פיתוי נשים באמצעות NLP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוי נשים באמצעות NLP
    מוטי
    29/12/2011

שלום,

לאחרונה, התפתחה בארץ תופעה הנקראת ''אומנות הפיתוי'', וכשמה כן היא, עוסקת בפיתוי נשים בשיטות שונות ומשונות, שאחת מהן מתבססת על עקרונות הNLP.
    האדם אשר פיתח את אסטרטגיית הפיתוי הזו נקרא רוס ג'פריס, מומחה לNLP, אשר קורא לשיטה שפיתח ''פיתוי בזק''. (הוא העביר סמינר בארץ לא מזמן, וממשיך להעביר סמינרים ברחבי העולם).

השיטה הזו היא כמובן מאוד שנויה במחלוקת, שכן היא מתבססת על תבניות לשניות תת-הכרתיות, סוגסטיות ודרכים שונות שמביאות את הבחורה למצב כמעט היפנוטי (ברור לי שהיפנוזה למטרות האלה היא אונס לכל דבר ועניין).
    מייסד השיטה טוען שמדובר בתהליך שהגוף והנפש עוברים, ושאין זו מניפולציה יותר ממה ששיר רומנטי הוא מניפולציה, בסך הכל לומדים ללכוד את הדמיון ולהוביל אותו.

האם לדעתכן מדובר בתופעה שיש להוקיע? האם צריך לדווח לרשויות על אנשים שמעבירים סדנאות כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוי נשים באמצעות NLP

הוספת תגובה

• פיתוי נשים באמצעות NLP - תגובה

אילה אורי
    29/12/2011

אור שלום,

אני אישית לא הייתי ממליצה לאף אחד להשתתף בסדנה כזו, לא לצורך פיתוי נשים ולא כדי ללמוד פיתוי לצרכים אחרים כמו מכירות והגדלת רווחים.

אני מאמינה שאפשר ליצור את הביקוש, הן בתחום הרומנטי-מיני והן בתחום שיווק שירותים ומוצרים בדרכים ישרות וישירות ולא באמצעות מניפולציות.

מבחינת האם להוקיע את התופעה - השאלה איך? אם ביכולתך לכתוב מאמר על כך ולפרסם באתרי אינטרנט שיש סיכוי שרבים יגיעו לתוכן הזה, זו נראית לי אפשרות מעולה.

מבחינת דיווח לרשויות - לאילו רשויות לדעתך אפשר וכדאי לדווח?
    אולי כדאי לדווח על כך לאירגונים העוסקים בשמירה על זכויות נשים.

בברכה,
    אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד עובד.

yuri
    18/05/2014

לא תמיד עובד , עובד חלקית, לא תמיד מגיעים למצב של הקשבה , המחסומים במדינת ישראל(אמונות מקבילות) מאוד גבוהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד עובד. - תגובה

אילה אורי
    20/05/2014

יורי שלום,

האם מה שכתבת הוא מתוך התנסות בשיטה?

אגב, מדובר על אמונות מגבילות , מלשון גבול או הגבלה.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו