מיגנוט באמצעות דמיון מודרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגנוט באמצעות דמיון מודרך
    חלבה
    27/11/2011

הי

שאלה לי ... מקווה שתוכלו לעזור

לפני שנה ומשהו התוודעתי לכל הנושא של דמיון מודרך ... יצא לי לעשות אצל מישהי מקצועית כמה פעמים, בעיקר עבדנו על מיגנוט הזיווג שלי, היא ממש ביקשה ממני לתאר אותו בדמיוני, איך אני רוצה שייראה וכד'

יש לי מין טייפ קאסט כזה לגבר די מאז ומעולם ... ואותו כאמור דמיינתי.

אח"כ יצא לי לעשות לא מעט פעמים את המדיטציה ודמיון מודרך של יוסי קדמי על זוגיות וגם שם דמיינתי את אותו "האחד"

לפני כחודש התחלתי להשתתף במין מפגשים של קהילה כלשהי (קהילה די גדולה) שאני לא אפרט מה היא עושה, ושם שמתי לב לבחור שבשניה שראיתי אותו הרגשתי שהלב שלי מחסיר פעימה, כאילו בדיוק אחד כזה תמיד דמיינתי בראשי במראה החיצוני.
    אני כאמור לא מכירה אותו ... אין לי מושג עליו, לא איך קוראים לו, לא מה הוא עושה, לא מה הוא חושב ... ממש כלום.
    הוא תמיד מוקף באנשים ובבחורות אחרות במפגשים הללו ואני לא ממש מצליחה למצוא את עצמי ליצור איתו קשר עין כלשהו, שיחה, אפילו לא הי או חיוך.

רק מסתכלת עליו מרחוק ונמסה מבפנים ... לא מתלהבת בקלות מבחורים אבל כשאני רואה אותו אני רואה את הגבר האידאלי במראה עבורי.

ברור לי שזה יכול מאוד להטעות, אני בחורה בסה"כ עם רגליים על הקרקע, עברתי את גיל 30 ולא מתאהבת בקלות ... אבל הוא לא יוצא לי מהראש כבר שבועות.

מכיוון שאני אדם מאוד רוחני איפושהו בתוך תוכי זה גם ברור לי שכנראה משהו בתת מודע שלי אולי זוכר אותו מגלגולים קודמים ... ברור לי שלא סתם התחושות האלה עוברות לי בראש, בלב, בערך יום יום.

כמה שאלות:

1. יכול להיות שהוא הזדמן לסביבה הקרובה שלי בגלל הדמיון המודרך? אם כן, אז למה בעצם לא מצליחה להיות בינינו אנרגיה יותר קרובה ...
    2. אני מנסה לשכנע את עצמי לשכוח אותו כי באמת אין לי מושג מי הוא ומה הוא ולא רוצה לחיות בדמיונות שווא ... רוצה להאמין שאם הייתי מוצאת חן בעיניו הוא היה מוצא את הדרך להתקרב ולדבר כמו שהוא עושה עם הרבה בנות אחרות שם.
    3. מה נכון לעשות עכשיו כשאני עושה דמיון מודרך? לאחרונה כשאני עושה הוא עולה לי רק במחשבות .... האם נכון להמשיך את זה ולנסות למשוך אותו דרך דמיון מודרך? האם צריך להרפות ולהמשיך לעשות דמיון מודרך באופן כללי? (בעיקרון די קשה לי כי הוא פשוט האידאל הגברי שלי מבחינה חיצונית אם כי יכול להיות שמעבר לחיצוניות אין שום דבר שיכול לקשר בינינו).

חשוב לי להדגיש שבמהלך הדמיון המודרך אני אמנם מדמיינת "את האדם" חיצונית אבל מתמקדת בתחושות שאני מרגישה כשתוצאה מזה שהוא איתי ... כמו אושר, אהבה, קירבה וכד'.
    מדמיינת אותנו יושבים יחד
    לבד, עם ילדים ... זה מאוד משתנה בסיטואציה.

אשמח לתשובה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיגנוט באמצעות דמיון מודרך - תגובה

זהבית טוב
    28/11/2011

שלום לך חלבה

1) אין לי תשובה ברורה על החלק הראשון של השאלה,
    ויחד עם זה כשעובדים על מטרה, המודעות להזדמנויות חדשות גדלה .
    תחשבי על נשים בהריון שפתאום נראה להן שכולן בהריון,
    אז יתכן שההדמייה שעשית איפשרה לך להפתח לאפשרויות חדשות
    ולשים לב למצבים/אנשים שקודם לא היית שמה לב אליהם. וזה מצוין.
    וכמה נקודות למחשבה:
    -האם דימיינת את מראהו החיצוני או גם את ההתנהגות שלו.
    -האם חשבת מתי זה עשוי להתרחש ?
    (אם יש לך תאריך את יכולה להוסיף אותו, הכוונה לומר:
    "עכשיו תאריך X ואני נמצאת עם- בעלי/חבר , ו..כו'...")

3)חשוב להמשיך לדמיין בדמיון מודרך את ה"קסט טייפ, ולא אדם מסויים.
    יתכן שזה יהיה בסופו של דבר הוא ויתכן שלא.

מקווה שעזרתי

בהצלחה :)
    זהבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגנוט באמצעות דמיון מודרך - תגובה

אילה אורי
    28/11/2011

אני רוצה להוסיף משהו:

בעיניי המטרה העיקרית של הדמיון המודרך היא לא רק למגנט אלינו הזדמנויות, אלא גם לחזק בעצמנו את היכולת לצעוד קדימה ולהגדיל את האפשרות למימוש ההזדמנות שנוצרה.

אני עצמי חווה בחיי שהזדמנויות נפתחות, אבל אם לא אקח חלק מעשי במימוש ההזדמנות, ייתכן שהיא תחלוף כלעומת שבאה.

לכן אני שואלת: מה מונע ממך לגשת אליו ולהתחיל בשיחה איתו כמו שעושות הבחורות האחרות? אולי תגלי שהוא לא הזיווג המושלם שדמיינת, אבל לפחות תהיה לך הזדמנות לדעת... אולי תגלי שהוא לא מעניין, מתבטא בצורה שלא מושכת אותך?

האם חוסר ביטחון עצמי הוא שמונע ממך? פחד מדחייה? אמונה שהגבר הוא זה שצריך ליזום?

אולי השלב הבא בהתפתחות האישית והרוחנית שלך יכול להיות שינוי או חיזוק של אותו משאב בתוכך שכרגע אינו זמין עבורך, או מונע ממך לפעול, או שאינך מרגישה שהוא חזק מספיק כדי להניע אותך.
    כאשר הכיוון שלך הוא התבוננות פנימה, קל מאוד להבחין בתוצאה או בשינוי, כיוון שהוא יכול להתבטא בפעולות שתלויות בך עצמך ולא במישהו אחר.

בברכה ובהצלחה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדגשדגש

חן
    11/11/2013

sdfsdf

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו