פורום רפואה משלימה ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בוכה כל הלילה
    אלכס
    10/04/2009

שלום רב

גלי היא ילדה נהדרת בת כמעט שנה. מתנהגת למופת ביום והופכת בוכה ומייללת בלילה. יש לציין כי לפני שבועיים העברנו אותה מתמ"ל חלבי לצמחי עקב נזלת כרטנית מגיל 0 - המליצו לנו לנסות - אולי זה יעבור. אך כבר שבוע גלי מתעוררת בלילה ובמקום לאכול ולהרדם חזרה - היא פשוט בוכה 3-4 שעות וכלום לא עוזר- אני מנענעת אותה, משכיבה עלי, על הכרית, על הבטן, על הצד....וכלום, הבכי פשוט נמשך. פעמיים נאלצנו לתת לה נורופן, כי דאגנו שכואב לה משהו. זה "עזר" כעבור 40 דקות - שעה, אבל אינני רואה בזה פתרון - משהו מפריע לילדה שלי ואני רוצה להבין מה ע"מ לא להשקות אותה תרופות.

אשמח לכל עצה או "הארה", כי אנו כבר אובדי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בוכה כל הלילה

הוספת תגובה

• בכי לילי

ורדי בנש-רביב
    10/04/2009

שלום אלכס

אכן נשמע כסיפור לא נעים. לפי הסיפור נשמע כאילו יש סיכוי שהחלפת המזון משפיעה. שימי לב לשינויים ביציאות ,לפעמים הפורמולה הצמחית עושה מעט גזים ועצירות וייתכן שבלילה זה מחמיר.
    אל תתני עוד משכי כאבים זה באמת מיותר ולא מוסיף למצבה הכולל. מעניין אותי לדעת אם היא בוכה עוד מלפני השינה או שהיא נרדמת ומתעוררת בוכה כעבור זמן, לא צינת אם היא אוהבת את התחליף החדש. באופן כללי אני מחזקת את ידיכם בהחלפה להפסקת הנזלת זה אכן יעזור אבל צריך לשים לב שהיא לא סובלת מהתחליף. הייתי מנסה לפנות אל מטפל מומחה שינסה להבין את פשר הבעיה(אולי פשוט יוצאות שיניים??) ולעזור לה לעבור את בתקופה הקרובה בקלות.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נדבקתי בחזרת?
    kkk
    10/04/2009

שלום,
    אני בן 18, מבצע פעילות ספוטיבית על בסיס יומי.
    אתמול הייתי אצל משפחה שבנם חולה בחזרת, אני לעולם לא קבלתי את המחלה וגם לא חיסון למחלה והייתי במרחק של שלוש מטרים +- ממנו.
    האם יש סיכוי שנדבקתי?
    אם כן יש לי פעילות ספוטיבית מאוד חשובה בעוד עשר יום ואני יכול לשנות את המועד שלה בקושי רב, יש צורך?

לקביעת תור
    סגירה
    האם נדבקתי בחזרת?

הוספת תגובה

• חזרת

ורדי בנש-רביב
    10/04/2009

שלום

קשה לי להאמין שנדבקת, שים לב אם עולה לך החום בימים קרובים, אבל שוב, קשה לי להאמין שממרחק כזה נדבקת.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה קלה לבן 17
    מחפש תשובה
    03/04/2009

שלום רב,
    אני בן 17 ויש לי בליטה בפטמות מאז גיל 13 - כנראה זה נקרא גניקומסטיה.
    אני מעוניין להיפטר מזה, להרבה ילדים שאני מכיר היה את זה פחות מחצי שנה וזה נעלם, ולי זה נשאר. חשוב לי להדגיש כי הנפיחות היא רק בפטמות,
    כאשר קר לי למשל אז הפטמות מתכווצות (כמו אצל כל אדם נורמלי) ובכלל לא רואים את הנפיחות,
    ברגע של קור אין זכר לגניקומסטיה-זה נראה יותר אסטטי, אך זה חוזר לאחר דקה בערך.
    החזה שלי שרירי ורק הבליטות האלו מפריעות לי לי - הפטמות נפוחות כ-0.7 ס"מ לבחוץ.
    האם אפשר לטפל בזה באמצעות תרופות? אם כן מהי סביבת המחירים?
    האם אוכל להמשיך להתאמן עם משקולות? האם זה עוד יוכל להיעלם באופן טבעי?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    גניקומסטיה קלה לבן 17

הוספת תגובה

• גניקומסטיה

ורדי בנש-רביב
    05/04/2009

שלום לך

התופעה אותה אתה מתאר אכן שכיחה ולפי הנתונים שצירפת הבעיה שלך לא מאד חמורה, יחד עם זאת נשמע שזה מטריד אותך.
    לגבי טיפול, כדאי לברר ממה נובע מצב זה, האם זה שומן (נשמע שלא כי כתבת שאתה מתאמן הרבה) או שזה מצב הורמונלי שבו יש בגוף רמות אסטרוגן גבוהות מהממוצע. אני מניחה שלרפואה יש מה להציע בנושא ההורמונלי, ובטח בנושא הניתוחי. אני הייתי ממליצה לך לנסות קודם לדבר עם הרופא שלך לגבי אופציות שמרניות וגם לנסות לפנות לרפואה המשלימה. למשל דיקור סיני המשולב עם צמחי מרפא בהלחט יכול להשפיע על המערך ההורמונלי וגם נבדוק את התזונה שלך, ייתכן שאתה אוכל מזונות העשירים באסטרוגן צמחי (כמו סויה) המשפיעים על העניין ללא ידיעתך..

בהצלחה וחג שמח
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים בפטמות

מוצא תשובה
    07/04/2009

תופעה זו אכן מפריעה לי.
    אני סבור עפ"י דבריך שזהו לא שומן כי אין לי טיפת עודף שומן באזור החזה לגמרי,
    אני מתאמן הרבה ואוהב ספורט, ולכן כנראה זה הורמונלי.
    בנוסף חשוב היה לי לציין כי אני מרגיש גושים מאחורי הנפיחות, די גדולים.
    אני לא חושב שאני אוכל מזונות העשירים באסטרוגן צמחי,
    אך אני כמעט ולא אוכל ירקות ופירות.
    אני שותה הרבה חלב.
    לפני שאנהג עפ"י הצעתך- שמעתי שיש מאכלים נוגדים אסטורגן,
    כמו סיבים אשר נמצאים בדגנים מלאים וירקות, האם כדאי לנסות?
    האם כדאי לפני כן ליטול את התורופה הרבל קלנזר:
    שתנקה את הגוף מהורמונים לפני כן?
    תודה רבה!
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה למטפל מוסמך
    עידית
    26/03/2009

ורדי שלום!

כיצד אני יכולה לקבל פרטים על מאבחנים טובים שיוכלו לסייע לבני

לקביעת תור
    סגירה
    הפנייה למטפל מוסמך

הוספת תגובה

• מטפל מוסמך

ורדי בנש-רביב
    30/03/2009

שלום עידית

בדרך כלל אנשים מסתמכים על המלצות של חברים ומכרים, כאלו שיש להם נסיון טוב עם מטפל כזה או אחר, ההמלצות חשובות ויחד עם זאת כדאי לקחת בחשבון שלכל אדם יש כימיה שונה עם המטפל שלו ולכל אחד מתאים אופי קצת שונה של מטפל.
    את יכולה קצת לחפש באינטרנט (הנה את פה, לא?) לא ציינת מאיזה אזור את בארץ, גם זה חשוב.
    באזור הצפון- חיפה נמצאים שני מנהלי הפורום הזה, באזור תל אביב יש את מדיטף ברמת אביב, באזור זכרון את ארם, ובשרון, גם אנוכי נמצאת בחלק מהשבוע.
    בהצלחה

ורדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק מערכת החיסון
    אמיר
    22/03/2009

בני בן 4 ולפני חצי שנה אובחנה אצלו אאזינופיליה חריגה, המלווה בהתפרצויות חום גבוהות למשך מספר ימים (עד 10). יש לציין כי רמות האאזינופילים ירדו עד לתוצאות כמעט תקינות, ללא התערבות רפואית. הוא עובר בירור רפואי המטלוגי. אנחנו מעוניינים להתחיל טיפול נתורופתי (או טיפול מתאים אחר) על מנת לחזק את המערכת החיסונית. האם תוכלו להמליץ על מטפל בעל ניסיון בתחום זה, וכן על כיוון טיפולי ההמתאים לדעתכם? תודה רבה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק מערכת החיסון

הוספת תגובה

• ירקות, פירות ועשב חיטה

אמיר
    24/03/2009

הרבה ויטמינים וקחו אותו לטיולים שינשום אוויר צח. מעניין מה המטפלים ממליצים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק המערכת החיסונית

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום אמיר

אין ספק שקבלת תמיכה מידי הרפואה המשלימה ממש מתבקש פה. אני מגיעה מתחום הרפואה הסינית ואני מכירה היטב את ההשפעה הטובה והמשמעותית שיש לה בטיפול בכלל ובילדים בפרט. מטפל מומחה יערוך אבחנה טובה וייתן טיפול מדוייק שיכלול שינויים תזונתיים אם צריך, דיקור וצמחי מרפא, בכל תחום שתבחרו אני ממליצה לגשתלמטפל שמתמחה בילדים.
    ילדים מטבעם מגיבים מהר והיטב לטיפול ולכן התוצאות יכולות להיות מהירות וטובות.

רפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר מלח
    עידית
    20/03/2009

שלום! בני בן השנה ושלושה חודשים חלה עד עכשיו כבר 10 פעמים בדלקות אוזניים, שוב ושוב נותנים לו אנטיביוטיקה, כשעכשיו שוב עם דלקת אוזניים חריפה לאחר שכבר הייתה דלקת והוא מקבל מוקסיפן, רופא המשפחה שלנו הפנה אותנו דחוף לא.א.ג שתשקול ניתוח כפתורים. שמענו שמועה שלחדר מלח סגולות מצויינות האם לכם או למישהו מידע בתחום, שיכול להמליץ? תודה עידית

לקביעת תור
    סגירה
    חדר מלח

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום עידית

דלקות אוזניים חוזרות הן מצב מאד שכיח אצל קטנים ובעיקר אלו שחוזרים ומקבלים אנטיביוטיקה שוב ושוב, זאת רק מחלישה את המערכת החיסונית בלי ממש להתייחס לשורש בעיה. חדרי מלח נותנים תוצאה טובה במצבים שיש הרבה נוזלים/לחות/ליחה בגוף שכן המלח סופח ומייבש ומרכך ליחה. אני לא משוכנעת שזה יתאים לבעיות אוזניים. בכל מקרה אם אתם רוצים לנסות להימנע מניתוח ולטפל בבעיה שגורמת לדלקות החוזרות הייתי ממליצה לעשות משהו משמעותי וספציפי שמתאים לבן שלכם- לפנות למטפל מומחה שיערוך אבחנה מדויקת וייתן טיפול ספציפי ומדוייק וכך תמנעו את חזרת הבעיה.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור
    יעל
    19/03/2009

שלום רב, רופאת הילדים איבחנה אסטמה של העור לתינוקת בת חמישה חודשים.(לאף ילד לא היה קודם) נתנה לנו למרוח דרמסילק אבל זה לא עוזר וזה מתפשט. האם לגשת לרופא עור למרות שהיא תינוקת? מה ניתן למרוח? האם יש טיפול טבעי שניתן לתת? האם יש קשר בין האסטמה שהתגלתה לאחרונה לבין העובדה שהיא רגישה מאוד באזור החיתול וכבר פעמים נאלצנו להשתמש בטבעקוטן כדי לטפל באדמומיות? תודה וסליחה מראש על כל השאלות ...אמא מודאגת...

לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום יעל

אסטמה של העור אצל ילדים היא רק בטוי חיצוני לאיזה שהיא דיסהרמוניה הקיימת בגוף. כדאי לגשת למטפל המומחה ברפואת ילדים שינסה ביחד אתכם לאתר את מקור הבעיה וייתן טיפול שמתאים לה. פנייה לרופא עור בדרך כלל מסתיימת במתן טיפול סטרואידי חיצוני וזה משהו שכדאי להימנע ממנו.
    עצה קטנה- אם היא יונקת שימי לב אם את אוכלת מוצרי חלב ופחיממות בצורה מוגברת וייתכן שפה הבעיה. אם היא מקבלת תוסף כמו סימילק/מטרנה ייתכן שזה משם.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת אדנואידים ונוזלים באוזניים.
    עינת
    19/03/2009

שלום רב, בני בן שנה אובחן כסובל מהגדלה של אדנואידים והצטברות נוזלים באוזן.בדיקת שמיעה הראתה ירידה בשמיעה.בחרנו עבורו טיפול בדיקור סיני.למרות שרופא אלטרנטיבי המליץ קודם על רפלקסולוגיה.הייתי שמחה לשמוע גם את דעתכם ,ואם אפשר מעט הסבר על דיקור סיני ועל אופן השפעתו. תודה רבה.

הוספת תגובה

• Bוזלים באוזניים

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום עינת

מנסיוני לדיקור יש השפעה מצויינת על דלקות אוזניים וכל הקשור בכך, בנוזלים באוזן גם משתמשים בשיטה מאד יעילה שנקראת נרות הופי ולהם תוצאות טובות בכל הקשור לניקוז הנוזלים, ללא כאב. לטעמי רפלקסולוגיה היא שיטה טיפולית טובה אבל לטיפול ספציפי בבעיה הדיקור יהיה יותר יעיל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת PFAPA
    סיגל
    08/03/2009

שלום רציתי לדעת האם ישנו מענה ברפואה המשלימה למחלת ה-PFAPA לילד בן 9?

לקביעת תור
    סגירה
    מחלת PFAPA

הוספת תגובה

• PFAPA

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום סיגל

קודם הרשי לי להתנצל על התגובה המאוחרת, איכשהו הפנייה שלך מוקמה נמוך בטור ולא ראיתי אותה..
    לגבי שאלתך, המצב אותו את מתארת הוא מצב שכיח אצל ילדים, אמנם יש כאלו שזה מופיע אצלם בדרגות יותר נמוכות עד כדי כך שזה בכלל לא מאובן כ-PFAPA אלה פשוט הילד חולה הרבה וכל פעם הרופא טוען שזה וירוס. לרפואה הסינית יש נסיון עם מצבים כאלו ומצב כזה מאובחן ומכונה LPF - פתוגן נמשך בתרגום חופשי ויש מה לעשות בעניינו.
    אני ממליצה לך לפנות למטפל המומחה ברפואת ילדים משלימה- רפואה סינית ולקבל טיפול הולם שיעזור לבנך וישיב אותו לאיתנו.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אניס - האם מומלץ נגד גזים?
    אורן
    04/03/2009

היי, עמית בת 3 שבועות אוכלת סימילאק ןמאושרת מהחיים באופן כללי. חוץ מזה, יש מצבים רבים, קשה לומר אם זה בשעות מסויימות של היום, שהיא נורא מתקשה להירגע בין האכלה להאכלה. היא אוכלת, שובעת, עולה לגרפס ומחליפה חיתול, אבל אח"כ היא לא מצליחה להירגע. כל פעם שמתחילה להירדם פתאןם מגיע איזה כיווץ שמעיר אותה, גורם לבכי כמובן וחוזר חלילה, לפעמים ממש עד ההאכלה הבאה. אנחנו עוקבים אחר כל ההוראות של כל המדריכים וגם מבינים שזה שלב כזה שפשוט עובר. ובכל זאת נראה לי לא הגיוני להאכיל אותה כשהיא עוד לא נרגעה מה"גזים" של ההאכלה הקודמת. שמענו שמומלץ להרתיח אניס ושומר ולתת לה לשתות את המים.. מה דעתך? אולי יש לך עצות נוספות למי שאינה מניקה? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    אניס - האם מומלץ נגד גזים?

הוספת תגובה

• גזים

ורדי בנש-רביב
    04/03/2009

שלום אורן

גזים. אכן בעיה נפוצה, לא מזיקה אך מציקה. מה שמאד חשוב בתקופה זו הוא באמת להימנע מעומס יתר על מערכת העיכול, למרות ההבנה שמציצת בקבוק כאילו משחררת, היא מפעילה את השרירים הטבעתיים ואת הפריסטלטיקה ולכן עוזרת אך מעמיסה ו בטווח הרחוק, לא עוזרת. מה שמומלץ זה בזמן הכאב או לתת מוצץ (אם אתם בעד) או אפילו לתת לה לפה את הזרת שלכם, כשכרית האצבע פונה אל גג הפה שלה וזה בדרך כלל עוזר. מבחינת דברים נוספים- גם תנועה מאד מסייעת ולכן ישיבה על כדור פיזוטרפיה וניעות מאד מקילים בזמן שאם מחזיקים אותה על הידיים, חוץ מזה לתת לתינוקת כל כך צעירה תה שומר זה קצת מוקדם לכן אפשר לתת לה את אחד התכשירים ההומיאופתיים נגד גזים כמו גליקול ודומיו הם יכולים להקל. גם לצמחי ברא יש פורמולת צמחים עדינה למצב זה שנקראת kid1 אבל לא בטוח שזה כבר מתאים לילדה כל כך קטנה צריך להתייעץ איתם.
    אם הבעיה מאד חמורה תמיד אפשר להעזר בדיקור שמאד מקל, אבל נראה לי שזה לא המצב.

בהצלחה ומזל טוב...
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בן 9
    נאוה
    23/02/2009

סובל מהזעת יתר בכפות רגליו ,דבר הגורם לריח חריף מהגרב ומהנעל. ניסיתי למרוח קרם לרגליים של חלאבין ,אך ללא הטבה. מה ניתן לעשות לשם מניעה/הפחתה של הריח?

לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 9

הוספת תגובה

• הזעה

ורדי בנש-רביב
    23/02/2009

שלום נאוה

זיעה כשלעצמה במצב תקין אמורה להיות נטולת ריח, ריח חריף מעיד על הימצאות של חום או לחות עודפים בגוף או בהסתכלות מערבית על חיידקים או מזהמים אחרים כמו פטריות, לכן הדבר הראשון והכי בסיסי הוא לשנות את הרגלי האכילה של הילד- להפחית לגמרי סוכרים ומוצרי חלב ולהימנע ממזונות שיזינו את החיידקים או הפטריות שנהנות ממזונות אלו, פרט לכך הייתי ממליצה לפנות למטפל שיברר אתכם את הגורם להזעה ולריח וגם חשוב לדעת שמוצרים חיצוניים במצב זה הם מיותרים כי התופעה מעידה על דיסהרמוניה פנימית ולא משהו שהו חיצוני בלבד.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס דרכי השתן
    אלה
    19/02/2009

האם הרפואה המשלימה יכולה לטפל בבעיה רפואית המצויינת?????

לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס דרכי השתן

הוספת תגובה

• רפלוקס בדרכי השתן

ורדי בנש-רביב
    21/02/2009

שלום אלה

למרות שלא צינת פרטים, התשובה היא כן. יש לברר דרגת חומרה ולהתחשב בכל מיני פרטים נוספים כמו גיל הילד וכן הלאה אבל בגדול, התשובה היא כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלה
    21/02/2009

תינוק בן חודשיים עם דרגת ריפלוקס 4-5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות טבעיות לחרדתיות-יתר אצל ילד
    שרון
    12/02/2009

שלום, יש לי ילד בן 9 וחצי שסובל מחרדתיות שפוגעת בו במישור החברתי בבית הספר. לאחרונה הציעה לי המנהלת לתת לו טיפול תרופתי שירגיע אותו ויאפשר לו לתפקד בצורה רגועה ונוחה יותר בבית-הספר. אני לא כל-כך בעד לתת לילד כה צעיר תרופות פסיכאטריות נגד חרדה, ולכן שאלתי היא האם יש תרופות טבעיות (עם דגש על טבעיות) שיכולות לתרום להרגעתו של הילד בצורה שתאפשר לו ללמוד כישורים חברתיים בצורה קלה יותר. בתודה, שרון.

הוספת תגובה

• ,תרופות טבעיות להרגעה

ורדי בנש-רביב
    13/02/2009

שלום שרון
    לגבי שאלתך התשובה היא חד משמעית כן. ניתן להתאים לבנך טיפול צמחי מרגיע שיענה על מקור הבעיה ממנה הוא סובל אולם על מטפל מוסמך בעל נסיון בתחום זה בילדים לערוך אבחנה מסודרת ומדוייקת ולא מומלץ לקנות איזשהי תרופה טבעית כללית בהמלצה של רוקח כי ייתכן שלא תענה על הצרכים של בנך ואף תגרום לנזק.

בהצלחה רפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

שרון
    15/02/2009

שלום ורד, ראשית, תודה על תשובתך, והיא בהחלט מעודדת כי בכל חיפושי עד כה נתקלתי רק בגישה לפיה אין טיפול טבעי שיכול להיות יעיל בתחום זה, וזה נראה לי ממש לא הגיוני. אשמח אם תפני אותי למקור כלשהו בו אוכל למצוא מטפלים מוסמכים שיכולים לסייע לי בעניין זה, עדיף באיזור ירושלים. אני פשוט לא ממש יודעת איפה להתחיל לחפש. בתודה, שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלים

ורדי בנש-רביב
    15/02/2009

אני לא מכירה מטפלים בתחום זה באזור ירושלים, יש את מרפאת מדיטף ברמת אביב, תחפשי באנרנט ואולי הם יוכלו להפנות אותך למקור אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופ]יק דרמטיטס
    דובי
    08/02/2009

ילדה בת 6 סובלת מאטופיק מטופלת במשחהץ לאחרונה הופלע סביב לעיניים למטהץ איך לטפל?

לקביעת תור
    סגירה
    אטופ]יק דרמטיטס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ורדי בנש-רביב
    09/02/2009

שלום דובי

לא ציינת כמה זמן ובאיזה משחה מטופלת בתך בכל מקרה כפי שאתה רואה כנראה זה לא עוזר ואף מחמיר. הייתי ממליצה לפנות למטפל מומחה בילדים ברפואה משלימה לערוך אבחנה מסודרת ומדוייקת ולהתאים לה טיפול שיפתור אותה מהבעיה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לתרופה

מורן אבן
    11/02/2009

הרבה פעמים רואים בקליניקה רגישות לתרופה שבה מטופלים, אפשר לבדוק את זה אצל כל מטפל ברפואת תדרים ממוחשבת, בכל מקרה יש לאטופיק דרמטיטיס פתרונות מעולים ברפואה סינית, רפואת תדרים, הומאופתיה ועוד... בהצלחה, מורן אבן - מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים
    מירי
    08/02/2009

שלום רב בני תינוק בן חודש וחצי ממש סובל מגזים וכאבי בטן, האם לרפואה המשלימה יש אי אילו פתרונות או דברים טבעיים ללקיחה עבורו? אשמח להכוונה . מירי

לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים

ורדי בנש-רביב
    09/02/2009

שלום מירי

לא ציינת בפנייתך האם בנך יונק מלא או מקבל תחליף חלב, בכל מקרה על מנת להקל עליו יש לדאוג שהוא אוכל בזמנים נכונים ושלא מעמיסים על מערכת העיכול שלו כמויות מזון רבות מדי, בנוסף מסאז' עדין לבטן תמיד יעיל וגם יש להשיג ברוב בתי המקרחת מוצרים טבעיים המקילים על הבעיה כמו "גליקול" ההומיאופתי וגם עוד מוצר הומיאופתי שנדמה לי ששם הסדרה היא R3 או משהו כזה בין המוצרים יש להם גם משהו נגד גזים. אם הוא יונק גם את יכולה להקל עליו אם תשתי תה שומר וכן תמנעי ממזונות שיוצרים גזים כמו פרי הדר, מוצרי חלב, ירקות כרוביים כמו ברוקולי וכרובית, קטניות וכן הלאה- הכל עובר בחלב. חוץ מזה יש ל"ברא" מוצר טוב שנקרא kid1 שהוא מיועד למטרה זו וגם את יכולה לקחת את הצמחים לפי המינון המומלץ וגם זה יעבור אליו בחלב.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה