיים והתאמנו כל מיני תוספים שום דבר לא עובד.
כנראה שבסוף יגידרו אותי עם עם פיברומאלגויה.
השאלה שלי כזו:
כרגע אני לוקח שמן CBD כמשכך כאבים 3 פעמים ביום
ורציתי להוסיף לו SMAE-E, האם השילוב אפשרי ?
אני כבר ניסיתי פעם אחת, והיה נדמה לי ש SAM-E
עשה לי תגובה מסויימת בבטן, נפיחות וגזים...אני לא בטוח אב זו התחושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן וראש - כרונייים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/06/2017הי אביב,
מניסיוני יש קשר לכאבי ראש ובטן, באירידיולוגיה ניתן להבין את מקור הבעיה בן הבטן לראש.
יש אנשים שרגישים לשילוב בן same לCBD, לכן ממליצה לא לשלב בניהם.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב- איזה סוג כדאי?לי19/06/2017
היי,
אני רוצה להתייעץ בעניין שתיית חלב. אני יודעת שחלב פרה איננו מומלץ בכלל ועברתי לאחרונה לחלב סויה. אולם החלב סויה היחיד שעובד לי טוב בקפה הוא של תנובה. אני לא יודעת אם את מכירה אותו אבל הוא מכיל עוד דברים בנוסף לפולי סויה ומים, כגון: סוכר ומייצבים- דברים שאני לא ממש רוצה להכניס לגופי.
שאלתי היא האם כבר עדיף מעט חלב פרה בתוך הקפה שלי?
מה ההמלצה שלך בעניין?
אני קנאית מאוד לבריאותי ולבריאות בני ביתי.
תודה מראש על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: חלב- איזה סוג כדאי?
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/06/2017הי לי,
ניתן להשתמש בחלב סויה של אדמה או של הרדוף שלא מכיל סוכר וחומרים מייצבים או לקנות מכונה שניתן להכין דרכה חלב שקדים, סויה וקוקוס.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בעניין תופעות לא נעימות בנסיעה וטיסהשרינה18/06/2017
שלום רב. בנסיעות וטיסות לצערי אני סובלת מאוד, לעיתים הסבל מעיב על הנסיעה והארוע שמתלווה אליה. קראתי על כדור הומיאופטי קוקלין, אני לא בטוחה שאייתתי נכון, האם הוא מומלץ? האם הוא נקרא טבעי? מה המינון? האם יש הצלחות? בכבוד רב בתודה מראש שרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בעניין תופעות לא נעימות בנסיעה וטיסה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/06/2017היי,
אני לא הומהופטית לכן לא יכולה להמליץ לך בקשר לתרופה.
אני יכולה להמליץ לך על צמח הולריאן שמאוד מרגיע. ניתן לקנות אותו בבתי מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת קינמון - כמות מומלצת ביוםסופי18/06/2017
שלום לשושנה,
אבקש לישאול בענין אבקת קינמון כמה רצוי לאכול ממנו ליום מבלי לגרום לנזק? ולהפיק ממנו את התועלת המירבית
ובנוסף בבדיקה שערכתי לגבי סוג הקינמון מסתבר שישנם סוגים שונים
האם ידוע לך איזה הוא הרצוי והיכן רוכשים אותו?
אשמח לתשובה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת קינמון - כמות מומלצת ביום
קינמון מומלץ לקחת בן 1-3 גרם ביום. אם יש לך לחץ דם כך 1 גרם ביום.
הקינמון המומלץ הוא מסרלנקה ניתן לקנות אותו באתר i herb
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן שקדים להפחתת עיגולים שחוריםיעל18/06/2017
שמעתי ששמן שקדים במריחה מדי לילה עוזר להפחתת עיגולים שחורים מתחת לעיניים?האם זה באמת יכול לעזור? אם כן איזה סוג מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן שקדים להפחתת עיגולים שחורים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/06/2017הי,
אני ממליצה לך שמן שקדים בכבישה קרה והייתי מוסיפה לו תכולה של קפסולה אחת של ויטמין e 200 על כף שמן שקדים לשים פעם ביום בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נטורופטי למצב של לחץ נפשי כרוניאתי16/06/2017
אני בת 62, ובדרך כלל בריאה. אך סובלת מלחץ נפשי כרוני. האם ניתן לטפל בבעיה זו על ידי טיפול נטורופאט ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נטורופטי למצב של לחץ נפשי כרוני
ניתן לטפל בלחץ נפשי כרוני על ידי תזונה, צמחי מרפא, פעילות גופנית ומדיטציה. כל זה טיפול נטורופתי.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדים נפוחים ללא דלקתסיוון15/06/2017
לילדה שלי יש שקדים נפוחים שמקשים לה על הנשימה בלילה. היינו אצל רופא וזה לא דלקת. יש לך אולי הצעה מה יכול לעזור להורדת הנפיחות או להקל לה על הנשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים נפוחים ללא דלקת
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/06/2017הי,
שקדים הם איבר למפטי שיכול להתנפח בגלל ניקוז לא תקין של הלימפה. אני ממליצה ל'קנות ארכינציאה שעוזרת לנקז את הלימפה או שורש שן הארי.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בעור לילדה בת 7יסמין13/06/2017
לבת שלי יש גירוי בעור, זו לא פריחה ואמרו לנו למרוח קרמים אבל זה לא עוזר. יש איזה שמן או משהו טבעי שיכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: גירוי בעור לילדה בת 7
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית13/06/2017הי,
מומלץ לילדה להתקלח בסבון טבעי כמו קלנדולה של חברת וילדה, לכבס את הבגדים במוצרי כביסה טבעיים ולמרוח את העור בשמן קלנדולה של חברת וילדה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות טבעיות סינוסיטיס למבוגרחיים11/06/2017
שלום,
אשמח לשמוע על תרופה מהטבע/תרופת סבתא לטיפול בינוסיטיס...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות טבעיות סינוסיטיס למבוגר
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית14/06/2017הי חיים,
אני ממליצה לקנות צמחי מרפא שמיבשים ומורידים דלקת בסינוסים כמו ארכינציאה, סמבוקוס, קורנית וליקוריץ.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות קפאין מומלצת ביוםאיה08/06/2017
תודה על התשובה הקודמת, יש לי שאלת המשך. אמרת שמומלץ לשתות בין 2 ל-4 כוסות תה ירוק ביום. זה אומר שיותר מזה זה יכול להזיק? מה זה בעצם יכול לגרום? וכמה כוסות קפה מותר לשתות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה: כמות קפאין מומלצת ביום
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית11/06/2017היי,
לא מומלץ לשתות יותר מ 4 כוסות תה ירוק בגלל הקפאין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאין בתה ירוק לעומת קפהאיה06/06/2017
האם הכמות של קפאין בתה ירוק זהה לכזו של קפה. כמה כוסות תה ירוק מומלץ לשתות ביום ומה הכמות המרבית שמותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפאין בתה ירוק לעומת קפה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית06/06/2017הי איה,
תה ירוק מכיל שליש מכמות קפאין שיש בקפה.
מומלץ לשתות בן 2-4 כוסות תה ירוק ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של רימוטיב + רדיולהקובי04/06/2017
אני צורך רימוטיב 500
ובמקביל משתמש מעט בשמן CBD
רציתי לדעת אם יש בעיה להוסיף רדיולה מעבר לרימוטיב?
מפני שקראתי שאסור לערבב רדיולה עם כדורים ממשפחת ה SSRI
אומנם הרימוטיב לא פועל בדיוק כמו ה SSRI אבל הוסבר לי שהוא דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של רימוטיב + רדיולה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית06/06/2017הי קובי,
אין מניעה לשלב את הרדיולה יחד עם הפריקום.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת טיסה לילדה בת 13נתי04/06/2017
אנחנו מתכננים טיסה ולבת שלי בת ה-13 יש חרדת טיסה קלה. יש לך המלצה לתרופה טבעית שיכולה לעזור לה לפני הטיסה או בזמן הטיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : חרדת טיסה לילדה בת 13
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית04/06/2017היי נתי,
ניתן לקנות תמצית צמחית של ולריאנה רפואית מבית מרקחת ולתת לפי המלצות הרוקח.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)