מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיון מודרךרוחה15/04/2012
היי, אני בת 32, סובלת מהשמנת יתר מגיל קטן
שום דיאטה לא עזרה ואני מפחדת מניתוח לקיצור קיבה
האם דמיון מודרך יכול לעזור לי? לא מהפחד מהניתוח אלא לרדת במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיון מודרך - תגובה
אילה אורי15/04/2012רוחה שלום רב,
תחום הטיפול העיקרי שלי הוא בשינוי הרגלי אכילה וירידה במשקל, ואכן לא דרך דיאטה והכתבת תפריטים (למרות שאני גם דיאטנית במקצועי, ודווקא הניסיון שלי כדיאטנית הוכיח לי עד כמה דיאטות באמת לא עובדות לאורך זמן אצל רוב האנשים).
אני עובדת עם אנשים (בעיקר נשים) בנושא הזה דרך דמיון מודרך ו- NLP ובשילוב שיטת "המסע", שעיקרה הוא מסע בדמיון פנימה אל הרגשות והתחושות שלנו כדי להשתחרר מדברים שחוסמים ומגבילים אותנו.
המטרה בעבודה שלי היא שכל אחד יגלה אצל עצמו את הקשרים הלא נכונים שנוצרו עם אוכל במהלך החיים, באילו מקומות בחיים האוכל קיבל תפקיד של מספק ביטחון, מרגיע, מנחם/מפצה, או כל תפקיד אחר שאינו הזנת הגוף.
בכל פגישה מגיעים לשינוי משמעותי, ולומדים לחוות רגשות בלתי נעימים, לקבל אותם כחלק טבעי מהאנושיות שלנו, ולהתמודד איתם בצורה בריאה, בלי להצטרך את האוכל כדי לפוגג אותם.
ככל שנותנים לרגשות לחיות יותר בחופשיות בתוכנו ו"מנקים" משקעים רגשיים מהעבר, היכולת של הגוף לחזור לבחירות אוכל שהן בריאות ומזינות הולכת ומשתפרת, כי מה שקורה הוא שהשמחה הטבעית והאהבה העצמית הטבעית מתגלות, וכאשר אנו בוחרים מתוך שמחה ואהבה, אנחנו בוחרים בחירות שתומכות בנו, אפשר להגיד אפילו שאנחנו בוחרים מזונות שאוהבים אותנו :)
אני עצמי חוויתי שינוי משמעותי בהרגלי האכילה שלי בעזרת הטכניקות שאני מיישמת (אחרי שנים שבהן אפילו הידע שלי כדיאטנית לא עזר לאכילה שלי להיות נכונה ומדויקת עבורי כפי שהיא כיום), ויחד עם השינוי הזה הגיעה גם ירידה במשקל (שעדיין נמשכת), ולשינויים דומים הגיעו ומגיעות גם רבות מלקוחותיי.
את מוזמנת להיכנס לאתר שלי דרך גוגל, את יכולה לחפש לפי שמי, אילה אורי, זו האפשרות הראשונה שתעלה.
צירפתי גם קטע קצר מהרצאה שלי (בסרטון יוטיוב)
כמו כן אשמח לשוחח איתך בטלפון ללא התחייבות מצידך.
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)