מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרון לריח רע מהפההדס101/09/2017
אני טיפוס לחוץ מאוד . ואני סובלת מריח לא נעים מהפה בלשון המעטה... מאז שאני זוכרת את עצמי .אני קוראת הרבה חומר בנושא ולא הבנתי עדיין איך אני יכולה לדעת מה מקור הריח. מהקיבה או ממערכת הנשימה / הלשון . נבדקתי אצל רופא שיניים והוא קבע שהכל תקין. זה כמובן משתק אותי מבחינה חברתית ואהיה אסירת תודה אם תצילו אותי .כן ממש כך.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פתרון לריח רע מהפה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית05/09/2017היי הדס,
כדי לדעת מה מקור הריח ולנקות את המקום לדעתי את צריכה אבחון אירידיולוגי וטיפול נטורופתי.
טיפים:
אם את סובלת מסינוסים, ליחה ונזלת מקור הריח מערכת הנשימה.
אם את סובלת ממערכת העיכול כמו נפיחות ועצירות אז המקור הוא ממערכת העיכול.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתיק אגבה - כן או לא?טלי31/08/2017
אני שומעת דברים סותרים על אגבה במקום סוכר. האם זה בריא או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתיק אגבה - כן או לא?
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית31/08/2017היי,
אני כן ממליצה על אגבה כחולה אורגנית אבל עד כמות של שתי כפות ביום. האינדקס שלה נמוך ומתאימה גם לחולי סוכרת וגם לגמילה מסוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיק אגבה - כן או לא?
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית31/08/2017היי,
אני כן ממליצה על אגבה כחולה אורגנית אבל עד כמות של שתי כפות ביום. האינדקס שלה נמוך ומתאימה גם לחולי סוכרת וגם לגמילה מסוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטלי ויטמין וצבע השתןאיילה29/08/2017
התחלתי לקחת מולטי ויטמין באופן קבוע והשתן שלי הפך לצהוב זרחני, הבנתי שזה אומר שיש עודף בגוף של אחד מהמרכיבים אבל יש ימים שבהם השתן שלי לא משנה את הצבע, זה אומר שיש לי עודף או חוסר? אני צריכה לקחת משהו נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : מוטלי ויטמין וצבע השתן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית29/08/2017הי,
הצבע נובע מהB קומפלקס שיש במולטי ויטמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה טבעית לפטריה בציפורןאורלי27/08/2017
האם ניתן לפתור פטריה בציפורן בתרופת סבתא? כברניסיתי המון משחות, לק מיוחד לציפורן, ספריי וכו'. שום דבר לא עזר. האם יש תרופת סבתא מוצלחת שיכולה לסייע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה טבעית לפטריה בציפורן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/08/2017היי,
טיפול בפטריית הציפורן צריך להיות גם פנימי, לכן כדי להתפטר מהפטריה את צריכה לעשות טיפול לקנדידה שכולל שינוי תזונה ותוספי מזון אורליים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בשריר הרגל באמצע הלילהירין27/08/2017
שלום רב,
בן 42 בריא בסף הכל. בלילות האחרונים אני מתעורר באמצע הלילה מהתכווצויות של השריר בשוק הרגל. אלה כאבים עצומים שמשתחררים אחרי כמה דקות. ממה זה יכול לנבוע ומה יכול לעזור נגד זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות בשריר הרגל באמצע הלילה
התכווצות שרירים בלילה יכולה לנבוע מחוסר איזון המלחים בגוף נתרן אשלגן, סידן ומגנזיום. אני ממליצה לך לקחת כדור של מולטי מינרל לפי הוראות היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור טבעי נגד בחילות בנסיעותאלה24/08/2017
הבן שלי בן 7 והוא סובל מבחילות בנסיעות ארוכות. האם יש כדור טבעי נגד בחילות שיכול לעזור לו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור טבעי נגד בחילות בנסיעות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/08/2017הי אלה,
ניתן לתת לו כדורים טבעיים שנקראים נוזיקס או כדורים הומאופתיים בשם cocculine
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקוזמין, מומיות (הזהב השחור,) msm,שפרה פרל21/08/2017
האם מוכרים לכם? האם מתאים לטיפול בהסתיידות הגידים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : גלוקוזמין, מומיות (הזהב השחור,) msm,
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/08/2017היי שפרה,
אני ממליצה לך על MSM אנטי דלקתי ונוגד כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה להעלאת הברזללימור21/08/2017
שלום רב, מטופלת בכדורי אקטיפרין. מעדיפה את הברזל עדין של סולגאר, אך לצערי הוא לא ממש שיפר את רמות.ההמוגלובין.
האם יש תוסף תזונה טבעי, שיכול להגביר את הספיגה של הברזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה להעלאת הברזל
אני ממליצה לך ברזל נוזלי בשם פלורדקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונה להעלאת הברזל
אני ממליצה לך ברזל נוזלי בשם פלורדקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזונות לתת חומציות בקיבהדנה18/08/2017
שלום
אילו מזונות כדאי לצרוך על מנת לאזן את חומציות הקיבה ?
אני חושבת שאני סובלת מתת חומציות בקיבה איך אדע בדיוק שאכן כך אילו תסמינים אני אמורה להרגיש ? יש לי נפיחות בטן וגזים אחרי כל ארוחה בעבר לקחתי תרופות סותרי חומצה ואני מרגישה שהתרופות שיבשו לי את חומציות הקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה: מזונות לתת חומציות בקיבה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2017הי דנה,
כשיש תת חומציות בקיבה הסימפטומים שמופיעים הם, כאבי בטן, נפיחות של הבטן אחרי ארוחה קטנה, גזים, גיהוק, מזון לא מעוכל בצואה, שלשולים ועצירויות.
הטיפול כולל אנזימי עיכול שמכיל חומצת קיבה , פרוביוטיקה ואבץ שהוא מרכיב חשוב ביצירת חומצת קיבה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינה קושי בהרדמות ויקיצה כמה פעמיםרות18/08/2017
בת 62 סובלת שנים רבות מנדודי שינה קשה להרדם מתעוררת בלילה וזה משגע אותי. איני מעונינת בכדורים לכן מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : נדודי שינה קושי בהרדמות ויקיצה כמה פעמים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2017הי רות,
יש סיבות רבות לחוסר שינה לדוגמה חומציות יתר ברקמות, חוסר איזון הורמונלי, מצב נפשי ועוד סיבות , לכן אני ממליצה לך אבחון אירידיולוגי שניתן לראות בבירור את מקור הבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפילים במעיים הרבה זמןעדן17/08/2017
יש לי תולעים כבר זמן רב והם עושות לי גרד וחוסר שינה מה כדאי לאכול אני אוכלת רק קטניות ומידי פעם ירקות מבושלים.. והתופעה לא חולפת לקחתי כבר כדורים וצמחי מרפא וזה לא עבר לי ולקחתי הרבה תרופות נגד תולעים, אם אני אצום צום מים זה יכול לעזור?? ואם לא מה כן יכול לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפילים במעיים הרבה זמן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2017הי עדן,
אם ניסתה הכל והטפילים לא עברו תנסי mms יכול לעזור למגר את הטפילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עדן21/08/2017היי
מה זה ואיפה משיגים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר - טיפול טבעי והמלצותישי14/08/2017
שלום רומי,
אני בן 61, מרגיש טוב רוב הזמן וללא מחלות כרוניות ככל הידוע לי. לאחרונה הלכתי להיבדק וגילו אצלי הליקובקטר.
האם זה מסוכן?
מה ניתן לעשות כדי להיפטר מזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - טיפול טבעי והמלצות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2017שלום ישי,
חיידק ההליקובקטור נפוץ וקל להידבק ממנו, הטיפול הקונבנציונלי הוא על ידי אנטיביוטיקה מסיבית שלא תמיד עורגת את החיידק והבעיה הנוספת שניתן להידבק שוב מהחיידק בקלות.
בטיפול הטבעי משנים את התזונה מורידים סוכרים, בשרים, מטוגנים, ומוצרי חלב. התוספים שלוקחים זה פרוביוטיק, שמן אורגנו, ואגוז שחור.
מומלץ ללכת לנטורופת לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לבלוטת רוק מנופחתמרים14/08/2017
שלום רב,
אני בת 57. לאחרונה באופן פתאומי התנפחה לי בלוטת הרוק.
יתכן, לדברי הרופא, שיש שם חסימה או אבן.
מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לבלוטת רוק מנופחת
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2017היי מרים,
אני ממליצה לך לשתות הרבה מים, למצוץ פלחי לימון ( חומצת הלימון מפרקת את האבן) וללעוס מסטיקים מגברים הפרשת רוק.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת רעב לא פוסקת במחזורהילית13/08/2017
כשאני במחזור אני כל הזמן רעבה, לא משנה מה אני אוכלת ובאיזה כמויות אני כל הזמן מרגישה רעב. כשנגמר המחזור אני חוזרת למצב רגיל ותקין. מה כדאי ל לקחת או לאכול במצבים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר : תחושת רעב לא פוסקת במחזור
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית13/08/2017הי הילית,
יש נשים שבשינויים הורמונליים חוות תחושת רעב, אני ממליצה לקחת את צמח האנג'ליקה הסינית שמאזן הורמונלית ויכול למנוע את תחושת הרעב
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי בקונדילומה וגירודצליל11/08/2017
שלום,
יש לי מספר קונידלומות קטנות ונורא נוראאאא מגרדות. כרגע אני מטופלת ע"י קונדילוקס, אבל זה לא מרגיע את הגירודים, ואפילו מגביר אותם (אני מניחה שזה תגובה טובה לקונדילוקס).
האם יש לכן המלצה למשחה טבעית שאוכל להשתמש בה להפחתת הגירוד? משהו שלא יפגע ביעילות של הקונדילוקס
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בקונדילומה וגירוד
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית13/08/2017היי,
אני ממליצה לך לערבב סודה לשתיה עם שמן קיק ליצור מעין משחה ולמרוח על האזור.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)