דמיון מודרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון מודרך
    רוחה
    15/04/2012

היי, אני בת 32, סובלת מהשמנת יתר מגיל קטן
    שום דיאטה לא עזרה ואני מפחדת מניתוח לקיצור קיבה
    האם דמיון מודרך יכול לעזור לי? לא מהפחד מהניתוח אלא לרדת במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון מודרך

הוספת תגובה

• דמיון מודרך - תגובה

אילה אורי
    15/04/2012

רוחה שלום רב,

תחום הטיפול העיקרי שלי הוא בשינוי הרגלי אכילה וירידה במשקל, ואכן לא דרך דיאטה והכתבת תפריטים (למרות שאני גם דיאטנית במקצועי, ודווקא הניסיון שלי כדיאטנית הוכיח לי עד כמה דיאטות באמת לא עובדות לאורך זמן אצל רוב האנשים).

אני עובדת עם אנשים (בעיקר נשים) בנושא הזה דרך דמיון מודרך ו- NLP ובשילוב שיטת "המסע", שעיקרה הוא מסע בדמיון פנימה אל הרגשות והתחושות שלנו כדי להשתחרר מדברים שחוסמים ומגבילים אותנו.

המטרה בעבודה שלי היא שכל אחד יגלה אצל עצמו את הקשרים הלא נכונים שנוצרו עם אוכל במהלך החיים, באילו מקומות בחיים האוכל קיבל תפקיד של מספק ביטחון, מרגיע, מנחם/מפצה, או כל תפקיד אחר שאינו הזנת הגוף.
    בכל פגישה מגיעים לשינוי משמעותי, ולומדים לחוות רגשות בלתי נעימים, לקבל אותם כחלק טבעי מהאנושיות שלנו, ולהתמודד איתם בצורה בריאה, בלי להצטרך את האוכל כדי לפוגג אותם.

ככל שנותנים לרגשות לחיות יותר בחופשיות בתוכנו ו"מנקים" משקעים רגשיים מהעבר, היכולת של הגוף לחזור לבחירות אוכל שהן בריאות ומזינות הולכת ומשתפרת, כי מה שקורה הוא שהשמחה הטבעית והאהבה העצמית הטבעית מתגלות, וכאשר אנו בוחרים מתוך שמחה ואהבה, אנחנו בוחרים בחירות שתומכות בנו, אפשר להגיד אפילו שאנחנו בוחרים מזונות שאוהבים אותנו :)

אני עצמי חוויתי שינוי משמעותי בהרגלי האכילה שלי בעזרת הטכניקות שאני מיישמת (אחרי שנים שבהן אפילו הידע שלי כדיאטנית לא עזר לאכילה שלי להיות נכונה ומדויקת עבורי כפי שהיא כיום), ויחד עם השינוי הזה הגיעה גם ירידה במשקל (שעדיין נמשכת), ולשינויים דומים הגיעו ומגיעות גם רבות מלקוחותיי.

את מוזמנת להיכנס לאתר שלי דרך גוגל, את יכולה לחפש לפי שמי, אילה אורי, זו האפשרות הראשונה שתעלה.
    צירפתי גם קטע קצר מהרצאה שלי (בסרטון יוטיוב)
    כמו כן אשמח לשוחח איתך בטלפון ללא התחייבות מצידך.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו