מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקבע לגולגולת ובורג קרניו פקסלינוי28/05/2011
שלום דוקרטור,
אימי עברה 2 ניתוח ראש להוצאת מנגיומות , לאחר הניתוח הפצע לא נסגר ונפערה מוגלה בראש , בגלל שהפצע בראש לא נסגר נאלצנו לעבור ניתוח שני בראש גם כדי להוריד את המנגיומות שגדלו וגם כדי להוריד את העצם החולה במקום לעבור הקרנות.
כעת ישנה דלקת נוספת לא על התפר ,לטענת כירורג פלסטי זה כתוצאה ממקבע שהותקן לגולגולת (במקום העצם החולה שהוסרה) שגורם לפצע שמפריש ממנו מוגלה בלי הפסקה .
הפצע נמצא בדיוק מתחת ל"בורג קרניופקס" , הענין הוא שאימי לא יכולה לעבור ניתוח ראש נוסף ואנחנו מחפשים דרך אחרת למנוע את הזיהום ואת הפרשת המוגלה מהפצע בלי להיכנס לניתוח... אשמח אם תוכל לחזור אלי עם תשובה או באם תוכל להפנות אותי למישהו שיוכל לעזור ...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבע לגולגולת ובורג קרניו פקס - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד29/05/2011נראה לי שבנוסף לפלסטיקאי את צריכה להתיעץ עם נוירוכירוג, הכי טוב בבית חולים בו נותחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדיבור נעלם לגמריעירית28/05/2011
שלום במהלך הניתוח החולך פירכס והדיבור נעלם לגמרי. היום, יומיים לאחר הניתוח, החולה מתאושש יפה. הדיבור לא קיים בכלל. האם יש תקווה / נסייון שהדיבור יחזור תוך כדי ההחלמה. תודה עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ראש
יוסף הילה10/06/2012שלום הבן שלי עבר לפני יומיים ניתוח להסרת גידול מסוג הגליומות לא ממאיר והוא בן 25 ניתוח בעירות מלאה באמצע הניתוח הרופא הפסיק כי הוא ראה משהו לא ברור אני אסביר אם יהיה צורך אבל הוא לקח דיגמית ושלח למעבדה מיקום הגוש במקום רגיש קרוב עצב האחראי על הדיבור היום אחרי יומיים מהניתוח הבן שלי עדיין בטיפול נמרץ לא יכול לדבר היד שלו הימנית הוא לא יכול הזיז וגם אפילו להקליד באייפון מה הוא רוצה להגיד הוא לא מצליח אני רוצה לדעת האם זה יעבור לו הוא יחזור לדבר אלו תופעות לוואי שתחלופנה ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיבור נעלם לגמרי - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן12/06/2012כן בודאי שיש סיכוי שהדיבור יחזור. ממליצה לך לדבר עם המנתח ע'מ לקבל יותר פרטים. יכולות להיות מ'ס סיבות למצב שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיבור נעלם לגמרי - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד29/05/2011קשה לי לענות במדויק מפאת חוסר פרטים. יחד עם זאת נראה לי שההסברים המדוייקים ביותר אפשר יהיה לקבלם מהכירורג שביצע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת
יוסף הילה11/06/2012שלום דר "תודה על התגובה המהירה דיברתי עם הרופא והוא אומר שזו בצקת שלוחצת על המוח כתוצאה מהניתוח כשהבצקת תעלם הבן שלי יחזור לתפקד זה רק עניין של זמן והוא גם אמר הרבה דברים בזה שהוא הפסיק את הניתוח שהיה בעירות מלאה להרבה סיבות בגלל שהבחור הפסיק להגיב וגם בגלל שראה משהו לא ברור שברמבם כשלקחו את הפיופסיה פעם ראשונה היה לו דימום במקום רחוק מהגוש והוא רוצה להבין למה נגעו במקום הזה שהוא רחוק מהגוש (הבן שלי היום באיכילוב ) אני אומרת ואם זה נכון ?היה לו בדיקת fmri הוא לא ראה את הדלקת הזו במקום הזה ?למה עשה מלחתחילה את הניתוח לא ראה בבדיקות שיש לו דלקות במקומות האלו גם הוא טוען שיש סיכוי שאין לו גוש סרטני יכול להיות שזו דלקת שניתנת לטיפול תרופתי ולא צריך לנתח שוב אני בספק אם הגעתי לרופא הנכון האם תוכלי להפנות אותי להכי טוב בארץ או אפשר גם בחול אנחנו מוכנים ללכת לבית חולים הכי טוב(אין בעיית כסף)העיקר שהבן שלי ייצא מזה בלי נזקים שאי אפשר לתקן אחרכך?ראיתי שלמדת בארצות הברית בגונס הופקינס הבית חולים הזה הכי טוב בארצות הברית ?בבקשה תעזרי לי להתקדם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MRIשרית רכבי26/05/2011
שלום,
קבלתי תוצאות MRI , שעשיתי כמעקב אחר מנינגיומה, ולהלן התוצאות:
מעבר קרניו-צרביקלי תקין. איזור האוכף תקין. חדרי המח בגודל תקין.
מודגמים ממצאים ציסטים קטנים פריונטריקולרים,חלקם מוקפים שינויים היפראינטנסיים בסדרות flair ו- 2t , ממצאים דומים מודגמים גם בחומר לבן אחורי.
מודגם סיגנל זרימה תקין בכלי הדם המוחיים הגדולים.
אין עדות לשנוי בסיגנל לאורך גזע המוח.
אין עדות ברורה לבצקת מוחית . אין עדות לדימום מוחי.
אין עדות לדיפוזיה רסטרקטיבית.
לאחר הזרקת חומר ניגוד אין עדות להאדרה פתלוגית מויחית.
עלי לציין כי אני בת 59.
אודה מאד,אם אוכל לקבל חוות דעת לגבי תוצאות אלו וכן לקבל הסבר למושגים:
"פריונטריקולרים" "היפראינטסיים" "חומר לבן אחורי".
בתודה מראש,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח MRI - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד29/05/2011לא ניתן להבהיר את הבנתך בהסבר על שלושת המונחים שציינת. נראה לי שאת צריכה להתיעץ אישית עם נוירוכירורג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף לב חריףהמצונתר הצעיר24/05/2011
האם חבלה/פגיעה חזקה בראש בזמן מאמץ יתר ובמפתיע יכולה לגרום להתקף לב אחרי ימים ספורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף לב חריף - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק25/05/2011כל מצב לחץ קיצוני יכול לגרום לארוע לבבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT או MRI ראשיוליה24/05/2011
ברצוני לדעת האם עקב צמיחת היקף ראש חורגת לתינוק ניתן לעשות MRI במקום CT ראש כדי להמנע מסיכוני הקרינה הגדולים שב-CT?
US כבר מאוחר לעשות עקב סגירת המרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT או MRI ראש - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק25/05/2011CTראש נותן ידע רב על העצמות. מידע שאינו מתקבל מ-mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCT או MRI ראש - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק25/05/2011CTראש נותן ידע רב על העצמות. מידע שאינו מתקבל מ-mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שנמצאה באולטרסאונד מח לתינוקתbe18/05/2011
שלום,
בגלל איחור התפתחותי של תינוקת בת 8 חודשים, הופנינו למספר בדיקות - בניהן אולטרסאונד חדרי מח. היה ספק אם נצליח בכלל בגיל כזה לבצע את הבדיקה בגלל מרפס קטן יחסית אבל בסופו של דבר נראה כי הצליחו לראות. כל הדברים היו תקינים (רוחב החדרים, לא הודגם ממצא פריונטריקולרי, ללא עדות למוקדי או שרידי דמם) למעט משהו שבכלל לא היה במטרת הבדיקה:
"ציסטה קטנה של כוריד פלקסוס בחדר הצדדי משמאל, בקוטר של 0.38. נוזל בכמות קטנה בקדמת פיסורה אינטראמיספריקה".
מה זה אומר?
תודה מראש
be* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 0.38 ס"מ
be20/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מציקה לאחר ניתוחפנינית17/05/2011
עברתי לפני 3 חודשים ניתוח להוצאת מנגיומה.אני מחלימה יפה ומרגישה טוב.עדיין לא היתה לי ביקורת עם mri (בעוד כ3 שבועות) בשבועות האחרונים יש לי גרודים נוראיים .עקצוצים ולאחרונה דקירות בראש באזור הניתוח שעדיין חלקו רדום.שאלתי רופא והוא אמר שזה סימן טוב שהעצבים מתאחים.אבל אני דואגת ומפחדת .האם יש סיבה לדאגה האם לפנות למיון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מציקה לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד18/05/2011אין סיבה לדאגה, אין סיבה לפנות למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירינקסורד13/05/2011
שלום רב. בבדיקת mri שערכתי התקבלו התוצאות הבאות:
הרחבה ציסטית של החוט בגובה c6-7 במרכז החוט.
נראה פס דקיק של חוט מסביב לציסטה, הממצא חשוד כסירינקס.
אין האדרה חריגה.יתר חוט השדרה בגדר הנורמה.
אני סובלת מכאבים כרוניים חזקים באיזור הגב העליון והצוואר. האם יש קשר בין הדברים? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירינקס - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011יכול להיות , את צריכה להבדק אצל נויוכירוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח mriדייקנוב אורלי12/05/2011
שלום רב ביצעתי לפני כמה ימים אם אר איכי יש לי כאבי ראש מאד חזקים בחלק הקידמי של הראש והממצאים הם:מעבר קרניו צרביקלי בטווח תקין
חדרי המח וחלליו תקינים בגודל ומיקום.
ללא אותות חריגים בT2וב-FLAIR
גזע המח וצרבלום תקינים
זויות צרבלו-פונטיניות חופשיות
ללא עדות לתהליך מיצר מקום
עיבוי היקפי של רירית בסינוסים המקסילרים
מודגמת DVAפרונטאלי שמאלי
סיכום:פרט לdva אם אר אי תקין
מה זה DVA פרונטאלי שמאלי זה מראה על איזה שהיא דאגה או זכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח mri - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011מדובר במום זעיר של כלי דם של המוח, כדאי לך להיות במעקב של נוירוכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AVM חוט שידרהמאיר12/05/2011
שלום רב שנה לאחר ניתוח בקע מפשעתי משמאל ותיקון וריקוצלה באותו איזור,
יש לי כאבים המקרינים לאחורי ירך שמאל עד כף הרגל ,לאחר בירורים שלא העלו דבר:
זריקת דפו מדרול לצלקת,EMG תקין,צילום אגן,ואולטרא סאונד שמצא אי סדירות במהלך הרשת אבל לא ברור ממה.
במרפאת כאב התרשמו שהמקור הוא סכיאטי ,
בזמן מאמץ ולאחר קיום יחסים בעיקר הכאב גובר,לפני חודש הופיעו לי תחשות רדימות ונימול בכפות הרגליים קשיים בעמידה מעל 15 דקות וחולשה כללית ב 2 הרגליים. ולפעמים נימול קל בכף יד ימין.
התופעות המוזרות לא נפסקות ואף מוחמרות ללא חוקיות מוגדרת.
בבירור אורטופדי (MRI לכל עמוד שידרה ולאיזור הניתוח לא נמצא בלט או פריצת דיסק או בקע חוזר)
אבל כן נמצא חשד AVM על חוט העצבים במיקום T10 ,בישיבה שנערכה בהדסה
ע"י פרו רנקין הוחלט לעשות שוב MRI למיקום זה כדי לראות את הAVM יותר טוב.
שאלתי היא איך אדע אם הכאבים מקורם מזה? האם הגובה חולייה והתיאורים מתנקזים לכיוון זה שזאת הבעיה?
איך מטפלים במקום כל כך רגיש זה (חוט עצבים) אם זה אכן AVM?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AVM חוט שידרה - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011מאחר ולא ראיתי את צילומיך אינני יכול להתיחס לשאלתך. באופן כללי הגובה של ה AVM איננו קובע לגבי סימנים נוירולוגים כי במצב זה יש לפעמים השפעה למקומות מרוחקים מהAVM וזאת על רקע הפרעות בזרימת הדם. על כל מקרה כדאי להשלים את הבירור ולהיוןת גם במעקב נוירוכירורגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיאלוגרפיהחופית12/05/2011
שלום, עברתי כלפני קצת יותר משנה תאונת דרכים הפגיעה המרכזית היא פגיעת ראש כיום אני סובלת מנזילות מהאף ומהעין הימנית (צד הפגיעה) כתוצאה מהפגיעה ישנו גם שיתוק בצד הפנים שחלף בהדרגה עם הזמן אך נותרו שאריות קלות
בשל הנזילות נוירוכירורג בבי"ח רמב"ם הפנה אותי לעשות את הבדיקה "מיאלוגרפיה" אני מלאת חששות מבדיקה זו גם בגלל שאני זוכרת שלפני התאונה הייתי מנוזלת מאוד אז חשבתי יותר בכיוון של אלרגיה כי זה קורה לי לרוב בשעות הבוקר ואני גם מתעטשת הרבה.. אני פשוט נורא מפחדת מהבדיקה הפולשנית הזו ורציתי לדעת אם ישנה פרוצדורה נוספת אשר ניתן לעשות בנושא
ולדעת האם הנזילות מהעין שמופיעות לרוב בבוקר ובזמן מאמץ, למשל כשאני אוכלת, רצית לדעת האם זה קשור לפציאליס
אשמח לקבל תשובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאלוגרפיה - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011ראשית כל לא מדובר במיאלוגרפיה אלא ציסטרנוגרפיה , ע"מ להדגים את דליפת נוזל המוח וחוט השדרה (CSF) .
כמובן בד"כ מבצעים בדיקה זו לאחר שהנוזל מהאף או מהעין, נבדק ונמצא שאכן מדובר ללא ספק בדליפת נוזל המוח.
אם יש חוסר יכלות לסגור את העין, בשל שיתוק פציאלי הרי שיכול להיות שיש לך גירוי של הקרנית שיכול לגרום לדמעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תן לי הסבר על דלקת ראש לאחר נמישהי12/05/2011
היי חבר שלי עשה תאונה קשה בגרמניה הוא כבר חודשיים היה לו שבר בגולגולת אחרי האוזן ופצע עמוק ונקרע לו כלי דם ברגל שמאל
עשו לו 2 ניתוחים עד עכשיו הוא מדבר איתי מתכתב המצב היה מאוד משתפר עד לניתוח השני שעשו לו בראש שהיה פצע עמוק
אחריה התחילו לו כאבים לא נסבלים ואין לו כוח בכל חלקי גוף אמרו לו שיש לו דלקת בראש
השאלה שלי מה לעשות ?מה השפעןת דלקת ראש ?האם יש כאן רופאים מומחים לזה שיכול לטפל בחבר יותר טוב מגרמניה ?אם יש בבקשה תנו לי שם אני אשלם פרטי כל הטיפול העיקר שיחזור לארץ ויהיה טוב כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תן לי הסבר על דלקת ראש לאחר נ - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011יתכן מדובר בדלקת קרום המוח . ככלל עם כל הצניעות , אין כיום דבר בתחום הרפואה שלא ניתן לביצוע בארץ למעט דברים חריגים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בראשמאיה09/05/2011
שלום יש לי תינוקת בת 5חודשים נולדה בשבוע 31 והייה לילדה דימום בראש ויש לה עכשיו שנט ובגלל זה יש לה ציסטות בראש בבקשה אני רוצה לדעת מה זה עומר ומה עושים עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בראש - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד11/05/2011לא בטוח שמדובר בציסטה שקשורה עם ההידרוצפלוס שנוצר עקב הדימום.את זקוקה ליעוץ ובדיקה של נוירוכירורג ילדים. בצפון אצלי, במרכז ד"ר פלדמן תל השומר, ד"ר מיכוביץ בשניידר, פר' קונסטנטיני באיכילוב, דנה, בדרום ד"ר א. כהו ובירושליים ד"ר בניפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעכב של MRIשמואל09/05/2011
שלום דר גיל שלי 45 סובל מי NF1 אופנתי לבדיקת של MRI מוח בגלל טיפול בקרינה הקוורנוסינוס משמאל [מניגיומה] וזה הפינוח בהשוואה לבדיקה מה 1.2.09 אשר היתה בדיקה שלמה מודגמת אי סדירות בדופן הלטרלי של הסינוס מקסילרי משמאל ומצב לחר כריתה חלקית של זיגומה דופן תחתונן ולטרלי והחלק תחתון של הדופן הלטרלי של ארובה משמאל מודגמת מניגיומה בעיקר בקדמת סינוס קוורנוזוס משמאל ללא שינוי לעומת בדיקות הקודמות במח מעל הטנטוריום מודגמים מספר נגעים בחומר הלבן בעיקר אחורי פריאטאלי וספלניום של הקורפוס קלוסום יתכן שניים או שלושה מוקדים חדשים האדרה פטולוגית לאחר הזרקת גדוליניום למניגיומה בסינוס קוורנוזוס משמאל לסיכום שניים או שלושה מוקדים חדשים אות חריג בחמר הלבן אין שנוי במנגיומה דר הים הפשר הסבר על הבדיקה ועל הנגיעם בחומר הלבן ומה זה הטנטוריום תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בדיקת מכעב של MRI 9
שמואל11/05/2011דר הים אפשר לקבל הסבר בקשר לבדיק בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעכב של MRI - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד15/05/2011אלו ממצאים שיכולים להיות במוח אצל אנשים הסובלים מNF1.
כדאי לך להיות במעקב נוירוכירורגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמואל16/05/2011תודה דר למה אני צריך ליות במעכב נרוכירוגיה הים צריך לחזור להקרנה בגלל נגים החדשים רופה מישפחה הפנאותי לא.א.ג. תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול אחרי ניתוחבני08/05/2011
שלום,חמתי עברה ניתוח להוצאת גידול(לפני 4 ימים) מהמעטפת החיצונית של המוח בצד ימין,לפני ובמיוחד אחרי הניתוח היא סובלת מבלבול נורא שרק מחמיר,כמו כן יש בעיה של אי ספיקת כליות לחץ דם ובצקות בכל הגוף (שנוצרו אחרי הניתוח),מבדיקות CT עולה שהמצב בראש תקין ולרופאים אין מושג מה גורם לבלבול ואיך לטפל בו,אשמח לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול אחרי ניתוח - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד11/05/2011אני בטוח שהרופאים המטפלים יוכלו להסביר לך את כל האפשרויות שעלולות לגרום לבילבול לאחר הניתוח. כדאי לפנות בשנית לקבלת הסברים אפשרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)