שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליטל
    15/01/2008

אני בת 32, לפני כשנה וחצי-שנתיים בערך אובחנתי כסובלת מהיפותירואידיזם (תת פעילות של בלוטת התריס). אחרי דחיות רבות התחלתי לפני שבוע טיפול נטורופתי. אך חוץ מהטיפול הנטורופתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בדמיון מודרך ככלי עזר לריפוי של בלוטת התריס? אני מאוד מאמינה בכוחו של הדמיון ושל התת מודע אבל לא בדיוק יודעת איך לעבוד איתו לצורך ריפוי, במקרה הספציפי הזה.
    אשמח לקבל רעיונות להדמיות שאני יכולה ליצור, אולי אפילו רעיונות למוסיקה מתאימה לתרגול וכל דבר אחר שיכול לעזור.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לליטל

אילה אורי
    15/01/2008

ליטל שלום,
    באופן כללי ניתן להשתמש בדמיון המודרך לצורך ריפוי ע"י שימוש בדימויים כללים, כגון קרני שמש זהובות או "קרן קוסמית", קרן אנרגיה וכדומה, הנוגעת באיבר הפגוע, במקרה זה בלוטת התריס, ומזרימה אליו כוחות ריפוי ואנרגיה מחזקת. (בכל זאת לא הייתי ממליצה, לפחות בשלב ראשון, להסתמך על טיפול זה כטיפול יחיד, ואולי גם לא על הטיפול הנטורופתי בלבד, אלא במידת הצורך לקבל בינתיים מהרופא את האלטרוקסין, התחליף להורמון בלוטת התריס).
    חוץ מהדימויים הכלליים, ניתן למצוא דימוי ייחודי עבורך לבעיה ולפתרונה, ומדימוי זה מנחה בדמיון מודרך יכול לבנות עבורך תהליך הדמיה של כ- 15-20 דקות. לגבי שאלתך בנושא מוסיקה מתאימה, בדרך כלל מלווים את ההדמיות שנעשות בהרפיה, תוך כדי שכיבה או ישיבה בעיניים עצומות, במוסיקה רגועה ונעימה, אותו סוג מוסיקה המתאים לטיפולי רייקי או מדיטציה.
    אני ממליצה לך גם לבדוק בספרו של ג'רלד אפשטיין, "דמיון מודרך" את ההדמיה שהוא מציע לבעיות בבלוטת התריס ולבעיות גופניות אחרות.
    ה- NLP מציע טכניקה הנקראת "שיחה עם איבר/ים בגוף", שבאמצעותה ניתן להגיע לתובנות מתוך תת המודע לגבי מה גרם לבעיה, מה האיבר צריך כדי להירפא ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו