חיים לא איכותיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים לא איכותיים
    אני
    09/08/2011

אני בת 39 אמא לתינוק וילדה קטנה. התחתנתי עם בעלי לפני כ- 13 שנה. מאז שאנחנו מכירים אני רק בחיפוש אחר עבודה. שהכרנו הייתי סטודנטית ואחר כך הלכתי ללמוד שוב כדי להשלים לימודי תעודה. דחיתי את הבאת הילדים בכמה שנים מסיבות של לימודים, חיפוש עבודה, פחדים מרובים וקושי להפתח גיניקולוגית. הבאתי ילדים בטיפולים בהרדמה ובניתוח קיסרי. הילדים שלי מקסימים אבל אני מרגישה ששילמתי מחיר כבד מידי בכך שילדתי לראשונה רק בגיל 35 זה כל הזמן מטריד אותי.
    אני מאוד עצובה שבגילי אני לא מסודרת בעבודה למרות שהלכתי ולמדתי והשקעתי שנים. חושבת על זה שהפסדתי שנים של וותק. מרגישה שכל הזמן סוגרים לי את הדלת ולא נותנים לי הזדמנות. בנוסף, אני שונאת את הגוף שלי שהשמין כל כך הרבה. אני כואבת את כאבם של ההורים החולים שלי. אני לא מבינה למה אני שאומרים שאני חזקה וחכמה ומלומדת ויש לי כל כך הרבה נשמה ומוטיבציה ללמד ולתת לאנשים חיה חיים כאלו אומללים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים לא איכותיים

הוספת תגובה

• חיים לא איכותיים - תגובה

אילה אורי
    09/08/2011

שלום לך,

תודה על הכנות בה שיתפת אותנו בכאבך.
    אני מבינה מאוד את התיסכול וההרגשה הכללית של חוסר מיצוי עצמי, ולא משנה כמה יגידו לך מהצד שאת חזקה וחכמה ויציעו לך להיות מאושרת עם מה שיש לך, זה לא יעזור כי המילים וידיעת המציאות לא מצליחות להזין את החלק בך שמרגיש אומלל, שמבקר ושופט אותך ואת חייך ושגורם לך למחשבות שליליות רבות.

הבשורות הטובות הן שאת אותו חלק בך ניתן לשמח, להבריא, להרגיע אותו....

אם תוכלי להגיע למצב שאת אוהבת את עצמך, ושמתוך אותה אהבה וכבוד לעצמך ורצון לעזור לעצמך, תתמודדי עם הפחדים שמראש גרמו להתלבטויות ולדחיות, תוכלי להגיע למצב שבו את משוחררת וחופשיה הרבה יותר.

כשאנו משוחררים וחופשיים מהכבלים הסמויים שאנו שמים לעצמנו, הבחירות שלנו הרבה יותר נכונות לנו ואנו מצליחים להיטיב עם עצמנו לא רק רגשית, אלא גם פיזית ומעשית.

אני מניחה שברור לך שלא ניתן בעצה פשוטה וקלה לפתור את כל המורכבות שתיארת, זה מצריך טיפול של מספר שבועות עד מספר חודשים.
    אני מתכוונת לטיפול ב- NLP ודמיון מודרך, וכן בשיטת "המסע" שאני מאמינה בה מאוד ושחוויתי את תוצאותיה החיוביות על המון אנשים שתוך זמן קצר הגיעו לשינויים מדהימים בחייהם ומצאו בעצמם כוחות ואפשרות להגשים שינויים אישיים ומקצועיים שבמשך שנים היו עבורם בגדר חלום.

אפשר להיות שמחים ומאושרים.

מאחלת לך המון טוב,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות

אני
    12/08/2011

ששם כותב ההודעה השתנה? אני רשמתי את ההודעה תחת השם "אני" ופתאום אני רואה שמופיע שם אחר?
    למי ניתן לפנות בענין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות - תגובה

אילה אורי
    16/08/2011

שלום רב,

לא ברור מה היתה הבעיה, זה כנראה לא משהו שנעשה בכוונה.

אני מקווה שעכשיו זה מופיע כמו שצריך.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים לא איכותיים - תגובה

זהבית טוב
    03/09/2011

שלום לך

אני מבינה שעברו עליך כמה שנים לא קלות.
    וזה נשמע כמו
    מעין סוג של מעגל , שפריצה שלו תאפשר שינוי (בכל הרמות).

כדי להשיג משהו חדש
    יש לעשות פעולה חדשה/אחרת/שונה

וזה יכול להיעשות בכל מיני דרכים

לדוגמה: להתחיל בהתנדבות במקצוע אותו למדת
    או למצוא עבודה בשכר, במשהו שיתכן שכרגע הוא פחות מכישורייך.
    להתחיל לצחצח את השיניים שלך מהצד השני.
    להתחיל לכתוב ביד שאת לא כותבת בה בד"כ.
    ויש עוד המון אפשרויות .....
    אחת מהן היא כמובן לא לעשות משהו שונה
    ולהמשיך את המצב כמו שהוא .

יש ספר שנקרא כוחה של נחישות
    תעייני בו בחנות ספרים
    ותבדקי אם הוא מדבר אליך
    במידה וכן - קראי אותו
    זה יכול לסייע בשינוי חשיבתי שיביא לשינוי רגשי ומעשי.

אחת מאמונות היסוד ב NLP אומרת:
    "אין כשלון יש משוב לצמיחה."

מה זה אומר לך?

זהבית.

אם את רוצה, את מוזמנת גם לכתוב לכאן (או לעצמך)
    מה הצלחת ללמוד בשנים האלה, מה כן שימח אותך, (גם אם לזמן קצר)
    במה שימחת את הוריך בשנים האלה ועוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו