שחרור בכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחרור בכי
    חיים
    12/02/2008

שלום, אני מחפש טיפול שיעזור לי לשחרר בכי, איני בוכה אף במצבים בהם הייתי רוצה לבכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחרור בכי

הוספת תגובה

• שחרור בכי, תשובה לחיים

אילה אורי
    12/02/2008

חיים שלום,

התופעה שאתה מציין מוכרת, בעיקר אצל גברים שפעמים רבות מאבדים את הלגיטימציה לבכות כבר בילדותם, כמובן אינני יכולה לדעת אם זה נכון במקרה שלך. בכל מקרה, אני מבינה מפנייתך שתחושת חוסר היכולת לבכות מעיקה עליך.
    לגבי NLP כטיפול, כמו בכל טיפול אחר, כמובן לא ניתן להבטיח שהטיפול יוביל אותך בהכרח לשחרר בכי, אף כי בהחלט ייתכן שכן, וזאת עקב חיבור רגשי למצבים וזכרונות שונים שעולים במהלך הפגישות. כמובן שכל זה נעשה באוירה שמשרה ביטחון ותוך חיבור למשאבים חיוביים ומחזקים. השאלה אם הבכי הוא מטרה בפני עצמה, או שהמטרה היא אחרת, למשל שחרור רגשי, תחושת היטהרות פנימית, או כל מטרה אחרת שתבחר להגדיר, ואז הבכי יכול להיות אחד האמצעים שתבחר להשגת מטרה זו, אך ייתכן שתיצור לך גם אמצעים אחרים להשיג את אותה המטרה ואת אותה הרגשה טובה שבסופו של דבר אני מניחה שאתה רוצה.
    עצם הדיון במשמעות הבכי עבורך, ואילו אפשרויות היכולת לבכות תפתח בפניך, כבר יכול לכוון לכיוונים רגשיים ומחשבתיים שאולי לא היית מודע להם עד כה, ובעזרת טכניקות ה- NLP והדמיון המודרך תוכל להתקדם מבחינת המודעות והיכולת לבצע שינוי ולהגיע למטרה שתבחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו