חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    דינה
    28/12/2011

היי
    אני סובלת מחרדת מבחנים ושאר חרדות (חרדה חברתית וחרדה מפושטת).
    אני מטופלת אצל פסיכולוגית אך מעוניינת לבדוק עוד שיטות שיעזרו לי בנוסף.
    רציתי לדעת האם nlp היא שיטה המסייעת לחרדות באופן מוכח? וכמה זמן בדרך כלל לוקח מתחילת התרגול ועד שמרגישים שינוי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

אילה אורי
    28/12/2011

דינה שלום רב,

ב- nlp יש טכניקות יעילות ביותר לטיפול בפחדים, חרדות ופוביות.

מנסיוני, לעיתים "מתחת" לחרדה מתגלים רגשות נוספים שקשים לנו, ואנו עושים בצורה לא מודעת כל מה שאנו יכולים כדי להימנע מהם. לעיתים, עד כמה שזה נשמע מפתיע, חרדה היא אחת הדרכים של התודעה להימנע מלהרגיש רגש אחר, שעוד יותר מאיים
    על השלמות הנפשית מאשר החרדה עצמה.

לדוגמא טיפלתי בנערה שפיתחה חרדות מלהישאר לבד, מחושך ועוד, ובפגישה הראשונה איתה עלו רגשות אשמה על פגיעה שפגעה במישהו.
    לאחר ש"ניקינו" את רגשות האשמה, החרדה חלפה מאליה (אני גם מבצעת עם האדם בדיקה דמיונית לקראת סיום הפגישה, לגבי מצב שבעבר היה מעורר חרדה).

מה שיעלה בטיפול הוא מאוד אינדיבידואלי ושונה מאדם לאדם, וגם קצב ההתקדמות שונה מאחד לשני, אך בהחלט אני יודעת שה- NLP עזר לאנשים רבים להתגבר על חרדות ופחדים שונים, ממבחנים, מטיסות, מבעלי חיים שונים, על פחד קהל ועל חרדה חברתית.
    בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו