פסוריאזיס וNLP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס וNLP
    נסטיה
    07/11/2011

היי, אני בת 33 ויש לי פסוריאזיס, שכידוע זו מחלת עור שמתפרצת בעיקר בעיתות של משברים, מצבי לחץ וכו'..
    רציתי לדעת אם NLP זה משהו שיכול לעזור, או הוכח שהוא עוזר, להגיע לרגיעה יומיומית כדי לצמצם את ההתפרצויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסוריאזיס וNLP

הוספת תגובה

• פסוריאזיס וNLP - תגובה

אילה אורי
    09/11/2011

נסטסיה שלום,

אני אישית לא התנסיתי בטיפול ב- NLP בפסוריאזיס, יחד עם זאת צמצום ההתפרצויות למינימום אפשרי, כבר פגשתי אנשים שעברו שינוי נפשי משמעותי וההתפרצויות אצלם הצטמצמו לאפס.
    יצא לי לטפל ב- NLP ושיטת "המסע" במגוון בעיות גופניות אחרות, ובמקרים רבים הושג שיפור ניכר.

אני מאמינה שמצבי הלחץ והמשברים מעוררים רגשות עמוקים שנחוו בעבר אך לא שוחררו בגלל סיבות שונות, ואז נוצרו "חסימות" רגשיות שעלולות להשפיע גם גופנית. הגוף כביכול לוקח על עצמו מעין תפקיד של ביטוי הרגשות דרך מחלה או סימפטום.

ניתן להגיע לשחרור הרגשות בדרך תומכת ובריאה, לנקות ולרפא את החסימה וליצור חוויה רגשית מתקנת, ואז גם הריפוי הפיזי מתאפשר.

את מוזמנת להתקשר אליי ואשמח לשוחח איתך בטלפון ללא התחייבות.

בברכה,
    אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו