התמכרות לפחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לפחמימות
    ליזה
    20/12/2011

היי
    אני בעודף משקל. אני מכורה לפחמימות (קרואסונים, בייגלה, פיצה וכו') וכל מה שניסיתי עד היום לא עבד. רציתי לדעת האם שיטת הדמיון המודרך עשויה לעזור גם במקרים של התמכרות לאוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לפחמימות

הוספת תגובה

• התמכרות לפחמימות - תגובה

אילה אורי
    20/12/2011

ליזה שלום,

אני מטפלת בהתמכרות לאוכל בגישת "הרבדים" שפיתחתי, המשתמשת בכלים של דמיון מודרך, NLP ושיטת "המסע", ומבוססת גם על נסיוני כדיאטנית קלינית.

זו גישה שאינה כוללת דיאטה, אלא במהותה אומרת שאם אנחנו רוצים להסיר את הרבדים החיצוניים שלנו, הדרך צריכה להתחיל מהרבדים הפנימיים - הרגשות, התחושות, האמונות המגבילות והמחשבות שלנו.

אני מאוד מאמינה שהכלים האלה, שעזרו לי לשנות את התייחסותי לאוכל מהקצה לקצה,
    וגם לרדת במשקל, ועזרו גם לרבים אחרים, עשויים לעזור גם לך.
    התמכרות לאוכל, כמו כל התמכרות אחרת, נועדה לספק הגנה רגשית מסויימת, וכאשר מתוודעים לצורך הרגשי האמיתי, ניתן לנתק את הקשר הבלתי מודע בין אוכל (או מזונות מסויימים) לבין סיפוק הצורך הזה, ובמקומו תוכלי להטמיע בתוכך אמיתות חדשות שמתאימות לך (ואת זו שתנסחי אותן עבור עצמך כשאת בחיבור לחוכמה הפנימית שלך), שיהיו תומכות ומעצימות.

בדיוק בימים אלה העליתי לאינטרנט מדריך חינמי שנקרא "איך ליהנות מאוכל ללא רגשות אשם ובלי לעלות במשקל" - מדריך בששה צעדים.
    את מוזמנת להיכנס לאתר שלי ולהירשם לקבל אותו במתנה.
    בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו