טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי להגיד ולשאול ש..תראה אני אוכל עכשיו ביום יום למרות שזה לא פורום של דיאטניות קליניות אבל בכל מקרה....אני אוכל כל יום חלבונים ב-4 ארוחות... ארוחת בוקר,צהריים וערב וחלבון בין הארוחות ואני עוד מעט בן 24..
ואני לא מתלונן הכל בסדר..אני מאוד מרוצה מהתפריט שאני אוכל..אני אוהב לאכול...אני אוכל מלא פירות,ירקות,שומנים בריאים טחינה,אגוזים,שקדים...בכל מקרה רציתי לשאול זה שאני עוד מעט בן 24 ואני אוכל חלבונים ב-4 ארוחות שונות מתוך תפריט של 5-6 ארוחות מדי יום..
יש לי תפריט של 5-6 ארוחות ביום 3 עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ארוחות ביניים..
מתוכם 4 פעמים אני אוכל חלבונים..ורציתי לשאול זה בסדר בהתאם לגילי??
אני שואל ומתכוון שזה לא קשור לגיל??
אני יכול להמשיך אם התפריט של 5-6 ארוחות מדי יום גם בגיל 24??
מחכה לתשובה ומקווה שהבנת אותי..ושיהיה לך המשך ערב טוב ושבוע טוב
שלומי כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים