פורום רפואה משלימה ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוביוטיקה לילדים
    מירב
    28/01/2009

שלום רב יש לי ילדה בת שנתיים ושבעה חודשים, שסבלה מפרכוסי חום ודלקות אוזניים , בעקבות הרפואה הקונבנציונלית היא קיבלה המון סוגים של אנטביוטיקה :החל מאוגמנטין, ומוקסיוויט פורטה וכו... המערכת החיסונית שלה מאוד חלשה .כיום אני רוצה להתחיל לחזק אותה באמצעות פרוביוטיקה לילדים, השאלה היא מה ממולץ יותר? של אלטמן? או abcדופילוס ?ומה לגבי האסטרגולוס ויטמין c?אשמח לתושבתכם המהירה תודה מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוביוטיקה לילדים

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה לילדים

ורדי בנש-רביב
    28/01/2009

שלום מירב

טיפול פרוביוטי נשמע כמו רעיון מצויין למשמע הטיפולים הקונבנציונאליים שבתך עברה לאחרונה.
    מבחינת חברות- כל המוצרים שציינת נחשבים איכותיים, השיקול לבחור באחד על פני האחר תלוי בכמה גורמים-
    1. ריכוז החיידקים הטובים- את זה אפשר לראות על הקופסא.
    2. אופן הלקיחה- מה שיהיה יותר נוח לבתך לקחת- אבקה, נוזל, סוכריות..

אסטרגולוס וויטמין C כבר שייכים לקבוצה של ויטמינים וצמחי מרפא וכדאי לבדוק אם הם מתאימים לבתך ולמצבה.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באסטמה \ ברונכיט
    מיכל
    27/01/2009

שלום הינני אמה לתאומים בני שנה ושמונה חודשים, המאובחנים בחולי אסטמה. מטופלים כיום בארוצמבר (ונטולין ובודיקורט) כאשר יש התקפים ובסינגולר כטיפול יום יומי מנעתי ברצוני לקבל מידע נוסף בנושא טיפול אלטרנטיבי \ הומאופטי \ נטורופאתי: (ברצוני לשלב רפואה זו עם הרפואה הקונבנציונאלית או אפילו להגיע למצב של טיפול ברפואה אלטרנ' בלבד) אלו טיפולים מומלצים לחולי אסטמה? (חוץ מחדר מלח) אשמח לקבל המלצות תודה מראש מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באסטמה \ ברונכיט

הוספת תגובה

• טיפול משלים באסטמה

ורדי בנש-רביב
    28/01/2009

שלום מיכל

לרפואה המשלימה יש תוצאות מצויינות בכל הקשור למחלות דרכי הנשימה. אומר שבאופן אישי ומנסיוני לרפואה הסינית (דיקור וצמחי מרפא בשילוב עם תזונה) יש השפעה מהירה וטובה ואני ממליצה על הטיפול בחום.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזלים באזניים
    ענת
    21/01/2009

לבתי בת ה-5 חודשים יש מזה 4 שבועות נוזלים באוזן, ואני לא מצליחה לייבש את הנוזלים! ניסיתי פניסטיל (בהוראת רופא א.א.ג), טיפות מי מלח, אך לשווא. הדבר מפריע לה לאכול מהבקבוק- כיוון שהיא כל הזמן עוצרת כדי לנשום. יש המלצות/ רעיונות מכיוון הרפואה המשלימה? תודה, ענת

לקביעת תור
    סגירה
    מוזלים באזניים

הוספת תגובה

• נוזלים באוזניים

ורדי בנש-רביב
    21/01/2009

שלום ענת

לפני שנדון בנוזלים ואיך לייבש אותם צריך לשאול- למה ישנם נוזלים באוזניים, כדאי לבדוק את הדרך שבה בתך אוכלת, למשל לשתות מבקבוק בשכיבה או כמעט בשכיבה מעצים את התופעה שכן התעלה שמחברת בין האף-פה ואוזן עדיין לא מפותחת ונוזלים יכולים לחדור בקלות אל התעלה בזמן שתייה בשכיבה. לכן קודם כל מומלץ לתת לה בקבוק כשהיא בחצי ישיבה.המצאות של נוזלים כאלה לאורך זמן באוזן עלולה להתפתח גם לדלקת, כך שכדאי לטפל בתופעה ביסודיות.
    מנסיוני הדבר שהכי עוזר לנוזלים אלו נרות הופי, זו טכניקה פשוטה שאפשר ללמוד אותה בקלות והיא מנקה את הנוזלים כמעט מיד ולגמרי. את יכולה להתייעץ עם מטפל מומחה בילדים שידגים לך פעם אחת איך לעשות ואחר כך תעשי בבית בעצמך בכל פעם שתצטרכי,אבל אני ממליצה בכל מקרה להתייעץ ולראות איך זה נעשה בפעם הראשונה כדי שזה יעשה נכון.
    בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל מומחה בילדים ?

לובה
    11/03/2009

שלום! בנה של חברתי בן שנה ועשרה חודשים שסובל מעל שנה מנוזלים באוזניים ועבר ניתוח שקד שלישי + צינוריות. יש לו כל הזמן נוזלים באוזניים - כיצד ניתן לסייע ומיהו אותו מטפל מומחה בילדים שהזכרת בתשובה שלך? אנחנו גרים בקריות. האם יש מישהו מומלץ באיזור? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל מומחה

ורדי בנש-רביב
    12/03/2009

שלום הכוונה ב"מטפל מומחה" היא לא לאדם ספציפי אלא למטפל המומחה בטיפול בילדים. לצורך העניין באזור הצפון וחיפה יש כמה מטפלים- גם שני מנהלי הפורום הזה (בטבעון ויגור) איתנו אפשר ליצור קשר לפי הפרטים בפורום וכן עוד מטפלים כמו יעל כהן-עתיר שנמצאת בקיבוץ בית אורן את פרטיה אפשר למצוא אני מאמינה באינטרנט. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעקוב
    18/01/2009

שלום רב, אבי עבר אירוע מוחי לפני כחודש והשתתק בצד שמאל. בינתיים היד והרגל לא זזות. רציתי לדעת האם דיקור סיני יכול לעזור? כיצד דיקור עוזר לכך? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ארוע מוחי

ורדי בנש-רביב
    19/01/2009

שלום יעקב

הצטערתי לקרוא על האירוע שעבר אביך, טיפול בדיקור סיני יכול לתת תוצאות מצויינות בכל הנוגע לשיקום לאחר אירוע מסוג זה, ככל שמטפלים קרוב יותר לאירוע עצמו התוצאות טובות יותר והנזק התמידי פוחת. הדיקור עצמו שמתאים למצב של post CVA מערב דיקור לפי אבחנה וגם דיקור קרקפת שמפשיע על אזורים עצביים מוטוריים וסנסןריים ונותן תוצאות מעולות.

בהצלחה ובריאות שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ריקי
    14/01/2009

שלום לכולם, יש לי חברה שהתחילה לאכול כל יום שני פרוסות לחם 6 דגנים, האם הלחם הזה משמין? היא מורחת גבינת גוטג' וטוענת שזה מחזיק אותה להרבה שעות עד לארוחה הבאה. השאלה היא איזה סוג לחם מומלץ לאכול שנותן תחושת שובע, יש כל מיני, כמו דגנים, או שיפון, או לחם מחיטה מלאה. תודהעל התשובה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מזון מלא

ורדי בנש-רביב
    15/01/2009

שלום ריקי

ההבדל בין לחם מלא (דגנים, שיפון, לחם שפע אורגני ודומים להם) לבין לחם לבן רגיל הוא בהרכב של הדגן, הלחם הלבן הוא לחם שהחיטה שלו עברה עיבוד והשאירה אותו נטול ערכים תזונתיים כמעט, לגוף לוקח יותר אנרגיה לפרק את המזון ולהתמודד עם מזונות "ריקים" כאלה, מזונות מלאים לעומת זאת מוסיפים ותורמים לגוף חומרים שמזינים אות לכן ההבדל בהרגשה- מזונות מלאים= הגוף שבע ולא מרגיש חסר ורעב לאורך יותר זמן. מזונות מעובדים ומולבנים= הגוף השקיע אנרגיה, לא זכה כמעט לכלום מהמזון ולכן זקוק לעוד מזון כעבור זמן קצר. הלחמים האלו בדרך כלל לא יותר משמינים.
    הערה קצרה- למרות זאת יש לשים לב לא לתת לגוף לרעוב במשך הרבה שעות שכן רמות הסוכר בדם יורדות הגוף נכנס למצוקה. כדאי לאכול כל כמה שעות משהו קטן (כל 3-4 שעות). גוף שנכנס למצוקת מזון עקב אי אכילה לאורך שעות ארוכות יישמר בצורה של שומן כל דבר שייכנס לפה, ייאגור לשעות הקשות, לכן מי שרוצה לרזות דווקא חשוב שיקפיד על אכילה מסודרת כל מס' מועט של שעות.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברונכיט ואסטמה של העור
    רני
    11/01/2009

שלום!ביתי בת שנה ו-5 חודשים.לפני כחודשיים אובחנה אצלה אסטמה של העור(כיום המצב טוב אחרי שטיפלנו ע"י משחת א-דרמה)ולפני שבוע הרופא איבחן גם ברונכיט ונתן לה טרבולין.האם יש באמת קשר בין השניים?האם הם תופעות שונות של אסתמה קלה?האם יש טעם לטפל בשניהם כדי שהתופעה לא תחזור ואם כן באיזה סוג של טיפול(מתחום הרפואה המשלימה כמובן)?תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט ואסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה

ורדי בנש-רביב
    12/01/2009

שלום רני

יש קשר בין העור והריאות, גם ברפואה הקונבנציונאלית הוא מכונה "הריאה השלישית", כך שמופע כמו אסטמה של העור וברונכיט בדרך כלל קשורים זה בזה הרפואה הקונבצ' בדרך כלל לא מטפלת בשניים ביחד, וגם בדרך כלל העקרון הטיפולי אותו הרפואה מציעה לא מונע חזרה ולעיתים אף מקדם את התקבעות הפתולוגיה. הרפואה המשלימה מתבוננת בתופעה ומנסה להבין את המקור שלה וע"י טיפול המקור להשיב את פעילות הגוף המקורית לקדמותה.
    באשר לאיזה תחום יעשה זאת הצורה טובה.. אני מגיעה מהרפואה הסינית המסורתית ומתוך הנסיון שלי התוצאות הן מצויינות לכן אמליץ עליה באופן טבעי.

בהצלחה, רפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

ענת
    21/01/2009

לבתי בת ה-5 חודשים גם היתה אסטמה של העור (עד לפני חודשים). ואני מגדישה את היתה. הייתי במרפאה של רפואה משלימה בקופ"ח, והרופאה נתנה טיפ מאוד זול וזמין: שמן זית באמבטיה. (או שמן שקדים). אחרי שבוע ימים בלבד! העור חזר לקדמותו, חלק ללא יובש ואדמומיות. בלי תכשירים יקרים, ללא קרמים וכו'. כה פשוט וכה זמין. בהצלחה! ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרון
    08/01/2009

שלום, אני מחפש שמן מנטה סיני בשם : "Golden Dragon Medicated Oil (Jin Long Feng You JIng)" זה נועד להתקררות ולטיפול בנזלת, כאבי ראש וכיו"ב. היה לי בקבוקון ירוק כזה שההורים שלי הביאו לי מסין לפני מספר שנים ולצערי הוא נשבר לי היום... איפה ניתן להשיג את זה בארץ? אם בכלל... תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שמן

ורדי בנש-רביב
    10/01/2009

שלום שרון

הבעיה במוצרים האלה מסין שיש המון שמנים והמון חברות שונות וקשה לשחזר מוצרים כאלה.. תחשבי כמה סינים יש וכמה מוצרים שונים יש בהתאם...
    בכל מקרה יש שמן סיני ממש טוב שעושה פעולה דומה לשמן שתיארת והוא נקרא פוסמון- PO SAM ON
    אפשר למצוא אותו בחנות למוצרים טבעיים למטפלים למשל בחנות שמה מדיסין בום בבני ברק, גם להתקשר והם שולחים הביתה..
    03-7523666

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה של דקויות
    שלי
    05/01/2009

שלום, אחותי הפנתה אותי לרפואה משלימה (מתוך אמונה שלמה ומתוך דרך חיים), אך אהיה כנה ואציין בראשית דבריי שאני סקפטית לגבי כל מה שהוא לא אקמול או אנטיביוטיקה. השאלה שלי אם אני לוקחת את הילדה שלי למאבחן טוב וידוע, נניח כמוכם והוא מאבחן וקובע. האם זה אומר שהטיפול יעזור או שזה בבחינת ניסוי וטעייה? ואחדד את שאלתי: אם יש לה חום ואני נותנת לה אקמול אני יודעת שהחום ירד, האם ברפואה הסינית למשל או בטווינה או בדיקור הפיתרון לבעיה שכאמור-אותרה ונמצאה כבעלת-פיתרון,בעיה שהועלתה פה בשאלה עליה נתקבלה תשובה ברורה שיש פיתרון יעיל , האם הפיתרון הוא ודאי? או שאחרי שלושה-חמישה-עשרה טיפולים יכולים המטפלים להגיד לי שזה לא יעיל ולא עוזר וכנראה היא זקוקה למשהו אחר או שכנראה הפתרון לא בתחום שלהם? ואודה על תשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של דקויות

הוספת תגובה

• דקויות

ורדי בנש-רביב
    06/01/2009

שלום שלי

תודה על שאלתך הכנה.

אומר זאת בצורה פשוטה.
    אין פה שום ניסוי ותהייה, הרפואה הסינית היא רפואה בת 5000 שנה, היא מבוססת על נסיון עשיר ועתיק. כשאנחנו פוגשים מטופל, בוגר כצעיר אנחנו מבססים את האבחנה על תיאוריה ופילוסופיה שהוכיחה את עצמה קלינית ומחקרית לאורך שנים רבות. הטיפול ניתן בהתאם והתוצאות מלמדות על שינוי, זה נדיר בעיקר במקרה של ילידם שאין השפעה או הטבה. גם לרפואה המערבית יש מקרים שבהם אין מענה לבעיות שונות והיא רפואה צעירה בת קצת יותר ממאה שנים. אז יש לי שאלה אליך אמרת שאת נותנת לבתך חום ויודעת שהחום יורד בוודאות. האם את יודעת מהן ההשלכות של תרופות וחומרים מסוג זה לאורך זמן או מה ההשלכה של אנטיביוטיקה? אולי יש תפקיד לחום שילד חווה ברמת מערכת החיסון שלו ובזה שאת מורידה חום אולי הטבת למראית עין אבל החלשת את היכולת הטבעית של הגוף שלה להתמודד עם מחלה?
    תחשבי על זה וכמובן בריאות שלמה.

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה כנה

שלי
    06/01/2009

ראשית, תודה על תשובתך. ואני אתייחס, ברשותך, לדברייך. כשאני נותנת לילדיי תרופות אני לוקחת את ההשלכות של התערבות בתהליך של הגוף שלאו הדווקא מצריך התערבות ואולי ההתערבות נובעת מהצורך שלי (כנות או לא?!) אבל היות והסביבה שלי (עירונית)ואורך החיים שלי וגם האישיות שלי (דאגנית) מכתיבים לי את האופציות. אני בעלת ניסיון מוצלח עם תרופות קונבנציונליות (את השלכותיהן לשמחתי לא חוויתי עדיין) תרופות שנגישות אלי ויחסית בזול לאומת הרפואה המשלימה שהיא עלומה ותעלומה בעיני. אני שומעת על נפלאותיה של הרפואה המשלימה ובו בעת על שרלטנים שמנצלים את הבורות של אדם כמוני לצורך מסחטת כספים על חשבון בריאותו של מישהו שבמקרה שלי - זוהי ביתי. לכן, אני סקפטית. מצד אחד - אני מרגישה שאפשר להטיב ולרפא עם גופינו ללא חומרים כימיים. מצד שני - השפע המוצע בחוץ והאלטרנטיבות אל מול הבורות שלי - גורמת לי להעצר ולפקפק. לכן כתבתי את שאלתי ושמחתי לקבל מענה. שוב תודה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    פזית
    04/01/2009

מהו הזמן הקצר ביותר בו ניתן לעשות יוגה? למשל, אם אני ממש לחוצה בעבודה, אני יכולה ללכת לשירותים לכמה דקות ושם לעשות יוגה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ספיד-יוגה

ורדי בנש-רביב
    04/01/2009

שלום פזית

אם כמה דקות קצרות של יוגה יעזרו לך להפיג מתח לאורך היום- עשי זאת, כמו כל טכניקה אחרת שיכולה לעזור- נשימות, מדיטציה, מתיחות וכו'.
    תרגולי יוגה יכולים להיות מובנים וארוכים ואפשר גם לעשות מקטעים קצרים בכל זמן שרוצים, אולי תציעי את לחבריך מהעבודה ויהיו שישמחו להצטרף- עזרת גם להם.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דנית
    01/01/2009

שלום, אני בת 18, תלמידת תיכון מזה חצי שנה אני סובלת מיובש ביידים. בקיץ הן היו מתנפחות וכואבות לעיתים תכופות, אך עכשיו כתוצאה מהקור הן מתנפחות לעיתים רחוקות יותר. ניסיתי המון סוגים של קרן ידיים אבל אף אחד לא עזר. כף היד שלי נורא מקומטת ומלאת סדקים. אני אנני משתמשת בחומרי ניקיו או בכל דבר אשר עלול לגרום ליובש. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אקזמה באתר מחלות עור אלטרנטיבי

מיטל
    02/01/2009

אני לא רופאה אבל יש לנו נסיון עם אקזמה שהתפתחה והוחמרה בעקבות זה
    שמרחנו משחות של רופא עור שהכילו סטירואידים.
    בסופו של דבר הטיפול היה בשתי משחות טבעיות שקבלנו ממטפל עולמי
    המתמחה במחלות עור .
    שבת שלום
    מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגזמה

שלמה ד
    01/07/2009

אבקש לקבל פרטים ממיטל בנושא שימוש במשחה עם סטרואידים לטיפול באגזמה בידיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בידיים

ורדי בנש-רביב
    13/07/2009

שלום מיטל

נשמע שהמצב שאת מתארת יוצר חוסר נוחות ונעימות, הייתי מנסה לעשות בירור אצל מטפל המומחה בעור (ברפואה משלימה) כי נראה שמדובר במעורבות פנימית ולכן קרמים חיצוניים לא ממש עוזרים למצב, המטפל יערוך אבחנה וימליץ על טיפול מתאים חיצוני ופנימי כולל שינוי תזונתי.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתמה ילדים
    דודי
    29/12/2008

מחפש רופא/ה באיזור חיפה צפון שמטפל בילדים ברפואה משלימה .

לקביעת תור
    סגירה
    אסתמה ילדים

הוספת תגובה

• מומחה בילדים

ורדי בנש-רביב
    29/12/2008

שלום דודי

לא הבנתי אם אתה מחפש רופא (Dr) או פשוט מטפל מומחה בילדים ברפואה משלימה, אם אתה צריך מטפל גם עמיתי לפורום מטפל באזור חיפה וגם אני. אם אתה מחפש רופא אוכל להמליץ על ד"ר ערן בן אריה ממרפאת עלומה בטבעון או על ד"ר מרון ברק המטפל בהרדוף.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות אירוסן
    לולי
    17/12/2008

משהו מכיר או שמע על טיפות אוזניים אירוסן? האם הן טובות, ויעילות לטיפול בנוזלים באוזניים.

לקביעת תור
    סגירה
    טיפות אירוסן

הוספת תגובה

• אירוסן

ורדי בנש-רביב
    17/12/2008

שלום לולי

שימי לב להמלצות המשתמשים בתגובות בפורום בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בקטארקט מולד לתינוקת בת שנה
    שרון שגב
    13/12/2008

שלום אנו מחפשים מידע על מטפלים אלטרנטיבים או מטופלים בעלי הצלחה בטיפול בקטארקט מולד בתינוקות ו/או ילדים. בתנו בת 11 חודשים עם קטארקט מולד, רוצים לנסות הכל לפני ניתוח...

הוספת תגובה

• קטארקט מולד

ורדי בנש-רביב
    14/12/2008

שלום שרון

לצערי אין לי מידע על הנושא, או היכרות עם מטפלים המומחים לעניין. אני מניחה שכל מטפל המומחה ברפואת ילדים יערוך אבחנה מדוקדקת ויציע טיפול המתאים לבתך , אני בהחלט ממליצה על הרפואה הסינית כאופציה טובה לפני הניתוח.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות ושלשולים + דלקת אוזניים תינוק
    נעמה
    10/12/2008

שלום, בני בו שנה וחודשיים, ואתול הוא התחיל להקיא ולשלשל. הוא מקיא כל מה שהוא אוכל או שותה, כאשר מתלווה לקיא רירית כזו, או ליחה, והוא משלשל נוזל צהוב. מה עושים. אני מפחדת שהוא יתייבש - למרות שאני מקפידה על מתן נוזלים, מינרלים אלקטרוליטים וכד'. בנוסף, בדיקה אצל הרופא העלתה דלקת אוזניים - דבר שתמיד מתלווה לכל וירוס שבני "חוטף". פניתי לרופא הומאופת שרשם תרופה הומאופתית, ואולם זה לא עוזר. מדי חודש הוא מקבל אנטיבוטיקה לטיפול בדלקת. האם יש טיפול להקאות והשלשולים. האם יש טיפול שיחסל פעם אחת ולתמיד את את הדלקות אוזניים? אודה על תשובתכם בדחיפות, נעמה

הוספת תגובה

• הקאות ושלשולים

ורדי בנש-רביב
    11/12/2008

שלום נעמה

תודה על פנייתך,
    המצב אותו את מתארת הוא מצב שמאד מאפיין את התקופה ואת מזג האויר שפוקד אותנו לאחרונה, חורף לא חורף שרב ושוב חורף. ילדים רכים כבנך מאד מושפעים מהשינויים הקיצוניים ולכן מגיבים חזק מאד. ילדים רגישים שנוטים לסבול מלחות/ליחה ודלקות אוזניים, או לצורך העניין מערכת חיסונית רגישה מגיבים אף חזק יותר ובאינטנסיביות דומה למה שתארת.
    המלצתי היא קודם כל מבחינת התזונה להפסיק לזמן הקרוב כל מוצר חלב כולל פורמולות תחליפי חלב, לעבור לצמחי לזמן מה וכן כל מזון שיש בו סוכרים. פרט לזה לפנות בדחיפות למטפל המומחה ברפואת ילדים סינית, טיפול אחד לפעמים עוזר ומאד מקל על הילד, חבל למשוך את זה ולהמשיך ולהחליש את הגוף שלו, זה מעגל שחוזר על עצמו ורק מחמיר, בעיקר ענייני אוזניים, ליחה ואנטיביוטיקה. החדשות הטובות הן שזה מצב שבדרך כלל מגיב מצויין לטיפול וקל לתת מענה לבעיות מסוג זה.

בריאות שלמה ושבת שלום

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול וליחה
    נעמה
    09/12/2008

שלום בני בן שנה וחודשיים . הוא נמצא בגן ומן הסתם נדבק בכל החיידקים שיש בעולם ... יש לו שיעול שרק הולך ומתגבר , המון ליחה שמפריעה לו לישון טוב בלילה . הוא מתעורר הרבה פעמים בגלל השיעול ובוכה . מה אני יכולה לעשות בכדי לפתור את בעיית השיעול והליחה בדרכים טבעיות ? אני מנסה להימנע מבננות ,קלמנטינות , קמח לבן ומוצרי חלב שגורמים לליחה אבל מעבר לזה ? תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וליחה

הוספת תגובה

• ליחה

ורדי בנש-רביב
    09/12/2008

שלום נעמה, תודה על פנייתך

ציינת כמה גורמים תזונתיים שעוזרים להימנע מהליחה ואת אכן צודקת, מוצרי חלב, גם אבקות תחליפי חלב אינן מומלצות במקרה זה, בננות, בוטנים, פרי הדר ובכלל פחמימות ריקות (סוכרים) גם הם מחמירים ליחה.
    הייתי ממליצה לך כטיפול כללי ולא ספציפי להשתמש במוצר הומיאופתי שאפשר לקנות ללא מרשם שנקרא דרוזטוקס של הומגליל, וגם אפשר לנסות להשתמש בסירופים טבעיים אחרים להקלה על הליחה.בגדול אם הבעיה חוזרת או נמשכת הייתי פונה לטיפול ספציפי אצל מטפל מןמחה בילדים כדי שהחורף יעבור בקלות וללא סיבוכים.

בריאות שלמה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול וליחה

נעמה
    09/12/2008

תודה על התשובה , אשמח אם תוכלי לכוון אותי , איפה ניתן למצוא את המרשם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה

ורדי בנש-רביב
    09/12/2008

המוצר שהמלצתי עליו נמכר ללא מרשם, דרוזטוקס של הומגליל וכן יש סירופים שונים על בסיס צמחי ואורגני לטיפול בשיעול וליחה שנמכרים בבתי מרקחת שיש להם גם קצת אורינטציה לתרופות טבעיות כמו בבר אילן ברעננה של דוקטור סמואלוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה