מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהדנה20/05/2010
שלום, בני בן השנתיין סובל מאלרגיב בעור. ניסינו הרבה משחות אבל הן לא ככ עזרו. תהיתי האם תוכלו להמליץ אולי על קומפרסים צמחיים כלשהם שיכולים לעזור במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה עורית
ורדי בנש-רביב20/05/2010שלום דנה
לטיפול בעור יש כמה פתרונות חיצוניים טבעיים, הטובים, מניסיוני הם של חברת קמדיס camedis פיתוח ישראלי של מומחה עור ברפואה סינית, יש להם סידרה של אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה, פסוריאזיס ועוד, אפשר להיכנס לאתר שלהם ולהתייעץ איתם, זה כולל גם ג'ל להרגעת העור וסבון ללא חומרים שמגרים את העור.
אבל חשוב מזה, הטיפול בבעיות עור הוא טיפול פנימי, בדרך כלל אצל ילדים הבעיה נובעת מתזונה שלא מתאימה להם וגורמת לגירוי יתר של המערכת כמו מוצרי חלב, פחמימות/סוכרים או חומרים משמרים, סינטטיים, מייצבים וצבעי מאכל. ואז הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול פנימי בצמחים או דיקור או שניהם.
כך שכדי לפתור את הבעיה באמת הייתי ממליצה על טיפול יותר שורשי.
כדאי להגיד שהרופאים בדרך כלל ממליצים כל משחות סטרואידיות שלרוב מחריפות את המצב לאורך זמן ולעיתים רואים זאת בביטויים פנימיים מאוחרים יותר כמו אסטמה של ממש (לא רק של העור) ועוד.
בהצלחה ורפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
ד``ר אריה מבר20/05/2010חובה טיפול טבעי פנימי בדיקה אצל הומאופת טיפול הומאופתי יחזק כל המערכות של הילד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליהי12/05/2010
השיער שלי מאוד שמן. מה מומלץ לי לעשותץ? האם להשתמש בשמפו מסויים, האם לשנות תזונה?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער שומני
ד``ר אריה מבר12/05/2010כדאי להימנע מתזונה עשירה בשומנים רוויים (בעיקר מהחי) כגון: נקניקים, מאכלים מטוגנים, לחם לבן, ממתקים וסוכר תעשייתי, אוכל מהיר, אלכוהול וגבינות בעלות אחוז גבוה של שומן. מזון מהסוג הזה מעודד הפרשה של שומן ולנקות הכבד עם הרכבים טבעיים לדוגמה סופר תא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות אצל ילדה בת7גלי10/05/2010
שלום למנהלות הפורום, אני אמא לילדה מקסימה בת 7. לאחרונה התחילה תופעה לא ברורה, אם אני יוצאת למכולת לכמה דקות הילדה נתקפת חרדות שמשהו יקרה לי בדרך. אני חייבת לציין שאני ובעלי התגרשנו והילדה עברה כמה שינויים אבל בכל זאת מדובר בחרדות ממש חזקות ומשמעותיות היא אומרת שהיא ממש יכולה לראות את זה בעיניה. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על טיפול אלטרנטיבי כי אני לא רוצה עכשיו לסחוב אותה לפסיכולוגים, אני רוצה למצוא פתרון טבעי שלא ישאיר עליה סטיגמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ טיפול פסיכולוגי מומחה ילדים
ד``ר אריה מבר10/05/2010טיפול ביחד עם הגרוש שלך והילדה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
ורדי בנש-רביב27/05/2010שלום לך
לפי מיטב הבנתי את לא רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי עם ביתך ואני מבינה אותך. יש כמה תרפיות טובות מאד שלא מחייבות להביא את בתך לספת הטיפול שעושות פלאים. אני מאד ממליצה על מסאז' ריתמי המגיע מעולם התרפיות של האנתרופוסופיה, וכן השילוב עם צמחי מרפא סיניים או הומיאופתיים נראה לי שתצליחי להביא את בתך למקום מוגן, רגוע ומאפשר שיקל על התקופה הקשה.
ודרך אגב טיפול פסיכולוגי מזמן לא משאיר סטיגמה שלילית..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עינייםלאה04/05/2010
בתי בת שלוש וכבר זקוקה למשקפיים. האם יש משהו שעליו ממליצים ברפואה המשלימה כדי לעצור את התדרדרות הראייה ולשפר את העיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לחיזוק שרירי העיניים
ד``ר אריה מבר04/05/2010לבקש מרופא עיניים תרגילים לחיזוק שרירי העיניים אפילו שהרבה רופאים חושבים שלא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית29/04/2010
היי שלום שמי חן ואני בת 17 אני סובלת מי בעייה שהתחילה להדאיג אותי לאחרונה בפתאומיות היא הופיע קימת כול לילה שאני שוכבת במיטה עולה לי מין בועה כזאת בצד הימני בבטן
ושאני לוחצת עליה היא חוזרת שוב למקומה אני מאוד מודאגגתת מי זה זה פתאום הופיע לי
הודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועה בצד ימין הבטן
ד``ר אריה מבר02/05/2010קשה לדעת ללא בדיקה גופנית או על ידי אולטרסאונד.לגשת לרופא משפחה בלבדוק לאחר אבחון תשאלי עוד פעם שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית עורגלילה24/04/2010
לנכדי בן חצי שנה יש פטריית עור באזור החיתול וזו לא תפרחת חיתולים אלה פיטרייה שהולכת ומתפשטת איך אפשר לטפל בזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית עור
ורדי בנש-רביב24/04/2010שלום גלילה
קודם כל החשוב יהיה לפקוח עין על התזונה שלו, אם הוא יונק בלבד הייתי שמה לב (מבחינתך)להפחתת רמות הפחמימות -סוכרים בתזונה( מזונות שמעודדים את שגשוג הפטרייה) וכן המעטה במוצרי חלב שעושים פעולה דומה.. אם בנך צורך בעצמו תחליף על בסיס חלב פרה או סוכרים אחרים חשוב להפחית באלו מאד. בכל מקרה מבחינה מקומית יש שמן לצמחי ברא שנקרא קנדי-די, ואותו אפשר למרוח מקומית על האזור הנגוע. הייתי נמנעת מכל מיני קרמים אחרים תעשיתיים.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית עור באזור החיתול
ד``ר אריה מבר25/04/2010חייבים לשמור שהמקום יהיה יבש כל הזמן בלקנות משחה עם קלנדולה TMלמרוח 4 פעמים ביום במידה שלא עובר אחרי 5 ימים לברר אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ושיעול תינוק בן חצי שנהע19/04/2010
שלום רב,
בני בן 6 חד' וזו כבר הפעם הרביעית שאינו מרגיש טוב אף סתום ושיעול כל פעם זה נמשך שבוע ואך יותר ניסיתי כבר הכל אדים, מי ים טיפות של קרבול על חיתול מעל לראש, בצל ומה לא.... אבל כלום לא ממש עוזר,כמובן שהוא ממש לא ישן בלילה בגלל זה.
מה ניתן לעשות ע"מ להקל עליו, איזה טיפול מומלץ. הודה לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום ושיעול
ד``ר אריה מבר19/04/2010להמשיך עם אדים להפסיק חלבי וללכת לטיפול הומאופתי כדי לחזק כל המערכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף סתום
ורדי בנש-רביב19/04/2010שלום לך..
חוץ ממה שתיארת יש טיפול מקומי מוצלח שנקרא סתירמר, זה ספריי עדין על בסיס מי מלח מאד מאוזן שמייבש את הגודש באף ללא חומרים לא בריאים, הספריי עצמו משפריץ מאד בעדינות ומתאים לילדים, פרט לכך אפשר למצוא טיפול נגיש ומיידי במוצר של הומגליל שנקרא דרוז-טוקס, פורמולה הומיאופתית טוב לגודש וליחה, ובכל מקרה המלצתי היא לערוך אבחון מסודר כדי להבין מדוע בנך סובל מהישנות הנזלת/ליחה במעברי האף ולפתור את העניין באופן יסודי.
בהצלחה ורפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטקוקוס חוזר ונשנהעינת18/04/2010
שלום רב,
ביתי בת עוד מעט 5 נדבקת לעיתים תכופות בדלקת גרון חידקית - סטרפטקוקוס והטיפול כמובן הוא אנטיביוטיקה.
מיותר לציין שהטיפול מחליש את הגוף ואת מערכת החיסון.
היום כשהרופא בדק אותה שוב הוא אמר גם כי השקדים מוגדלים וזו אחת הסיבות להידבקויות החוזרות ונישנות.
שאלתי היא איזה טיפול יוכל להתאים לילדה על מנת שהשקדים לא יהיו נפוחים והילדה תתחזק ולא תידבק כה מהר.
אודה לכם על התשובה.
אנחנו מודאגים מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטראפ חוזר
ורדי בנש-רביב19/04/2010שלום מימי
חשוב להבין קודם כל האם מדובר באדנואידים מוגדלים או רק נפוחים ועד כמה זה חמור, לרפואה הקונבנציונאלית בדרך כלל יש להציע רק טיפול רגעי לדלקת החיידקית- אנטיביוטיקה או מניעתי- אנטיביוטיקה לאורך כמה חודשים או ניתוחי- אם האדנואידים מוגדלים- הוצאת שקדים. הרפואה המשלימה מנסה להתבונן בבעיה ולבחון את הישנותה ולהבין מה מקורה מכמה רבדים. אני ממליצה לך לפנות למומחה ברפואת ילדים סינית ולערוך אבחנה, אני מניחה שתקבלו המלצות תזונתיות ברורות, וגם צמחי מרפא מניעתיים וגם לזמן אקוטי במידה ויהיה, אבל הכי חושב המצב יטופל משורשו ויימנע הישנות והחלשות חוזרת של בתכם.
בהצלחה ובריאות שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון חידקית
ד``ר אריה מבר19/04/2010מומלץ טיפול לחיזוק מערכת חיסונית עם מטפל מומחה בהומאופתיה וצמחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 8 מפחדת לישון לבדה.מימי18/04/2010
הבת שלי מפחדת לישון לבד.אין לה בעיות אחרות כבר 3 שנים מקבלת טיפול אצל כמה פסיכולוגים ללא הצלחה איזה טיפול טבעי מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ טיפול בפרחי באך
ד``ר אריה מבר18/04/2010ללכת למומחה בפרחי באך טיפול מומלץ מאוד לילדים עם חרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד לילי
ורדי בנש-רביב19/04/2010שלום מימי
אני מניחה שהפחד של ביתך משינה לבדה לא החל היום אלא כבר נמשך לאורך זמן, מטפל מומחה ינסה להבין ביחד אתכם מדוע הפחד קיים ולטפל בשורש הפחד, הטיפול יכלול מספר תחומים ולא רק ייתן לה "תרופה" לשינה או ל"הפרעה רגשית" אני ממליצה בחום גם לשלב טיפול של מסאז' ריתמי (מסאז' ייחודי המגיע מתוך הרפואה האנתרופוסופית) הוא עוזרלתקן דפוסים מהינקות ומאד נעים ולא מאיים.
בהצלחה ולילה טוב לכל המשפחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שקדיםציל14/04/2010
בני בן 9 סובל כמה שנים מדלקות שקדים שחוזרות לפחות כול חודשיים עם חום גבוה כאבים ברגליים וביידים ובלוטות לימפה נפוחות מאוד מאוד , רציתי לדעת איזה טיפול מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות שקדים חוזרות
ורדי בנש-רביב14/04/2010שלום ציל
מצב זה שאת מתארת יכול לקבל מענה טוב ויעיל בקלות, אני ממליצה בחום על טיפול ברפואה הסינית- דיקור וצמחי מרפא וכמובן בדיקת מצב התזונה. המצב שתיארת מאובחן בדרך כלל ברפואה הסינית כמצב שבו יש "פתוגן מושהה" בגוף שבכל פעם "מרים" את ראשו ויוצר מחלה פעילה, בדרך כלל מצב זה מגיע בעקבות טיפול לא נכון באנטיביוטיקה וכן מתזונה שלא מתאימה לבנך או מצב רגשי או חברתי שמעורר את הפתוגן לחיים, הבעיה היא שכל מחלה כזאת שחוזרת מחלישה יותר את תנגודת הגוף ואת היכולת שלו להתמודד עם הפתוגן בכל פעם מחדש. אני ממליצה לך לפנות לטיפול במהרה בעיקר בעונה זו לאחר החורף יש סיכוי טוב ש הטיפול יענה על הבעיה במהירות ובסתיו-חורף הבאים בנך יהיה מוכן וחזק והמצב ייעלם לחלוטין.
בהצלחה, בריאות שלמה
ורדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול יעיל לדלקת שקדים
ד``ר אריה מבר14/04/2010חולשה חזקה של מערכת החיסון גורם לדלקת שקדים בקטריאלי או על ידי וירוסים .מומלץ מאוד טיפול הומאופתי וצמחי.שמרפא המחלה מהר מאוד.רצוי מאוד בדיקה אצל מומחה הומאופתי.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרכזות במבחניםשמרית13/04/2010
רציתי לשאול אם יש משהו מומלץ ברפואה המשלימה שעוזר להתרכז בלימודים ובמבחנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז
ורדי בנש-רביב13/04/2010שלום שמרית
בעניין זה הרפואה הסינית תמיד תרצה לשאול מה מקור הבעיה שבגללה מופיע חוסר הריכוז ובהתאם לתשובה להתאים טיפול. לא ציינת אם מדובר בילד.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת קשב וריכוז מומלץ בדיקה
ד``ר אריה מבר14/04/2010הפרעות קשב וריכוז המלווה בהיפראקטיביות A.D.H.D מתחילה מגיל מוקדם, עשויה לשבש את חיי המשפחה, את ההשתלבות החברתית של הילד, את הישגיו הלימודיים ואת הדימוי העצמי שלו. הטיפול בילד בעל הפרעת קשב וריכוז צריך לכלול התייחסות למספר מרכיבים בתפקודו:
טיפול רגשי לילד על מנת לעזור לו בקשייו הרגשיים והחברתיים.
טיפול תרופתי טיבעי עם אבחון ממוחשב(במידת הצורך) על מנת לעזור לו בהפניית הקשב והריכוז בבית הספר ובבית.
הדרכת הורים על מנת לעזור להם בהתמודדות עם קשיי הילד במשפחה ומחוץ לה.
הדרכת הצוות החינוכי בנוגע לתפקוד מיטבי בכיתה או בגן. הוראה מתקנת במידת הצורך.
ריפוי בעיסוק לשיפור מיומנויות חשיבה ולמידה, תפקודי יום יום, התארגנות, ושיפור יכולת השתלבות חברתית.
אבחון מדוייק ובניית תוכנית טיפולית המתאימה לילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזילה וקרניו סקארלמריאנה08/04/2010
בוקר טוב,
הבת שלי בת 7 חודשים, אובחנה אצלה פזילה מולדת פנימה באחת העיניים. המליצו על משקפיים+ רטייה ורוב הסיכויים שלאחר תקופת הרכבה של כשלושה חודשים נגיע לניתוח.
שמעתי על שיטת קרניו סקארל ותהיתי האם היא יכולה לעזור בהחלשת השרירים בעיניים (הפנימיים) בכדי להימנע מניתוח?
במידה וכן, היכן אוכל לקבל המלצה על מטפל המומחה בתינוקות?
אני מציינת שנולדה בשבוע 39, בקיסרי בגלל עכוז, אך לאחר ירידת מים ופתיחה 5....
מחכה לשמוע מכם
תודה ויום נפלא
מריאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרניו סקראל
ורדי בנש-רביב08/04/2010שלום מריאנה
לשיטת הקרניו-סקראל יש הצלחות מפתיעות עם בעיות מולדות. אני הייתי פונה למטפל ומתייעצת איתו על הנושא בהרחבה. אני ממליצה עם ג'וזי שנמצא ברעננה, אני לא יודעת פרטים נוספים לצערי אבל הוא נחשב למעולה, חפשי אותו בגוגל או למיכל קופר שנמצאת בתל אביב.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביעותי לילהספיר31/03/2010
בני בן ה-4 סובל מביעותי לילה. הוא קם בצעקות. אני ממש לא יודעצת מה לעשות אולי תוכלו להמליץ לי על איזה משהו מרגיע טבעי שמתאים לילד בגילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביעותי לילה
ורדי בנש-רביב31/03/2010שלום ספיר
אכן לא נעים.. אני הייתי רוצה לברר האם עובר עליו משהו ביום יום שבא לידי ביטוי בלילה, גן חדש/ גננת חדשה, אח חדש שמצטרף למשפחה, אוכל שהשתנה וכן הלאה, כמובן שניתן לגשת למטפל מומחה בילדים לעזרה יותר מכוונת אבל בכל מקרה יש מוצר שנקרא גלי-מון והוא הומיאופתי ומיועד לילדים ולהפרעות שינה שונות, הוא עדין וכללי ואולי יכול לעזור .
במידה ולא הייתי ממליצה על טיפול פרטני..
חג שמח
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו..
ורדי בנש-רביב31/03/2010גלי-מון הוא מוצר של הומגליל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרני22/03/2010
שלום, לתינוק שלי בן חמישה וחצי חודשים יש בעיות שינה וכמו כן אסטמה של העור.
הבנתי שאני יכולה לטפל בו בהומאופתיה או בדיקור.
מה יותר ממולץ לגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ורדי בנש-רביב22/03/2010שלום רני
לא הסברת מהן בעיות השינה של בנך, הוא צעיר מאד כדי להיות מאובחן כבעל בעיות שינה.האסטמה של העור היא בוודאי מצב דיסהרמוני שזקוק לטיפול. הייתי ממליצה לכם בתור התחלה לבדוק את התזונה שלו, אם הוא אינו יונק באופן מלא ומקבל תחליפים הייתי מספיקה את התחליף החלבי ועוברת למוצר צמחי וכן אם הוא יונק בודקת את תזונת אימו וממליצה לה להימנע ממזונות שונים.
בנוגע לטיפול המתאים, יש שהומיאופתיה עוזרת להם ויש שרפואה סינית- דיקור וצמחי מרפא. אני מגיעה מהרפואה הסינית הקלאסית ולכן אני בעדה באופן טבעי..:)
בכל מקרה הייתי פונה לקבלת טיפול בהקדם האפשרי כדי להימנע מהתקבעות הבעיה.
רפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה או דיקור עם אסטמה ושינה
ד``ר אריה מבר23/03/2010לתינוק שלך בן חמישה וחצי חודשים עם בעיות שינה ו אסטמה של העור על פי נסיוני עשיר של 30 שנה מומלץ לטפל בהומאופתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק מערכת החיסוןיהודית14/03/2010
נכדי בן 4 חלה בדלקת ראות חזקה והיה מאושפז 10 ימים בבי"ח.הוא עדיין מקבל אנטיביוטיקה וחלש מאד. מצבו השתפר והוא חזר לגן לחצי יום. כנראה בגלל חולשתו הוא שוב קיבל חום והרופא אומר שזה וירוס. איך אפשר לחזק את מערכת החיסונים שלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת החיסון
ורדי בנש-רביב14/03/2010שלום יהודית
במצב כזה חייבים להתגייס באופן מאד פעיל על מנת לעזור לו להחלים ולחזור לאיתנו. קודם כל נגיד ממה כדאי להימנע-
תשתדלו להימנע מלתת לו סוכרים/פחמימות, אלו הם כר פורה למזהמים ולהתפתחותם, וכן יוצרים הרבה ליחה ומחלישים את מערכת העיכול. חוץ מזה כדאי להימנע מלתת לו מוצרי חלב שכן הלקטוז הנמצא בחלב קשה לעיכול וגם יוצר הרבה ליחה ותופעות אלרגיות. כמו כן הימנעו מבוטנים (שיש בבמבה) בננות ופרי הדר. פרט לכך הייתי מאד מקפידה על סדר יום ריתמי וקבוע, ממעטת בגירויים חיצוניים כמו שעות טלויזיה רבות ומחשב, ובאירועים חברתיים אינטנסיביים. פרט לכך חשוב לתת לו חיזוק- הדבר הנכון ביותר יהיה לקחת אותו למטפל המומחה ברפואת ילדים וזה יתאים לו טיפול מדויק וכן אפשר לתת לו טיפול פרוביוטי לשיקום מערכת החיסון והעיכול וגם פורמולת צמחים סינית למניעה והישנות המחלה כמו למשל -wind jade screen של צמחי קאן, למשל..
בריאות טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק מערכת החיסון
ד``ר אריה מבר15/03/2010חיזוק מערכת החיסון מחזקים עם טיפול נכון אישי הומאופתי.בינתיים לתת לנכד בן 4 טיפות טראומל 4 טיפות 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)