שלום לכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכן
    ע.
    13/02/2012

תודה על התשובה שעניתן לי, על הדמות שפגשתי בתרגיל דמיון מודרך, שידעה מה יקרה בעתיד. עזרתן לי להבין קצת יותר מה קרה שם...
    אני מבקש היום לשאול שאלה אינטימית מאוד, בנושא שמטריד אותי. מקווה שתעזרו לי.
    לפעמים כשאני רואה אישה יפה במקום ציבורי - אני מקבל זיקפה. אני יודע שזה טבעי, אבל זה נורא מביך. אולי יש לכן הצעה למשהו שיעזור "להוריד" את הזיקפה. נגיד, משהו לדמיין או להגיד לעצמי.
    מחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכן

הוספת תגובה

• שלום לכן - תגובה

אילה אורי
    13/02/2012

קוקי שלום,

העצה הכי טובה שאני יכולה לחשוב עליה היא שכאשר זה קורה, תעסיק את המוח שלך במשהו אחר.
    כאשר אתה מקבל זיקפה עקב כך שראית מישהי, כנראה שהמוח שלך כבר עשה את הדמיון המודרך שלו, אולי בלי שהתכוונת או תכננת זאת, אבל נכנסו כנראה מחשבות במודע או שלא במודע, על מה יכול לקרות ביניכם וכד'.

לכן אני חושבת שבמקום לנסות לא לחשוב על כך, ולרוב אנחנו לא מצליחים לא לחשוב על משהו שמעסיק אותנו, תמצא באותו רגע משהו אחר להעסיק בו את המוח, אולי לאו דווקא לדמיין משהו אחר, שאז התודעה יותר רפויה ויכולה בקלות לחזור למה שהעסיק אותה קודם, אלא ממש לעסוק במשהו "טכני" כמו חישוב מתמטי, השוואות מחירים וכד'.

ומעבר ל"עזרה הראשונה", תודה לגופך שהכל פועל כמו שצריך וכמו שהטבע התכוון.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו